reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Dzieki, w piątek mamy wizytę u pediatry, a do tego czasu chce pobrać Gabi mocz odrazu do pojemnika i powtórzyć badanie.
szczerze mówiąc, nie zauwazylam, zeby przy siku stękała, czy cos :(

Patik - A jakie miala wyniki? moja Krwinki białe - 8-10, leukocyty wbc 25

reklama
Spring, zanim ty wrócisz do pracy to z Ani zrobi się taki śpioch, ze nie będziesz mogła jej dobudzić :tak: A o tych zabawkach tez uważnie oglądałam i szczerze mowiąc to g**no powiedzieli..

Hello
nie było mnie tu trochę,bo Jamie zajmuje mój cały czas.Zebów jak nie było tak nie ma:crazy:,biegunka trwała tylko jeden dzień,niestety katar i zapchany nos pozostały.Ogólnie jest już wymęczony i gryzie wszystkich i wszystko a ślinotok ma taki,ze ciągle go przebieram.Wczoraj to już w ogóle miał jakiś kryzys,bo spal z rana tylko 45min a potem po południu cale 10min i reszta czasu na rekach.

patris jasne ze Kacper ma jeszcze czas do stawania,przecież on nie ma nawet jeszcze 8miu miesięcy
magula zdrówka dla Maciusia a z tym myśleniem,to przecież on już jest dla Ciebie NAJukochanszy na całym świecie,a ze w aspekcie raczkowania idzie w swoim rytmie,to mu niczego nie ujmuje:no: i wcale nie jest gorszy od innych Marcjaniatek:happy:
spring ze tez nie masz o świcie co robić,tylko maseczki strzelać:-D a z tym snem to może terroryzowałaś lekarzy,żeby pomogli dziewczynom rodzic w mniejszym bólu;-)
madiu dzięki za ten link,mi czasem trzeba sie poradzić lekarza na odległość bo tutaj nie bardzo mogę na opiekę zdrowotna liczyć

O już pospał..lecę:-):-) czuje się jak jakiś sługa w tym momencie :-)

wiatajcie ciotki

u nas od zeszłej środy meksyk najpier wiki chora do teraz ma jeszcze gile i smary ale juz nie ma gorączki i nie wymiotuje to znów młodego chwyciło..ja pitole to jes jakiś obłed jutro M idzie z nim znów do lekarza bo ten kaszel co ma jest okropny a tu ciągle twierdzą ze tak musi być......... do tego ząbki znów idą 3 wiec mam dosc młody ciągle na reku jak i w dzień tak i w nocy....

teraz siedzi we wózku od 5 min i już biadoli nawet chrupek go nie zadowala.......:no: a ja własnie jem obiad ...j( słonecznik)jedną ręką skubie a drugą pisze;-) a wcześniej wrzuciłam jakąs padline do piekarnika co by chociaż mąz miał jak wróci bo 2 dni był bez obiadu:-p

dziewczyny nie martwcie się ty ze wasze dzieci czegoś jeszcze nie robią widocznie trzeba im więcej czasu a wy macie troszkę wiecej czasu dla siebie bo jak zaczną robić wszystko na raz to wam sie odechce i bedzieci mówic ze jak fajnie było kiedy nie wstawał he he he wiec co mówie........

wyje idę mu zrobic mleko moze zje i zasnie bo ocipieje:rofl2:

Wierka/Pinka aż się serduszko kraja jak piszecie o Waszych chłopakach:tak: Ania też wiecznie zasmarkana, kaszląca... Z tego kataru ma cały nosek czerwony i obszczypany:-( Ale i tak jest dzielna:tak:
Wierka a z tym snem to masz rację!:tak::-D Chyba Cię zatrudnię jako interpretatorkę moich dziwacznych snów:-D:-D:-D

Pinia "padlina"-dobre!!! Uśmiałam się do łez-naprawdę:tak::-D:-D

Dziewczyny,naszym dzieciom-dużym i małym, eMkom i sobie samym życzę duuuużooooo zdrówkaaaa:tak::tak::tak::tak::tak:

hej u nas tez atak przeziebienia ..marudzenia itd......
mialam juz nie marudzic ale jak widze co dzieje sie z moim cialem to rzygac sie chce
puchne jak w tamtym roku i wogole czuje sie nadal jak slon tyje jak swinia caly czas do tego ciarki nadal dreszcze i wogole bym tylko spala ciagle jestem zmeczona.....no ku..... ile mozna sie dziwacznie czuc bez jak to mowia lekarze przyczyny bleeeeeeeeeeeeeeeeee
to sie nagadalm
teraz ide spac odpoczywac i Wam rowniez zycze spokojnej nocki :-)

Julia gdybym ja się tak cały czas czuła to tak długo chodziłabym do lekarza aż w końcu usłyszałabym jakąś sensowną diagnozę. Zrób podstawowe badania krwi i moczu, TSH (na tarczycę). Spróbuj oczyścić swój organizm z toksyn (np. jednego dnia pij tylko samą wodę,a jak nie wytrzymasz to soki-bez cukru). Nie musisz stosować drastycznej diety,ale np. zrezygnuj ze słodyczy, gazowanych słodkich napojów,smażonych potraw. Jedz więcej ryb i warzyw. Po tygodniu zobaczysz,że poczujesz się lepiej (u mnie to zadziałało). Powodzenia!;-)

reklama
hej:-)

u mnie akcja choroba ciąg dalszy..widzę że nie jestem sama...tak mi żal tych dzieciaczków...Maciek nie umie sobie poradzic z mokrym kaszlem i jak mu sie nazbiera duzo wydzieliny to wymiotuje...:-:)-(

a tak poza tym to u nas małe zmiany...zrezygnowałam z nocnego karmienia...daje mu taka cienka herbatke w ilosci takiej jakiej dawalam mleko...i o dziwo budzi sie raz jak na mleku...czyli pic mu sie chcialo albo byl juz przyzwyczajony do ssania...powoli bede teraz zmniejszac ilosc herbatki... dobre i to...:-)

znacie jakies dobre sposoby na mega mokry kaszel???

U nas z nowosci to jeszcze dodaje mackowi do obiadku troche kaszki mannej...dzieki temu nie dławi mi sie tak i chetniej je...zrobilam jeszcze domowy kisial...mam pomrożone owoce...przedusilam malinki zalałam wodą, krupczatka i jadł że uszy mu sie trzęsły:-)

Miłego dnia!

Do góry