reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Pinka a jak często smarujesz, bo ja mam jakiś żel z lidokainą i można 3 razy (max 6) na dobę kroplą wielkości ziarnka grochu, tak piszą na ulotce..

Papcia to samo pomyślałam co Ewi hahaha się działo!!!! Zdrówka życzę :*

Chyba żel pomógł, bo Jasio spał do 1ej, potem pobudka na kolejne papu o 4ej i niestety wtedy kupa zdecydowała się wydostać i od 6ej już jesteśmy na nogach z krótką drzemką po 8ej.. teraz poodkurzamy, umyjemy podłogi, balkon i na zakupy, nie mam pomysłu na surówkę....
Tak jak wczoraj zakupilismy wentylator tak dzisiaj jest przyjemny wiaterek i wpada przez drzwi balkonowe ;) no ale to dopiero 9ta, zobaczymy jak się dzisiaj rozskwierczy na dworze..

reklama
Aleeeeee upał uffffffffffffffffffff:szok:

Spędziliśmy super weekendzik. Cała sobota na działeczce z przyjaciółmi, grillowanie, opalanie, Piotruś szalał w basenie:tak: Wczoraj zrobiliśmy sobie wycieczkę do Lasku Wolskiego, było bardzo przyjemnie, dużo cienia i upał tak nam nie doskwierał. :-)
Bartuś nadal aniołek, pięknie śpi 19.00- ok 6.00 rano, a potem jeszcze po jedzonku do 8.00, 9.00;-) żyć nie umierać. :-DZąbki chyba też ruszyły, bo ciągle gryzie piąstki, ale awantur jeszcze przy tym nie ma.

zmykam szybko ogarnąć dom, poodkurzać, coś upichcić szybkiego i do nauki.
Buziaki kochane!

malina ja mam włsnie zel ze mozna 6 razy na dobę;-) a smaruje mu 3 razy rano około9-10 p południu 14-15 i wieczorem 19-20

tulip- ha ha ale agentki jestescie:-D:-D

hej hej
Młody na pewno już ząbkuje, ale na razie nie przeżywa tego tak mocno jak wasze pociechy :tak: bardziej przeżywa jak mu głowa opada w leżeniu na brzuchu :rofl2: no i nie umie gryźć za dobrze, czasem próbuje smoka lub butle, a gryzaczek mu nie podchodzi :no:

My już dawno po spacerku, żelazo podane, potem meeega awantura, a teraz uspokajanie przy cycu. A ja tylko czekam aż Elinka zaśnie, bo w domu burdel.

A ja po dłuuuuuuuuuuuugim namyśle zamówiłam wreszcie nosidełko mei tai :D Teraz czekamy na kuriera i mam nadzieję, że Jasiek na nowo polubi spacery, bo wózek już mu nie wystarczał, po 10 minutach się podnosił i kwękał, dzisiaj jakimś cudem udało nam się godzinkę pochodzić, ale głównie pod drzewami, przy wysokich budynkach, żeby tylko było coś ciekawego do oglądania z pozycji leżącej, nawet mała podusia nie zdołała zadowolić mojej marudy ;) Za to po powrocie wyduldał stówkę herbatki koperkowej, trochę oszukanej, bo skubany nie chce samej wody pić, wsypałam mu tylko płaską łyżeczkę ;) i zasnął.. mijają dwie godziny i czekam na pobudkę mojego głodomorrrra..

Witam sie po dwoch dniach:)
Sobota spedzona na spacerkach i zakupach,zaliczylismy ikee i smyka,a niedziela spacerkowo-pracowita;)najpierw nad morze a potem fucha:)a dzis zaraz lecim do miasta załatwic pare spraw i na fuche:)
moja niunia dzis zrobiła pobudke o 4 i do 6 grandziła;)za to jak zasneła to spała do 9;)
ukrop straszny dzis,dobrze ze chociaz wieje mocno:)

miłego poniedziałku:)

Olcia u nas też tak ostro wieje a na termometrze ponad 30. Siedzę w domu bo wiem że moja mała tego nie zniesie i będę ja musiała tylko nosić a i tak juz mnie ręka boli od jej dźwigania.

Pinka ja przeczytałam u Papci i zaczełam szukać w postach i nie znalazłam dlatego się zastanawiałam co to za wymioty i juz pewna byłam że gdzieś napisałaś że w ciąży jesteś a mnie taki news ominął haha

reklama
Do góry