reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Dziewczyny a jaką wodę pijecie? Bo ja dotej pory piłam mineralną ale mój M coś wyczytał że powinnam przestawić się na żródlaną:nerd: Moim zdaniem żródlana to zawsze była ta "gorsza" woda więc jakie wy macie opinie??

reklama
futrzakowa ja też uważam żebyś się nie nastawiała na bijące serduszko, bo może jeszcze go nie być, u mnie w 6 tyg nie biło, a synek ma 3 latka. to jest indywidualna sprawa kochana
magnolia my pijemy nestle aqarel niegazowaną i gazowaną

no nie nastawiam się :-) pytałam z ciekawości :-) a tym bardziej się nie nastawiam bo tydzień temu była tylko czarna kropeczka

agata bardzo mi przkro, badz silna I trzmam kciuki ab udal ci sie zostac mama w 2011 roku.

kiki pastela witajcie

aaaale sie rozpisalscie od rana, czyyyytam i czytam ;)

no, i ide sprobuje jakas zupke zjesc chociaz.
dziewczyny ktore martwia sie brakiem objawow. Bede dobra forumowa kolezanka i oddam polowe.Najchetniej popoludniowe i wieczorne mdlosci, z rannmi dam rade, no i cobym bez niczego nie zostala :-D

powodzenia u ginow dzisiaj!
futrzakowa szanse ze serduszk zobaczsz sa.Ale lepiej sie nie nastawiaj zebs potem sie nie martwila bo mze jeszcze nie byc widac,

reklama
mój kazał przyjść po 1 sierpnia, wcześniej powiedział, że to bez sensu, tylko się będę niepotrzebnie stresować

Do góry