reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Scarletka tak juz jest im bardziej cos udziwnione tym bardziej jest beznadziejne.
Dziewczyny Wy sie cieszcie ze wogole mozecie dobrac sobie stanik bo ja to jestem jakas dziwna i w takim np H&M to nawet dla mnie rozmiaru nie ma.Mam mało pod biustem a przy tym stosunkowo duza miske,mamy w Gdyni taki fajny sklep z nietpowymi rozmiarami bielizny angielskiej ale tam sa ceny kosmiczne.Mam od nich jeden stanik Panache rozm 28ff ale juz jest ciasny i trzaby kupic cos nowego ale gdzie dostac taki rozmiar ale w normalnej cenie?

reklama
witam brzuchatki ;-)
Wróciłam z zakupów i ugotowałam już parę rzeczy na jutrzejszą imprezkę. Lodówka pęka w szwach, a jeszcze nie wszystko tam schowałam :-p stanie nad garnkami mnie wykończyło, mam ochotę iść spać <ziew>
Doznałam wczoraj miłego zaskoczenia. Rodzice powiedzieli, że mam zacząć robić listę i w listopadzie pojedziemy kupić wszystko, co potrzebujemy dla dzidzi. :szok::-D:-D a zaczęło się od tego, że opowiadałam jaki fajny wózek widziałam. I sama będę mogła wybrać co chcę! Jestem w siódmym niebie, to będzie nieokreślona pomoc. Widać, że bardzo się cieszą z wnuczątka. Tata wczoraj mówił, że jak będzie dziewczynka, to nauczy ją tańczyć, tak jak mnie uczył, kiedy stałam paluszkami mu na stopach :-D kupił płytę z kołysankami i powiedział, że będzie dzidzi śpiewał. Bardzo marzy o wnuczce i się rozpędził do tego stopnia, że stwierdził, że będzie jej kupował jedwabne i satynowe sukienusie :szok: (ale wtedy już był podchmielony:rofl2:).

futrzaku, rzeczywiście, im większy brzuszek, tym bardziej widzę, że mój M robi się opiekuńczy i przymilny :-D

Co do szkoły rodzenia, to chyba sobie odpuszczę, bo M chodzi co tydzień na inną zmianę i musiałabym biegać sama:baffled:

wow PINKA, aż tak cię rozrabiaka kopie? Mój to mizia delikatnie :-D

kasiulka, fajne te marsowe ciacha, ale marsy chyba by nie dotrwały :-p

pastela, nie martw się, lepiej późno niż wcale, a Wiktor bardzo szybko nadrobi zaległości:tak: ważne, że mały się zaangażował i robi postępy.

malina, masz rację, nie powinno się tak mówić do dzieci, a nawet wiele matek robi ten błąd :baffled: do dzieciaczków trzeba mówić jak najwięcej i dobrze nawet nie zdrabniać. Teoretycznie dziecko ma taki potencjał, że może się nauczyć czytać w wieku 2 lat, ale trzeba z nim pracować. Ja tam się cieszę, bo będę miała z kim gadać przez długie samotne godziny w domku, jak M siedzi w pracy :rofl2:

papciarkowa, od kiedy serwuję sobie znów kawę na śniadanie - bóle głowy osłabiły się i regularnie odwiedzam porcelanę. Ciśnienie mi też wzrosło, teraz mam w okolicach 100/70 :happy:

cliford, ja skrycie tęskniłam :-p przysięgam!

Cześć Kochane wpadam tylko na chwilkę bo nie mam siły siedzieć i muszę się położyć:/
Byłam u ogólnego i kazał leżeć dał antybiotyk na wypadek gdyby katar się nasilił a i tak mi żyć nie daje. Mam nadzieje że mi szybko przejdzie. Buuuuuuuuuuuuuuuzile dla Was:*******

Cześć Kochane wpadam tylko na chwilkę bo nie mam siły siedzieć i muszę się położyć:/
Byłam u ogólnego i kazał leżeć dał antybiotyk na wypadek gdyby katar się nasilił a i tak mi żyć nie daje. Mam nadzieje że mi szybko przejdzie. Buuuuuuuuuuuuuuuzile dla Was:*******

Kochana zdrówka:-):-)

Scarletka tak juz jest im bardziej cos udziwnione tym bardziej jest beznadziejne.
Dziewczyny Wy sie cieszcie ze wogole mozecie dobrac sobie stanik bo ja to jestem jakas dziwna i w takim np H&M to nawet dla mnie rozmiaru nie ma.Mam mało pod biustem a przy tym stosunkowo duza miske,mamy w Gdyni taki fajny sklep z nietpowymi rozmiarami bielizny angielskiej ale tam sa ceny kosmiczne.Mam od nich jeden stanik Panache rozm 28ff ale juz jest ciasny i trzaby kupic cos nowego ale gdzie dostac taki rozmiar ale w normalnej cenie?
Hej
Szukaj sklepów ze stanikami Anita - po ciąży jak karmiłam - tam wykupiłam stanik w rozmiarze G :)

Witaj Syra w klubie Marcjanek;-):-).
Mam już za sobą i sprawy w gminie- choć nie wiele się udało załatwić mimo łez i awantury...i pogrzeb. Teraz nie wstaje z łóżka- jestem bardzo zmęczona:tak::tak:. Musze poczytać co tam od rana naskrobałyście jak mnie nie było:-D:-D:-D.

Marta- którą tunikę kupiłaś:)Daj namiary żebyśmy się nie nadziały tak jak Ty:)!!
A pisałam że pogrzeby nie dla ciężarówek:sorry2::no:.
A tuniki w rozmiarze XXL to akurat na Was chudzinki;-), fajne i ładne są:tak: 2 w 1- ŚLICZNE ELEGNACKIE TUNIKI Z KOSZULA - XL - (1226705905) - Aukcje internetowe Allegro

Koncia fajnych masz rodzicow:-)
Poziomeczki wracaj szybciutko do zdrowka:-)
Mysza a to jest firma ktora produkuje bielizne? i maja normalne sklepy czy internetowe?
Syra oczywiscie ze mozesz dołaczyc do nas,witamy serdecznie:-)

reklama
Do góry