reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Dzień dobry mamusie

witam się z kawka i zapraszam na babeczki z makiem o smaku lekko cytrynowym
DSC_0120.jpg
Pieczone wczoraj wieczorkiem przy pomocy Sammiego;-)

futerko katjusza dobrze pisze + jeśli po podaniu paracetamolu gorączka spada a Piotruś jest aktywny,tak jakby był zdrowy to nie ma się czym martwic bo pewnie ząbki się za tym wszystkim kryją :tak:

reklama
wierka wirtualnie to i caly talerz Twoich babeczek zjem:tak: na diecie jestem to od słodkiego musze z daleka się trzymać:-( ale wierzę że są pyszne:-)

Wierka Ty kusicielko! Gdyby nie dieta to już by tego talerza nawet nie było:-D:-D:-D Chociaż nie-wirtualnie mogę sobie pozwolić na wszystkie naraz!!! A z Sammiego rośnie mały kucharz:tak:;-)

Kurcze,ale mnie głowa rozbolała...

futrzakowa jeżeli to sama gorączka i nie na ząbki to może trzydniówka??? Tylko po ustąpieniu gorączki wtegy pojawi się wysypka na buzi... coś tam gdzieś kiedyś czytałam o tym...

reklama
Do góry