reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

milutku gratuluje wody oraz zalatwienia wszelkich formalonosci z budowa domu ;-) trzymaj sie dzielnie do 24.01 a potem w szpitalu jestes juz bezpieczna i kawaleczek pizzy prosze;-) ja dzis bedac na uczleni wracalam kolo KFC i na mysl o longerze dostalam slinotoku i musialam wejsc i zjesc

reklama
hej ja po imieninach mojego M. jakaś zła, wkurzona nie wiem czemu

Tulip - dzieki za relację, w pierwszej ciąży byłam 3 razy na patologi ciąży więc naoglądałam się i dowiedziałam wszystkiego co chciałam, bylam gdy kilka moich koleżanek ze szkoły rodzenia urodziło, potem siedziałam z nimi i ich maluszkami i pomagałam im. Ogólnie fajnie było :D Przed porodem też kilka dni byłam na oddziale, aż w koncu się rozpakowałam ;) Ciekawe jak będzie tym razem, mam nadzieję, ze patologia mnie ominie, bo kto zostanie z Wiktorem i kto nakarmi i wyglaska moje konie? Mam stresa i trzymam się dzielnie ;p

kurcze przeszperalam zamrazalnik- i nie ma lodow- pociesze sie mrozonymi truskawkami

Milu- polewali herbatke do sniadania i kolacji ( do obiadu nie bylo popitki) Herbata byla straszna- niewiem jak oni ja gotowali ale cos z nia musieli mieszac. POlewali ja z superanckich przedpotopowych dzbanow emaliowanych :) poczulam sie jak u babci na wsi ;-)

Ewe Marta już podsyłam ale wiecie co świnia jestem bo stwierdziłam że pojde do lodówki jak em pojdzie do pracy bo zjadłby mi troche i napewno by mnie nie zaspokoiła pomniejszona porcja a tak wogóle to mam ochote na ciasteczka maślane i cole wszystko mam pod łóżiem schowane:)

zaczelam przegladac na allegro ubranka do chrztu bo max do konca kwietnia chcielibysmy mala ochrzcic i szukam czegos uzywanego bo nowe rzeczy sa masakrycznie drogie :-(

papciarkowa chomikujesz jak ja pod lzokiem se se zeby czasme na dol nie schodzic ;-) ja tez czasem czekam az eMek wyjdzie zeby wiecej dla mnie bylo coz ta ciaza ze mna robi ;-) ZŁA KOBIETA ZE MNIE :-D

Ostatnia edycja:
kurcze przeszperalam zamrazalnik- i nie ma lodow- pociesze sie mrozonymi truskawkami

Milu- polewali herbatke do sniadania i kolacji ( do obiadu nie bylo popitki) Herbata byla straszna- niewiem jak oni ja gotowali ale cos z nia musieli mieszac. POlewali ja z superanckich przedpotopowych dzbanow emaliowanych :) poczulam sie jak u babci na wsi ;-)
w takich dzbanach tez nosili nam herbate w tym szpitalu co lezałam w I trym.za to w tym w ktorym rodze ponoc jej w ogole nie leja:)

Wybaczcie ale zwijam sie z kompa- wszystko mnie boli od tego dzisiejszego chodzenia...zaliczyliśmy nawet dziadków dzisiaj już na zapas bo potem jak ich miałabym odwiedzić:) hi hi kaput- juz nie wyjdę szybko z domku:)

miłego wieczorku i przespanej nocki wam życzę:)

Ostatnia edycja:
smaka na lody tu robicie a ja wczoraj zjadłam ostatnie:(
lece do wanny i do wyrka bo przez ten dzisiejszy spacer to cały dzien mam twardy i stawiajacy sie brzuch:(
paaaaaaa miłej nocki

cóż ta ciąza z baba robi

tera powiem wam numer tylko sie nie śmiać!

po wizycie wróciliśmy do domu a em że niewyspany to marudny więc mu sie ładnie zaprezentowałąm w samej bieliźnie i dałam buziak więc stwierdził że on nie ma ochoty i ma kupe roboty ale dał mi fajnego buziak no więc idąc za ciosem walnełąm go na łóżko i rozochociłam bo w końcu ciężarnej sie nie odmawia:p no i wszystko fajnie tyle że po10minutach siedzenia okrakiem nie byłam w stanie sie ruszyć on na mnie takie oczy mówi co śćierpłaś a ja yhy ino wstać z ciebie nie moge nawet rąk nie mogłam wyprostować więc ten polew ze mnie i musiał mnie z siebie ściągac hehe jednak już nie czasy na takie wygibasy:)

reklama
milutek bardzo ci zazdrosze ze masz juz z gorki i niebawem dziewuszki beda z Wami

eMek padl i chrapie kotka lezy na nim no ubaw komicznie wygladaja razem:-D:-D

Do góry