futrzakowa
yea! to ja!
a ty koncia w ogóle miałaś jakiekolwiek skurcze trenujące? :-) pytam bo u mnie cisza nawet z trenującymi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Kobitki!
a więc Pinka naszą bohaterkąi teraz każda będzie oczekiwać takiego ekspresu
super!!!! a czy to nie harsh pisała o rozpakowywaniu się dziewczyn na P - z tego co pamiętam to kolejność była PINKA, PASTELA, JA I PAPCIA
![]()
moja nocka nieciekawa, albo Hania się budziła, albo ja na siku, a o 4.33 pobudka bo mnie Zosia tak kopała że zaczęłam się zastanawiać czy to normalne, uspokoiła się przed 6, ale o 7 znów pobudka bo mi dziecko z łóżeczka krzyczy " BUDYŃ!!!!"
i ledwo żyje - ale musze przyznać że wiadomość o narodzinach Eryka pobudziła krew w żyłach
Bosa jak Stellkowe kciuki takie są magiczne to szepnij jej do uszka o innych ciotkach z BB
Marta chłopaki przeszkolone więc o nic się martwić nie musisz:-)
miłego dzionka wszystkim życzę:-)
edit
Agnes gratuluję kochana:-) Wy juz w domku z synkiem super!
Boże tyle się dzieje...juz mi sie nie chce spać![]()