reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
My szczepiliśmy sie tydzień temu i mimo ze mial emle była czarna rozpacz ;/
ważył wtedy 8120 i mierzył 66 wiec jest skrót troszkę. Oby mu nie zostało heh
Z 68 już powoli wyrastamy.

Vetus to Nadinka jak Gosia,okruszek,my tez pampki 2 (probowałam 3 dada ale sa wielkie) i ciuszki 62
Malinka a masz typowo chłopiece ciuszki? bo moze cos bym kupiła,bluzy czy spodnie co i dla dziewuchy by pasowały.Ja tez mam juz wystawione aukcje i zainteresowanie jest głownie kombinezonem zimowym az załuje ze wyzszej ceny nie dałam
Patik łał jaka duza dziewucha,super:)
Zuza a czemu rehabilitacja? pewnie mi umkneło cos...

hej!
długo nie byłyśmy na dworze, bo Hanka strasznie marudna, więc położyłam ją na drzemkę - do wieczora byłby sajgon...Zosia za to jak zasnęła na spacerku to śpi do teraz na tarasie...jutro mam wieczorem gości - koleżanka ze studiów przyjeżdza z emkiem i synkiem, wiec muszę trochę poogarniać co nie co i zrobić liste zakupów na jutro, bo znowu jest okazja żeby cos upiec hi hi
ola ale masz przeboje z tym lapaniem siusków, to kiedy znowu ponawiasz próbę??? Gosiaczek to drobniutka dziewczynka - my nosimy 68 i 74, za niedługo będę musiała ubierać jej aktualne ubranka które nosi Hania;) ale ja wierzę że i z mojej Klusi zrobi sie jeszcze smukła laseczka hi hi
malinkaa jak tam aukcje? udało się zarobić? teraz te nasze dzieciaczki rosną jak na drożdżach ale jeszcze trochę i rozmiarówka stanie w miejscu, Hania od wielu miesięcy nosi ciągle 86, 92 bo pomimo że rośnie to i tak pasują te ubranka
Milutek trzymam kciuki żeby Ci się coś fajnego trafiło:-)
spring nie jesteś sama z dodatkowymi kiloskami;-) dobrze, że jeszcze emkowi się podobam:tak: wmawia mi, że jestem szczupła:-D tylko nad brzuszkiem muszę popracować, ale przecież niedawno co urodziłam i nie ma co panikować, przy czym zaraz dodaje, że jak chce mieć płaski brzuch to trzeba cwiczyć a nie narzekać:tak: ma rację, tylko mnie tak strasznie cięzko ruszyć tylek do ćwiczeń - ostatnio chodze po schodach w domu, przez dwa dni tylko łydki czułam:-D

My wróciliśmy ze spacerku, chodziliśmy sobie od 13, były 2 drzemki :-) młody się najadł i jęczy pod karuzelką, a ja wcinam obiad, bo też już mi kiszki grały marsza :sorry2:
Mały znów zaczął sobie ograniczać jedzonko i nie chce ciepłego mleka, więć chyba niebawem pójdzie kolejny ząb :baffled: już się boję

Ciekawe ile mój "okruszek waży"? Pewnie też już z 8.5 kg :tak: i u nas nadal rozmiar 68 leży jak ulał.

Mili, 3mam kciuki za prace &&&

spring, jak cie to pocieszy, to nadal mam 15 kilo po ciąży i z tego kilka kilo to już nadwaga :sorry2:

zuza, niech sobie śpi, im więcej tym lepiej :-p może już jej tak zostanie? Mój jeszcze nigdy nie przespał całej nocy :no:

ola moja Zuzka miała przy porodzie uszkodzony splot barkowy, nie ruszała prawą ręką przez pierwsze dwa miesiące, teraz jest już coraz lepiej, ale muszę ją rehabilitować, sama w domu trzy razy dziennie i jeździmy do rehabilitanta trzy razy w tygodniu. Dodatkowo okazało się że mała ma dość dużą dysplazję i nosimy rozwórkę Koszli.

Vetka, Ola to nasze dziewczynki są chyba najmniejsze. My pampki 2 dopiero od niedawna używamy, a ciuszki też 62 :)

My po rehabilitacji. Ela dzisiaj nawet nieźle zniosła ćwiczenia. Niestety teraz będa 2 tygodnie przerwy z powodu okresu urlopowego. Musimy sami z nia więcej ćwiczyć. Mam nadzieję, że po tej przerwie nie będzie problemów z ponownym przyzwyczajeniem sie do wysiłku.

Patik - naprawde masz super-Klusie, sluzy jej cycus, przegonila wagowo chyba wszystkie Marcjatka:-)

Fifronko, Olu, vetka - Wasze corcie, to figury maja po swoich mamach:tak:

Malinka - ja mam wielki karton ciuszkow, a teraz takie upaly, wiec polowy nawet dziecko nie ubierze z tego co kupilam:-(....tez bym chetnie sprzedala, byloby na na cos nowego i wiekszego dla Jasiula

Moj Jasko wlasnie sie budzi po 3 godzinach, ide go wysciskac, bo az stesknilam za nim, tak dlugo kimal:-D

reklama
po drzemce poszłyśmy znowu na dworek, bo choć zapowiadało się że lunie to tak naprawdę się przejaśniło i słonko na dobre wyszło:) za chwilę trzeba znowu kąpiel robić, szkoda że emek w pracy, byłby podział obowiązków a tak...ale już opracowałam system kąpania dwóch dziewczynek jednocześnie więc przynajmniej czasowo mniej schodzi:) Zosia po szczepieniach na razie spokojna, troszkę pospała, nawet nie marudzi, mam nadzieję że i zaśnie bez problemu...
Asco przy Hanuli tak miałam, że jak długo spała to aż sama chciałam ją budzić z tej tęsknoty, teraz się cieszę jak obie śpią:-D
fifronka dlugo trwa takie spotkanie z rehabilitantem? bo to pewnie dla Eluni mega męczące...
Zuza dużo zdrówka dla malutkiej, niech rehabilitacja szybko przynosi efekty:)

Do góry