Moj Wiktor potrafi też za włosy ciągną dzieciaki, w sumie to najczęściej robi. Ale wydaje mi się, że to przezemnie bo ja mam dość długie włosy i on bierze sobie moje wyłosy w rękę i mizia się nimi po buzi i tak usypia. Jest to drażniące, bo np jak gdzieś jesteśmy a zbliża się jego godzina spania to uwiesi sie na moich włosach i nie chce ich puścić, i w tedy często to jest dla mnie bolesne, ale nie mam pojęcia jak go tego oduczy...
reklama
izabela 1982
Fanka BB :)
Witajcie Mamuski:-)
U nas lato marudzi i mamy kolejny deszczowy dzien, mam nadzieje ze po poludniu uda nam sie chociaz troszke wyjsc.
Futrzakowa dziekuje i tobie rowniez gratulacje
A my odzwyczajamy sie od smoczka, dzis jest 3 dzien niestety nie jest latwoPrzy nastepnym dzidziusiu to sie troche zastanowie zanim bezmyslnie zaczne wpychac mu smoczek przy kazdym mruknieciu. Szybciej i bezbolesniej poszlo odstawienie od piersi.
Milego dnia wszystkim zyczymy
U nas lato marudzi i mamy kolejny deszczowy dzien, mam nadzieje ze po poludniu uda nam sie chociaz troszke wyjsc.
Futrzakowa dziekuje i tobie rowniez gratulacje
A my odzwyczajamy sie od smoczka, dzis jest 3 dzien niestety nie jest latwoPrzy nastepnym dzidziusiu to sie troche zastanowie zanim bezmyslnie zaczne wpychac mu smoczek przy kazdym mruknieciu. Szybciej i bezbolesniej poszlo odstawienie od piersi.
Milego dnia wszystkim zyczymy
martu
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny!! mam na imię marta i jestem mamą 2letniego mikołaja. a do tego studiuję psychologię i piszę pace magisterską o macierzyństwie a dokładniej o tym jak zmienia kobietę i jej życie. no i mam do was prośbę - szukam mam do badania!!! potrzebuję kobitek, które mają pierwsze dziecko, w wieku 3-18 miesięcy i chciałyby się podzielić swoimi doświadczeniami. muszę przebadać 60 osób więc jeśli macie takie maluchy - proszę pomóżcie!!! najlepiej by było jakbyście napisaly na maila do mnie - martuurbi@gmail.com i wtedy będziemy już idnywidualnie rozmawiać! pozdrowienia!!
patik80
Hej Marcóweczki:-)
co tam u Was słychać? walczycie z upałem? u nas gorąco że czekamy z wyjściem na późne popołudnie...wczoraj Zosia taka marudna była na dworze choć wychodziłyśmy tylko na trochę. W końcu wymyśliłam kąpiel w dużej wannie i dziewczynki od razu odżyły na dzisiaj planuję pieczenie jagodzianek;-) jak ktoś ma ochotę to zapraszam na kawkę:-)
od wczoraj mam wolne bo jestem na urlopie:-) do pracy wracam 16 lipca więc trochę pobyczymy się rodzinnie - jadę na kilka dni na śląsk, potem rodzice do nas wpadną - mam nadzieję że pogoda będzie dopisywać:-)
pozdrawiamy i buziaki ślemy:-)
co tam u Was słychać? walczycie z upałem? u nas gorąco że czekamy z wyjściem na późne popołudnie...wczoraj Zosia taka marudna była na dworze choć wychodziłyśmy tylko na trochę. W końcu wymyśliłam kąpiel w dużej wannie i dziewczynki od razu odżyły na dzisiaj planuję pieczenie jagodzianek;-) jak ktoś ma ochotę to zapraszam na kawkę:-)
od wczoraj mam wolne bo jestem na urlopie:-) do pracy wracam 16 lipca więc trochę pobyczymy się rodzinnie - jadę na kilka dni na śląsk, potem rodzice do nas wpadną - mam nadzieję że pogoda będzie dopisywać:-)
pozdrawiamy i buziaki ślemy:-)
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
uffff ugotuję się...
uffff ugotuję się...
ahahaha jaki tresciwy post a ja dla odmiany zamarzne,u nas dzis chłodno i deszczowo,znowu trzeba było wyjac kurtke i dzinsy
ps
Katka Ty juz za miesiac bedziesz tulic synka?bosz jak ten czas leci,napisz cos jak sie czujesz,co myslisz czy sie boisz jak to bedzie itd;-)
spokojnej nocy marcjanki:-)
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
hej oleńka, hej marcówki
my już najprawdopodobniej za 3 tygodnie będziemy razem :-) t.j. razem na wierzchu wstępnie mam zaplanowany termin cc na 27 lipca (jeśli donoszę). Strach jest, chyba nawet większy niż za pierwszym razem, bo wiem "z czym się to je".. no ale grunt to spokój, będzie dobrze! :-)
my już najprawdopodobniej za 3 tygodnie będziemy razem :-) t.j. razem na wierzchu wstępnie mam zaplanowany termin cc na 27 lipca (jeśli donoszę). Strach jest, chyba nawet większy niż za pierwszym razem, bo wiem "z czym się to je".. no ale grunt to spokój, będzie dobrze! :-)
madiu
kajtusza pewnie że będzie dobrze, a jak tam bardzo maleństwo kopie??? My ciągle trzymamy kciuki za Was i zdrówka życzymy!!! A tak z ciekawości w zimę było ciężej czy teraz z samopoczuciem biorąc pod uwagę pogodę no i końcówkę ciąży ????
patik nas też męczą upały, mały poci się niesamowicie (częściowo ma to po tacie,wystarczy że wypije butle z mlekiem i już jest cały mokry masakra jakaś) no ale i zaczął pić więcej, ech tylko żeby jeszcze dał się utrzymać w domu w południe gdy największe słońce a on tylko na dwór chce i już tak mu się podoba bieganie po podwórku, dobrze że od 11:30 gdzieć do 13 śpi to choć tyle od słońca odpocznie. a na ochłodę codziennie wskakuje do swojego baseniku na 10-15 minutek i chlapie wtedy jak szalony
aaa dziewczyny czy mi się wydaje czy to już czasna kolejne szczepienie z tego co pamiętam miało byc między 16 a 18 m-cem czy coś pomieszałam juz
patik nas też męczą upały, mały poci się niesamowicie (częściowo ma to po tacie,wystarczy że wypije butle z mlekiem i już jest cały mokry masakra jakaś) no ale i zaczął pić więcej, ech tylko żeby jeszcze dał się utrzymać w domu w południe gdy największe słońce a on tylko na dwór chce i już tak mu się podoba bieganie po podwórku, dobrze że od 11:30 gdzieć do 13 śpi to choć tyle od słońca odpocznie. a na ochłodę codziennie wskakuje do swojego baseniku na 10-15 minutek i chlapie wtedy jak szalony
aaa dziewczyny czy mi się wydaje czy to już czasna kolejne szczepienie z tego co pamiętam miało byc między 16 a 18 m-cem czy coś pomieszałam juz
Madiu zgadza się między 16 a 18 miesiącem Tężec Błonnica Krztusiec 4 dawka i do 6 roku spokój przynajmniej my bo NFZ idziemy .Ja za szczepię w 18 miesiącu dopiero 5 tygodni temu był szczepiony na Odre Różyczkę i Świnkę więc chce żeby trochę odpoczął.
Skwar nie ziemski oszaleć można :/.Muszę się pochwalić moje dziecię wreszcie zrobiło swoje pierwsze samodzielne kroczki na razie jakieś 10 robi za nim na pupie z powrotem wyląduje ale widok nie ziemski .
Skwar nie ziemski oszaleć można :/.Muszę się pochwalić moje dziecię wreszcie zrobiło swoje pierwsze samodzielne kroczki na razie jakieś 10 robi za nim na pupie z powrotem wyląduje ale widok nie ziemski .
reklama