reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Witam Ewi,goraco zapraszamy do naszego grona :)
a ja własnie wcinam obiadek,sama jestem w szoku ze o tak wczesnej porze,do wieczora to chyba zjem wszystko co mam w domu ,hihi

Ewi witaj w gronie przyszłych mamusiek :)
Co do pulsu dziecka to prawda, że serduszko bije 2 razy szybciej niż u nas. Moja dzidzia na usg w 11 tygodniu miała puls 150 na minutę :)

czy u Was tez tak wieje? wszystko mi na podwórku wiatr przewraca, na szczęście i sloneczko troszke grzeje

ewi82 witam kolejną Marcóweczkę i życzę dużo zdrówka
ola80 smacznego obiadku:-) ja dopiero się muszę zabrać za gotowanie a mi się nie chce!
w pierwszej ciąży ruchy poczułam w 17 tyg., teraz kilka razy poczułam charakterystyczne motylki, ale tak naprawdę nie chce mi się wierzyć że to już dzidziulek się tak kręci...

milenka 1986
czyli prawdopodobnie bedzie dziewusia bo od150 w góre dziewusia od 150 w dól chłopak
taka miałam ochote na rosól ugotowałam ale zjadłam tylko ciutke weszłam na wage -4kg odkąd dowiedziałam sie o dzidzi nie podoba mi sie to

reklama
Czesc dziewczyny.
Scarletka ja tez ciagle mam koszmary czytalam ze to normalne w ciazy bo sie ciagle zamartwiamy.
Fironka ale mialas noc wspolczuje.
Ewi witamy.
Zazdroszcze tym dziewczynom co juz poczuly ruchy to musi byc piekne uczucie.

Do góry