reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

koncia mój juz w 68 od miesiąca chodzi ale widzię ze pomału robią mu sie za małe i zaraz 74 poleci;-)
magdzior -tak spokojna jak na wsi he he

Ostatnia edycja:
reklama
Pinka, przylatuj i zabieraj słońce, na tygodniu ma być ponad 36 stopni:szok::szok::szok: .
My po obiadku, chrupiące kąski z młodymi ziemniaczkami i koktajl z trusków:tak::-p.
Olek zabawia Pabla, Juli składa autko z Lego a M zaległ.
Czyżby tylko mój był wielkoludem? body na 74 a w sklepie babka powiedziała że na 4 m-ce wygląda.:tak::-D:-D

Marta- chyba będe musiała tak zrobić:-D:-D a kąski robisz z paczki??? tzn tę panierkę?? jesli tak to pychotka;-)

ja czekam na męża za godzine będzie obiad wciągniemy i grilka trzeba bedzie odpalić:tak: coś czuje ze zaczna mnie jajnik pobolewać brrrrrrrrrrr

Pinka przyjemny widoczek, taki sielski :)
Martuś nie tylko Twój jest gigantem ;) my już w 68 z ledwością i tylko te większe, 74 na luzie, a w przygotowaniu już 80, wolę żeby miał luźniej w takie upały.. zresztą i tak zakładam na pampka same body bez rękawka albo z krótkim, albo koszulkę i sam pamp ;)
Fifi zazdroszczę leśnej wyprawy ;)

Jasiek pospał 2h w leżaczku aż wibra wymiękła, potem półtorej godziny zabawy i znów udało mi się go uspać, no ale chyba nie na długo, bo już go słyszę.. męczą go dziąsełka, na dole ma takie pulchne i wściekle wszystko pakuje do paszczy.. lecę już!

Czesc Dziewczyny!
coś widze że weekend udany bo wiekszość korzysta chyba ze slonka a nie zaglada na forum:) my po Chrzcie i imprezie zostalismy dzisiaj popoludniu znowu sami...od czwartku do dzisiaj miałam niezły maraton ale przeżylismy:) miłego wieczorka kochane zmykam bo głowa mi pęka:(

A my po (tfu! tfu! tfu!) dobrym weekendzie - nasze dziecko było na prawdę kochane, zupełnie jakby ktoś nam Stellkę podmienił (jeszcze raz tfu! tfu! tfu!). Strasznie nam się laska rozgadała, doszły nowe "słowa" i powoli wchodzi w etap powtarzania jednej sylaby po kilka razy. Na razie jest to mega-hiper-słodkie "koj! koj! koj!".
No i odkryła lusterko i po prostu się w nim zakochała! Mamy takie duże lusterko w macie i guga do niego albo na macie właśnie, albo podczepiam spinaczami do bielizny do pałąka nad leżaczkiem, albo stawiam przed nią, kiedy kładę na brzuszek. Super sprawa.

A od jutra wracam na półtora tygodnia do pracy i zła jestem, jak jasna cholera!!! Bo akurat dziecko takie fajne i codziennie coś nowego robi, a ja będę zasuwać w robocie :-( :-( :-(

Fifronka, leżaczek jest do 9 kg, to dla Twojej Elinki-kruszynki trochę posłuży. My po tym leżaczku przerzucamy się na taki fotelik do wanny dla dzieci już siedzących. Nie wyobrażam sobie teraz kąpania inaczej, niż w dużej wannie w łazience, bo nie mam bałaganu i nie muszę biegać z majdanem w te i we wte.

Pinka, piękna okolica! Zazdroszczę widoku!

Patik, gratulacje z przebrnięcia przez maraton. Ty to twarda babka jesteś.

Oj, zła się zrobiłam, bo przed karmieniem i usypianiem wzięłam prysznic i umyłam głowę, i właśnie pomacałam się po włosach, a tam w jednym miejscu niespłukana odżywka. I znowu muszę łeb moczyć, a włosy już miałam podeschnięte, buuuuu :-(

Bosa, to widzę, że Stella z Maksem się zgadała i razem są grzeczni i prezentują nowe umiejętności ;)
mój od wczoraj zamiast płakać piszczy, bębenki nam pękają. I cały dzień pierdzi buźką. Do tego masa innych dźwięków, które trudno opisać, także mamy ubaw.
Dawno nie miałam takiego grzecznego synka :) w niebo wzięta dziś jestem z tego powodu i się nim zachwycam.

reklama
Koncia moja to w połowie rozmiarówki chodzi bo i w 50 i w 68 a waży już ok 7kg. Tylko że ja mam dużo ciuszków z ciuchlandów a w nich dużo anglielskiej odzieży i chyba dużo większe niż polska rozmiarówka.

Bosa pomyśl sobie że to tylko 1,5 tygodnia i znowu będziecie razem ze Stelunią:)

Patik przygotowań kupa czasu a tu chwilka chrzcin i imprezy i tylko człowiek ma kupę sprzątania i zmęczony. Dobrze że mamy to za sobą!

Pinka piękne okolice! Już się pakujemy! Odbierzesz nas z lotniska?!:)

Do góry