reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

hej Kobietki!

My dziś urządzamy bal dla dzieci więc muszę być w niezłej formie żeby to wszystko ogarnąć! Zosia szczęśliwa, że będzie miała swoich gości:-)

bosa jakbym o swoim menu czytała! też tak jadłam....byle tylko głodu nie czuć, choć on sporadycznie się pojawiał;-)
odważna jesteś z tą gruchą w pupie! widziałaś gdzieś instrukcję?

futrzak dostałaś te foty na pw?

ona nasza córcia była maleńka - 2700 ale i tak zużyliśmy jedynek dużo mniej niż 250...

pinka jej! TA niepewność Cię wykończy....czai się synek czai...

katjusza masz medal za te 8 kawałków pizzy:szok: ja 4 max! oczy by jadły ale miejsca nie ma:-D

wiecie co...ostatnie śnieżne dni teściowie odbierali Zosię z przedszkola bo ślisko i nie chciałam jeździć no i tak fatalnie się czułam uziemiona! że koniec! te 4 ostatnie tygodnie nadal będę z nią jeździć, odwiedzać znajomych i robić zakupy bo oszaleję:no:
wy liczycie dni....a u mnie aż 4 tyg. do terminu jeżeli nic się nie wydarzy...

Ostatnia edycja:
reklama
Madzikm faktycznie ty jesteś z mojego rzutu..widzę teraz po drugim suwaczku...pierwszy troszkę mylacy

Własnie wstawilam pierwsze baby pranie :-) zaczynam od kocykow i przescieradel

Dziewczyny trzymajcie kciuki za Ajax..mój partner ogląda mecz .... jak przegraja będę miała dzień do doopy

Agacina masz racje musze go dzisiaj konkretnie przypylic i niech sie określi tym bardziej że ta moja kumpela to taka doula tajniak przy3porodach już była+2swoje

Pinka tylko nie czekaj znowu 14godzin tylko jak sie zaczna to jedz odrazu

moje dziecko ma dziś lenia za wiele sie nie rusza ale taka pełna jestem że pewnie nie ma miejsca

oj KaSIENKA Kasieńka Ty coś za szybko mnie na tą porodówke wypędzasz chyba wypadało by żebyś Ty była pierwsza:-D
A tak wogóle to dopiero obiad robisz? ja już zapomniałam co miałam;-)

Leniuj sie leniuj puki możesz później to Ci zupy z paczki zostaną na niedzielny obiad:-)

właśnie sie zastanawiam czy mam ochote iśc do mc donalda hmmm iść czy nie iśc?

oj KaSIENKA Kasieńka Ty coś za szybko mnie na tą porodówke wypędzasz chyba wypadało by żebyś Ty była pierwsza:-D
A tak wogóle to dopiero obiad robisz? ja już zapomniałam co miałam;-)

Kurcze dziewczyny..ja jadam o 19.. Tak jest jak sie prace 17.30 kończy..trzeba zrobić zakupy..ugotować.. Co prawda teraz jestem na zwolnieniu, ale przyzwyczajenia zostały

O kurcze, chyba bym sie do Katjuszy dzisiaj na obiad wkrecac probowala....ale za daleko....

Papcia, no moze mala ma kaca po imprezie wczoraj ;)

madzik, ja mam chyba 7 dni do drugiego terminu, a ty na luzaku :) Fajnie...i tez mi sie za rok marzy taki bal dla Olafa...no,ale to zalezy wszystko
Tulip, a czemu dzien do dupy? Moj K. ostatnio ogladal nasz Lech Poznan i tez zalapal dola..a rodzinnego klubu nie wspiera w ogole...

Leze w lozku od 2 godzin, popuchniete mam wszystko, jakas deprecha mnie lapie, coraz to nowe 'sensacje' ze szpitala dostajemy i nie wiem juz czy bardziej sie cieszyc, ze nie rodze, czy moze tym dolowac...

reklama
tulip ja jak pracowałam w mięsnym to wcale nie jadłam wystraczyło że sie nawąchałam w pracy a jak kwiaciarni to też nie jadłam żadnego obiadu ani kolacji bo za późno było

Harsh może Ty zacznij spisywać te wszystkie przeboje skleisz to w ksiązke i będzie poradnik jak ustrzec debili przed chcianymi dziećmi

Do góry