reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ewi- to 8 kilo mam w nogach i cycach... brzuch jest nawet oki- bałam sie ze będzie gorszy ale co z tego jak i tak sie w swoie jeansy jeszcze nie wbijam bo mi w udach wszystko zostało- a tego tak łatwo sie nie da zrzucić- przynajmniej u mnie!! Moje nogi to zawsze była moja zmora....

reklama
milutek -faktycznie brzusio jak nie po ciąży:) Śliczny jest. A znaku po cc prawie nie widac.

Ja już po ktg... skurcze było ale takie 30 % 40 % więc chyba nic się nie szykuję mała do wyjścia;)
Kupiłam sobie herbatkę malinową:D

Ostatnia edycja:
Też się witam w dwupaku, choc juz spokojna, że nawet jesli cos sie zacznie to mogę rodzić:) A co do pustek na formu-dziecki ciut podrosna, mamusia ogarna wszystko i znów tu będzie gwarno:)

Mili jak dla mnie to masz bardzo zgrabne nogi:) a biust fiu, fiu i mąż i dziewczyny na pewno w pełni szczęścia i radości;) jeszcze z dwa miesiace i wszystko zrzucisz! Ja mam już ponad 20 na plusie więc o moich starych jeansach mogę tylko pomarzyć sobie... Ale ja to obrosłam w tłuszcz z tego leżenia i jedzenia przez zagrożenie ciąży...

Justysia- no to sie dzielnie trzymasz:) Ale z tymi skurczami to i tak sa czary mary:) Ja tez takie mialam a potem po kilku dniach pyk- nagle 80,100:)

Ewi- ja mam niezły cellulit teraz na udach, i skore na ramionach jak flak

Dove- i jak tam blizna???

Ostatnia edycja:
Witam Baloniki i te rozpakowane :-)
Aaaa coś dziś dzień do d*** mam ... wszyscy mnie irytują ... spać mi się chce a nawet nie ma sensu, co chwile jakiś telefon. W nocy co chwile siku i bóle jak na miesiączke, rano nie umiałam wstać z łózka ... taki mnie skurcz złapał, potem jeszcze dwa i cisza ... ehh.
Dziś na obiad naleśniki, bo mój M ma smaka.

Milutek ... śliczny masz brzuszek ... i blizna też ładnie zagojona ... smaruj Cepanem i szybko Ci zblednie :tak:

Mili bo dużo leżałaś przez krwiaki tak samo jak ja. Zaczniesz więcej się ruszać, pracować, na wiosnę jakieś porządki przy domu a i dziewczyny cięższe będą do noszenia to i ręce wrócą do dawnej formy i nogi też. Zawsze możesz zapisać się na jakiś fittness;) ja właśnie na to liczę...

reklama
Milutek tak wyglada. Brzusia nie pokaze bo jest owiele wiekszy niz twoj........ STA70164blizna.jpg

Do góry