U oli pepti a my z Mają byliśmy 10 grudnia u alergologa pierwszy raz i kazała spróbować z mlekiem HA. Przezornie umówiłam się na wizytę do pediatry, która nas do alergologa skierowała, żeby po mniej więcej czterech dniach zobaczyła zmiany młodej, jakie jej miały wyjść na zgięciach łokci, kolan i nadgarstków, tak jak było 1,5 m-ca temu. Mleko HA je już tydzień i zmian nie ma! Dziecko mi wyszło z alergii! Hurrraaa! No dobra nie będę zapeszać, bo jeszcze coś innego w zamian wyjdzie... Ale jestem taka happy, że nie będzie już zabaw z receptami.
Co poza tym u nas nowego? Młoda zaczęła się garnąć do chodzenia, więc nadszedł czas znów męczyć kręgosłupy rodziców i zamiast noszenia córki jest schylanie się do trzymania jej za ręce i chodzenie z nią po domu
lokata życzę tego co najważniejsze czyli zdrowia dla Malwiny
spring ty robocopie Z przeziębieniem jeszcze okna myjesz?? Jesteś niemożliwa!
Ty zastanawiasz się nad świętami a ja nad Sylwestrem. Najchętniej zostalibyśmy w domu, ale siostra Marcina ciągnie na "domówkę" do niej. Nieee chceee miiii sięęę...
Miłej nocy wszystkim zapracowanym mamom życzę i zmykam spać wreszcie. Znowu nieprzytomna o 6:15 wstanę :/
Co poza tym u nas nowego? Młoda zaczęła się garnąć do chodzenia, więc nadszedł czas znów męczyć kręgosłupy rodziców i zamiast noszenia córki jest schylanie się do trzymania jej za ręce i chodzenie z nią po domu
lokata życzę tego co najważniejsze czyli zdrowia dla Malwiny
spring ty robocopie Z przeziębieniem jeszcze okna myjesz?? Jesteś niemożliwa!
Ty zastanawiasz się nad świętami a ja nad Sylwestrem. Najchętniej zostalibyśmy w domu, ale siostra Marcina ciągnie na "domówkę" do niej. Nieee chceee miiii sięęę...
Miłej nocy wszystkim zapracowanym mamom życzę i zmykam spać wreszcie. Znowu nieprzytomna o 6:15 wstanę :/