reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Mi już tylko został niewielki katar:-):-).
A ja idę sobie zrobić małe porządki w pokoju "dzieciątek"- bo mam jeszcze sporo rzeczy porozrzucanych w różnych miejscach :-D:-D. Wrzucę Wam potem fotki z tego co mamy juz uzbierane:):-D:-D

reklama
Dzień dobry moje kochane Pączuszki :*

Jestem dzisiaj w cudownym nastroju, ale o tym potem, najpierw coś tam niektórym z Was naskrobam:

Futrzak a ja dla mojego młodszego brata byłam Aja (zamiast Aga) no i potem często babcia przy ludziach do mnei też mówiła Aja, Ajka, wstyd jak cholera, nie cierpiałam tego ;)

Scarlet a może po prostu Pitruś dał jeżowi na imię Miłosz :D

Poziomulka dopadło i Ciebie, kuruj się i bierz osłonowo bakterie przy tym antybolu :* i wracaj szybko :*

Syra i Ikusia witajcie w gronie pączków :D

Milusia koniecznie pokaż swoje zbiory :D Musisz mieć kochana wszystkiego x 2, a potem będzie x 2 roboty, prania, prasownaia ojojojoj ale to sama słodycz :D Ja już się nie mogę doczekać, rozejrzę się dzisiaj za jakimś proszkiem i płynem do płukania dla niemowlęcych ciuszków :D

Musiałam wpaść pomiędzy pomiarami rolet, a sprawami na mieście, żeby Wam pokazać moją ślicznotkę :D Zaraz wkleję jej fotki w odpowiednie miejsce i napiszę parę słów z wizyty, która dodała mi skrzydeł i uspokoiła wszelkie moje obawy :D Jestem MEGA szczęśliwa :D

ja tylko na chwilkę:-) życze miłego weekendu:-)

ona - co do kropelek dla niemowlaków to jest wątek przyklejony o tym ! :-) to powinno rozwiać twoje watpliwości:-)

syra, ikusia
- witam:-) napiszcie coś o sobie...

dzien dobry :)

scarletka, pinka moj wszedl jakis czas temu (hmm jeszcze przed skonczeniem 2 lat) w etap buntu dwulatka........... oj wszystko co pisza na ten temat to prawda,a czasem jest jeszcze gorzej :-D
ale wasze dzieciaczki to juz 3 latki i tu mnie dobilyscie.... bo mialam wielka nadzieje,ze ten bunt nie potrwa az tak dlugo :-D

u mnie na sniadanko kanapki z nutella , oj ten synus cos ma calkiem inne smaki niz Bartek ;) (juz niemoge sie doczekac kolejnego usg,na potwierdzenie :-D a to jeszcze troche,teraz to pewnie z 3-4 tyg.)

jeszcze sie tu troche pokrece bo czekam na ogrzewanie i ciepla wode.... wczoraj mi facet powiedzial,ze czeka na czesc caly czas , prawdopodobnie bedzie dzis rano i ma od razu przyjechac jak ja dostanie.oby.

hej dziewczynki
też się witam i miłego dnia życzę, trochę chwilowo się zaniedbuję na BB ale musicie mi wybaczyć - WOLNOŚĆ i ostatnie słoneczne chwile - no muszę wykorzystać!!! :-)

Witam moje ulubione Marcóweczki!
Pokazuję się tylko, że jeszcze żyję. Niestety, nie czuję się najlepiej. Od wczoraj mam koszmarne zawroty głowy i ledwo daję radę ruszyć choćby głową. Męczy mnie nawet, kiedy leżę. Rozmawiałam z lekarzem, kazał zmierzyć ciśnienie, ale jest w mojej normie - niskawe, ale z takim żyję. Gin kazał poleżeć, odpocząć i w poniedziałek zrobić badania krwi i moczu na wszelki wypadek. Zobaczymy. Prawdopodobnie to tylko zmęczenie.
Wracam do łóżka, jak tylko się lepiej poczuję, karnie Was wszystkie nadrobię. Długością posta pobiję wtedy nawet Cliffordzika ;-)
Miłego weekendziku kochane!

Witam przed południem!
ja tylko na chwilkę, mężula wysłałam do fryzjera. schudł 16 kg, jutro jedziemy do rodziny, to chce zrobić furorę;) u nas małe sprzątanko i pranko, a potem jakaś wycieczka, bo pogoda cudna, tylko zimno.

Pastela
baw się dobrze, ja też na wesele zabrałam ze sobą baleriny, nie przebrałam ich na imprezie, za to były idealne do powrotu samochodem do domu. nie dałabym rady nad ranem na szpilach.
bosonóżka to nie ciekawie, ja tez tak miałam, ale to na samym początku ciąży i było połączone z mdłościami. odpoczywaj i porób badania jak kazał lekarz, może to jakaś anemia.Buziaki gorące!
katjuszka nikt ci nie ma za złe, każda ma ostatnie momenty wolności, korzystaj. Mam nadzieję, że jak już wstałaś, to wybierzemy się razem kiedyś na jakieś szaleństwa zakupowe co? mieszkamy tak blisko siebie;)
ruda u nas tez buncik zaczął się w granicach 2 latek i powiem ci, że jest gorzej niż wcześniej. 3 letnie dziecko dobrze wie jak wyprowadzić z równowagi i jak walczyć o swoje, ale ja się nie poddaję, staram się być konsekwentną. stosujemy karnego jeżyka i zakaz oglądania bajek. Mały rezultat po tym jest, choć nie ukrywam, że czasem beczę ze złości, po całym cięzkim dniu. od poniedziałku synek wraca do przedszkola i ma nadzieję, że pochodzi dłużej niż 3 dni:/
Malinka wspaniale! cieszę się z twojego szczęścia, aż mnie tym swoim nastrojem zaraziłaś. dziękuję;)
Milutek w takim razie czekam na zdjątka, tylko nie pracuj za ciężko przy tych betkach hihihi
Koncia co to za korki robisz?

Oki już w miarę rzeczy ogarnięte- oczywiście dziecięce :-):-):-). Moje i męża narazie zrzuciłam na wielką kupę:-D:-D, która się później zajmę :-D. Bo tak ogólnie to mamy cztery pokoje w domu- jeden sypialnia, drugi malutki gabinet (papiery, segregatory,komp itp) a w pozostałych dwóch zawsze jest bałagan. W jednym dwie suszarki i wiecznie jakieś pranie oraz ciuchy robocze męża w wielkich kartonach, a w tym ostatnim moje panienskie meble i zawsze hołdy "szmat"głównie moich:rofl2:. Zawsze ie kumulują a potem jak idę je sprzątać to schodzi mi tam cały dzień:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:- aż wstyd!! No ale co - wolność Tomku w swoim domku- co nie??????:-):-)
Oki nie zanudzam wrzucam w odpowiednie miejsce moje fotki z wyprawki :-):-)

Witam Was Dziewczyny :-) mam pytanie czy tylko ja tak mam spie po 12 13 godzinn dziennie i mi jeszcze malo,a ostatnio mam taki humor :crazy: ,ze maz boi sie odezwac jak wraca z pracy.Boje sie,ze w koncu wybuchne!!!Ratunki!!!

reklama
Bosa - to teraz o pracy zapominamy i ful relaksik i dbanie o siebie:-) leż kochana i odpoczywaj... no i życzę jak najszybszego ciążowego glamour... bo ja ciągle na ten stan czekam...:-D uważaj na siebie!

ikusia - ja spałam i po 15 h dziennie...:-D przeszło mi może z tydzień temu:-) jedyne co to musiałam się zwlec do pracy ale po pracy o 17 od razu w wyrko i spałam do 6.30:-D więc się nie martw. Organizm potrzebuje bardzo dużo energii na wzrost twojego pasożytka stąd daje ci do zrozumienia: odpoczywaj ile wlezie bo ja potrzebuję twoją energię:-)

Ostatnia edycja:
Do góry