reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Tulip- moze u ciebie takowych problemów z laktacją nie bedzie wiec nie martw sie kochana na zapas:tak::tak:
Malina- ja nie wiem czy u was jest ale ja dzis kupiłam kropelki Calpol do noska bo małemu ta sól nie pomaga wcale:no: zobaczmy jak bedzie po tych kropelkach......

wspołczuje wam laseczki tych problemów z koleczkami u nas jak narazie cisza i szczerze mówiąc wypatruje kolek bo z córcia mielismy masakre bite 4 miesiące wycia od 18:00 do 24:00 takze wiem co przeżywacie:-(

u mnie maly narazie kimnoł po jedzonku wiec mam chwilke spokoju zaraz męzus bedzie z pracy wiec ja kompiel relaksacyjna:tak::-D

reklama
Malinka frida poszła w ruch bo było widac ze cos jest w nosku i tak jakby charczała;)zazdroszcze spadku wagi,mi ubyło tylko 5kg z 14:(

vecia- i jedno i drugie dawałam na zmiane..........
olcia- u na tez małemu harczy najgorzej na wieczór i w nocy............. jak mu sciagne to jakis czas spokój a pozniej na nowo

Ostatnia edycja:
No to widzę, że dużo małych nosków ma problemy katarkowe..
Ja dotąd psikałam NoseFrida izotoniczny roztwór soli morskiej o,9%, dzisiaj na noc psiknę Euphorbium i zobaczymy..

wpadam tylko na moment powiedziec że zyje wypróbowałąm dosłownie wszystkiego co by mogło mała szybciej wypędzić i efekt jest taki że wszystko mi przeszło jak ręką odjął haha jutro tylko m przekreci mi przewijak na drugą strone bo po przestawieniu łóżeczka nie pasuje mi tak jak jest a odrazu mówie że rano nie wejde na kompa bo zamierzam sie byczyć we wyrku do oporu

Ja sobie pisze z Rubim spiacym na brzuchu :)
Czytam caly czas na biezaco,ale z odpisywaniem tak niezbyt...

Papcia, jestes szalona! Mowie Ci, lez i odpoczywaj teraz, bo moj maluch ma 5 dni, a ja zaluje, ze na dupsku nie usiadlam ;-) Chociaz z drugiej strony to wiem jak chce sie cos zrobic i to nas meczy...i ja to czasami spac nie moge...

reklama
No to witam się pierwsza ... Dzień dobry ...
Nie spałam całą noc, wczoraj ból gardła a w nocy bonus w postaci kataru :/ Nie wyobrażam sobie w takim stanie rodzić ... jestem mega padnięta. M już w szpitalu "walczy" z pacjentami. Ja po śniadaniu i chyba wróce do łóżka. Miłego dnia życzę.

Do góry