reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Tulipku urodzisz i to szybciej niz myslisz pewnie:) Pomysl sobie jak to fajnie jest zamykac stawke... wszystkie bedziemy pamietac, ze urodzilas ostatnia... a pamieta sie z reguly tylko pierwsza i ostatnia:)

reklama
hej
ja zupelnie nie mam czasu na forum czasem wejde cos podczytam i moja królewna juz daje o sobie znac
moja mala tez lubi spac na mnie na brzuszku jak ja poloze na lozku to zaraz placz a na mnie to spi i przytula sie uspakaja i w ogole to jej ulubiona pozycja:)

a co do macierzynskiego to ja nic nie skladalam tylko kazali mi przyniesc akt urodzenia i bylo od dnia urodzenia akurat do tego dnia mialam zwolnienie wiec nie mialam problemu z lataniem po lekarzach zeby dali kolejne a macierzynskiego jednak szkoda to zawsze kilka dni wiecej z maluchem:)

hej ja tak podczytuje i podpisuje czasami bo maly ma dzis spiacy dzien i kima od rana budzi sie tylko na siku na mame i papu od mamy wiec zazdrosny tatus pognal do pracy:) teraz tez spi mi na piersiach bo jakos mam ochote go popprzytulac a tak jest ciagle przy mnie:) szkoda ze tylko pranie nie moze sie samo rozwiesic skoro sie wypralo:-);-) 2x juz nam dzis zasiusial przescieradla ... najbardziej lubi robc siuski jak sie go przebiera tak pomiedzy jednym pampkiem a drugim:/hmmm..well:)takie toprimaaprilisowe kawaly mamie robi:)dziwnie sie pisze jedna reka :)unas nocka cudowna maly sie obudzil tylkoo 1rwszeji potem o 4tej na karmienie i przewijanie sam zasypial w lozeczku gadajac sobie z karuzela i misiem z ktorym naumial sie spac:) przywali go sobie raczka i gada do niego po swojemu itak sobie pol nocy przegadal:) jedyna rzecz smieszna to ze musi miec zapalona lampke nocna bo jak sie ja zgasi to z miejsca mi sie budzi:/ coz... lepsze spanie z lampka dla nas niz nie spanie wogole:) take sie wyspalismy totalnie dzisiaj:)

pozdrowionka marcjanki!!

Buziak- szybko wasz kudłacz gaduli bo nasz tylko lezyi sie patrzy ale po swojemu jeszcze nie guga:sorry2:

mały kima po kompieli tatus bedzie za godzine i ja mam czas w łazience dla siebie musze sie jakos ogarnąc heheehhe wiec piana ciepła woda i relaksik:-p

U mnie do macierzyńskiego dostałam w szpitalu specjalna karteczkę, którą musiałam szybko dostarczyć do pracy i na jej podstawie obliczyli mi w kadrach urlop i zasiłek macirzyński. A złożyć muszę o te 2 dodatkowe tygodnie do mojej kierowniczki i do kadr jak sie będzie kończył zwykły urlop macierzyński.. więcej nie wiem..

Wyrwałam się do mamy na rybkę i do nowego tesco, kupiłam Jasiowi superowego rampera z kubusiem :D a sobie puzzle 500 i zaraz siadam, kiedys byłam nałogowcem puzzlowym ;) 500 kawałków układałam w kilka godzin, zobaczymy jak tym razem mi pójdzie..

Pinka to milego relaksu

Malina ja nie cierpie ukladac puzzli nie mam tyle cierpliwiosci

Moja mala sie obrazila i poszla spac na glodnego wykaoalan ja i wykremowalam a tego juz nie lubi darla sie strasznie przytulila i poszla spac

reklama
Dzięki dziewczyny za info o urlopie. Dzwoniłam do Zusu to też kazali mi złożyć podanie o urlop u pracodawcy ale za bardzo nie wiedzieli co i jak...

Tulip a ja tam studiowałam;) znam to miasto doskonale. Więc pewnie mamy tam jakichś wspólnych znajomych;)

Do góry