reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

witajcie dziewuszki :)

Migotka super, że wychodzisz. Nie ma to jak w domu.
Pestusia ja to godzinę później niż ty kończę, więc u mnie jeszcze 6,5 godziny...
Ale też już niedługo...

Miłego dzionka.

A gdzie się podziała reszta dziewczyn????

reklama
Migotka876 - wszystko lepsze niż jedzenie w szpitalu. Pamiętam jak wylądowałam jakiś czas temu na oddziale z powodu bolesnych miesiączek i przyszła Pani z obiadem...zupką..zielono-żółtą z baaaaaaarrrddzzzzooo długim makaronem. Zapytałam co to za zupa. Okazało się ze brokułowa ze świderkami:D:D odechciało mi się, bo naprawdę ie wyglądało to dobrze;/ Ale nic się nie martw, Ty dziś dostaniesz coś dobrego, chłopak na pewno się postara;)

a u mnie codzinnie na sniadanie zupa mleczna, jak ja tego nie nawidze, bleee, mam nadzieje ze sie postara i ze ogoraski bedą

a ja jeszcze dwie godziny i bede w domu:)

dzieńdoberek:-)

na krótko wpadam...melduję się...nadrabiać wczorajsze bazgrołki będę później:-)

wzięłam na dziś L4 :-D więc odpoczywam :-)

a teraz wychodzę by na 11 dojechac na lotnisko bo moja teściowa wraca z liverpoolu i ma zakupy wyprawkowe dla mnie :-D więc jestem ciekawa co zakupiła:-D

do usłyszenia póxniej laseczki!

witam w ponury dzien ale bezdeszczowy poki co:p

Justyna witaj fajnie miec kolejna swoja:p

Ewi hehe z tym spotkaniem dobry pomysl moglybysmy kiedys zorganizowac:)

widze ze temat o szkole rodzenia ja chyba raczej nie bede szla ale jeszcze zobaczymy moze zmienie zdanie

a mam takie zapytanko czy was tez tak okrutnie bola sutki tzn pieka??:(

Witam się i ja!!!!!

U mnie jesienno-zimowej pogody ciąg dalszy:baffled:
Natalka nie poszła dzis do przedszkola ,bo całą noc prawie nie spała.:no:Od nowa :goraczka,katar i paskudny kaszel.Także mam weekend z głowy:baffled:.Mam nadzieje ,ze i tym razem obejdzie się bez antybiotyku-trzymajcie kciuki.

futrzakowa,pochwal się później prezentami od teściowej.

Witam nowe mamusie!!

Futrzaczku to tylko pozazdrościć, bo dzień się świetnie zapowiada. Leniuchowanie na L4 i przeglądanie wyprawki. No, lepiej być nie może.
A ja to jak zwykle w pracy :(

Cornelko mnie czasami tak bolą mocno. Najczęściej jak (brakuje mi słowa - skleroza ciążowa - o mam!) je podrażnie. A do tego wystarczy czasem noszenie stanika :(

Anetko życzę, żeby mała w końcu wyzdrowiała. Teraz najgorszy czas dla dzieci. Poszły do przedszkola i roznoszą zarazki.

Witam marcjaneczki:-)
No ciekawe jak z ta pogoda dzis bedzie,zapowiadali piekne słonce ale u mnie oprocz tego na razie jest jeszcze sporo ciezkich deszczowych hmurek.
Dzis czeka mnie pracowity dzien,mam dwie fuchy,jedna do poludnia a druga po 18 wiec troszke mnie tu nie bedzie.
Migotka fajnie ze dzis wychodzisz:-),zycze smacznego;-)
Futrzaczku ale bedziesz dzis miec fajny dzien:-),czekamy na fotki wyprawki;-)
Aneta zdrowka dla cory i zebys tylko Ty sie nie zaraziła.
Cornelka ja tez mam takie bolesne,piekace sutki,masakra,najgorzej w nocy i jak ubiore stanik,najlepiej to ich wogole nie dotykac.

Witam i ja:)

Nie wiem jak to zrobiłam ale położyłam sie bez dolegliwości a wstałam z katarem. Dziewczyny czy wy z nudów też gracie w literaki albo farmera czy to tylko ja tak zdziecinniałam ostatni???

Cornelka ja jestem za spotkaniem;) fajnie by było tak na żywo:)

Migotka super że już wychodzisz:) a chłopak to Cię jeszcze zaskoczy jak coś pysznego przyrządzi;)

Futrzaczku ale Ci fajnie. Ja jeszcze nie mam nic dla maluszka. Jak poznam płeć na 100% to na coś się skuszę hehe a teraz jeszcze czekam cierpliwie;)

reklama
Do góry