reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Ola - to Gosia pięknie nadrabia!! tak jak nasza Natalka :-) ale to radość - prawda?!!
hej
ja zupelnie nie mam czasu na forum czasem wejde cos podczytam i moja królewna juz daje o sobie znac
moja mala tez lubi spac na mnie na brzuszku jak ja poloze na lozku to zaraz placz a na mnie to spi i przytula sie uspakaja i w ogole to jej ulubiona pozycja
a co do macierzynskiego to ja nic nie skladalam tylko kazali mi przyniesc akt urodzenia i bylo od dnia urodzenia akurat do tego dnia mialam zwolnienie wiec nie mialam problemu z lataniem po lekarzach zeby dali kolejne a macierzynskiego jednak szkoda to zawsze kilka dni wiecej z maluchem
ja zupelnie nie mam czasu na forum czasem wejde cos podczytam i moja królewna juz daje o sobie znac
moja mala tez lubi spac na mnie na brzuszku jak ja poloze na lozku to zaraz placz a na mnie to spi i przytula sie uspakaja i w ogole to jej ulubiona pozycja
a co do macierzynskiego to ja nic nie skladalam tylko kazali mi przyniesc akt urodzenia i bylo od dnia urodzenia akurat do tego dnia mialam zwolnienie wiec nie mialam problemu z lataniem po lekarzach zeby dali kolejne a macierzynskiego jednak szkoda to zawsze kilka dni wiecej z maluchem
buziaczek1
Fanka BB :)
hej ja tak podczytuje i podpisuje czasami bo maly ma dzis spiacy dzien i kima od rana budzi sie tylko na siku na mame i papu od mamy wiec zazdrosny tatus pognal do pracy teraz tez spi mi na piersiach bo jakos mam ochote go popprzytulac a tak jest ciagle przy mnie szkoda ze tylko pranie nie moze sie samo rozwiesic skoro sie wypralo:-);-) 2x juz nam dzis zasiusial przescieradla ... najbardziej lubi robc siuski jak sie go przebiera tak pomiedzy jednym pampkiem a drugim:/hmmm..welltakie toprimaaprilisowe kawaly mamie robidziwnie sie pisze jedna reka unas nocka cudowna maly sie obudzil tylkoo 1rwszeji potem o 4tej na karmienie i przewijanie sam zasypial w lozeczku gadajac sobie z karuzela i misiem z ktorym naumial sie spac przywali go sobie raczka i gada do niego po swojemu itak sobie pol nocy przegadal jedyna rzecz smieszna to ze musi miec zapalona lampke nocna bo jak sie ja zgasi to z miejsca mi sie budzi:/ coz... lepsze spanie z lampka dla nas niz nie spanie wogole take sie wyspalismy totalnie dzisiaj
pozdrowionka marcjanki!!
pozdrowionka marcjanki!!
Buziak- szybko wasz kudłacz gaduli bo nasz tylko lezyi sie patrzy ale po swojemu jeszcze nie guga
mały kima po kompieli tatus bedzie za godzine i ja mam czas w łazience dla siebie musze sie jakos ogarnąc heheehhe wiec piana ciepła woda i relaksik
mały kima po kompieli tatus bedzie za godzine i ja mam czas w łazience dla siebie musze sie jakos ogarnąc heheehhe wiec piana ciepła woda i relaksik
U mnie do macierzyńskiego dostałam w szpitalu specjalna karteczkę, którą musiałam szybko dostarczyć do pracy i na jej podstawie obliczyli mi w kadrach urlop i zasiłek macirzyński. A złożyć muszę o te 2 dodatkowe tygodnie do mojej kierowniczki i do kadr jak sie będzie kończył zwykły urlop macierzyński.. więcej nie wiem..
Wyrwałam się do mamy na rybkę i do nowego tesco, kupiłam Jasiowi superowego rampera z kubusiem a sobie puzzle 500 i zaraz siadam, kiedys byłam nałogowcem puzzlowym 500 kawałków układałam w kilka godzin, zobaczymy jak tym razem mi pójdzie..
Wyrwałam się do mamy na rybkę i do nowego tesco, kupiłam Jasiowi superowego rampera z kubusiem a sobie puzzle 500 i zaraz siadam, kiedys byłam nałogowcem puzzlowym 500 kawałków układałam w kilka godzin, zobaczymy jak tym razem mi pójdzie..
Pinka to milego relaksu
Malina ja nie cierpie ukladac puzzli nie mam tyle cierpliwiosci
Moja mala sie obrazila i poszla spac na glodnego wykaoalan ja i wykremowalam a tego juz nie lubi darla sie strasznie przytulila i poszla spac
Malina ja nie cierpie ukladac puzzli nie mam tyle cierpliwiosci
Moja mala sie obrazila i poszla spac na glodnego wykaoalan ja i wykremowalam a tego juz nie lubi darla sie strasznie przytulila i poszla spac
reklama
Ewi82
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za info o urlopie. Dzwoniłam do Zusu to też kazali mi złożyć podanie o urlop u pracodawcy ale za bardzo nie wiedzieli co i jak...
Tulip a ja tam studiowałam znam to miasto doskonale. Więc pewnie mamy tam jakichś wspólnych znajomych
Tulip a ja tam studiowałam znam to miasto doskonale. Więc pewnie mamy tam jakichś wspólnych znajomych