reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Ewi to zależy jakie macie wytyczne do pisania pracy, u mnie był obowiązek cytowani w "" kursywą i numer przypisu :/
A u Ciebie możesz napisać np. Definicja auksologii zaczerpnięta z największej internetowej encyklopedii podaje taki oto opis: ""

reklama
No dokładnie, chyba nie wiedział jak to ująć, bo jakbyś chciała plagiat zrobić, to byś źródła nie podawała :sorry2: sprawa kosmetyczna jak dla mnie

ja jeszcze na chwilkę, zaraz zabieram sie za szybkie sprzatanko, bo moi faceci wrocą niedługo

Futrzakowa
- to moze kup w internecie, ja wczoraj zamawiałam karmy dla pieskow i już dziś kurier przywiózł ;)

Vetka- współczuję infekcji, kuruj się w ciepelku.

.... gin mnie postraszył wcześniejszym porodem od kaszli...w szkole rodzenia powiedzieli że nie dobrze rodzić z infekcją (i że czasem jest to wskazanie do cc) ... a że nam bliżej niż dalej ... to teraz siedzę w domu...:-
ooo to czemu mi nic nie mówią? Vetka co i tym myślisz? Kaszlę strasznie, od kilku dni głęboko jak gruźlik jakiś, pulmonolog radzilam sie przez tel. /bo infekcji nie mam, czuję się ok/ i kazała zwiekszyć leki. Dziś z pluc wyleciały mi na monitor jakieś białe twarde wydzieliny, które odklejalam z kompa... Kataru nie mam, więc to nie smarki ;) heh nie ma to jak precyzyjny opis ;p Kto się brzydzi niech nie czyta... brzuch bardzo boli od kaszlu :( ale o cc nikt mi nie wspominał ;>

ola - bierz poduszkę, chustę dokupisz potem, a ciuszki można też w kazdej chwili
A poduszka ulży Tobie juz i poprawi humor :D

Napisałam mu co myślałam to mi odpisał że internet nie jest dla nas źródłem wiedzy! Tylko książki, czasopisma. Bo w internecie to ludzie głupoty piszą. Potem mi wczepił tekst który akurat wziełam z książki i oznajmił że to też z internetu bo on sprawdził haha parodia...

Pastela, ale jestes pewna, ze z pluc?
Bo ja miewam czasami takie ropne infekcje gardla i na migdalkach mi sie osadza ropa w takiej wlasnie postaci (male, biale kulki).

Twoi zaraz wroca, a moi dopiero wyszli :) K. zabral Olka na taki wielki plac zabaw (malpi gaj w hali), z mega wielka zjezdzalnia..juz sie nie moge doczekac zdjec :)

Ewi, spoko. Na Akademi Ekonomicznej w Poznaniu (teraz chyba uniwersytet?) byla taka stara babcia. I ona dopiero ludzi wku*wiala. Nie dosc, ze dla niej to tylko nauka, nie dosc, ze chciala sie z ludzmi spotykac 2 razy na tydzien, to jeszcze nie chciala odpuscic nikomu, bo juz jest serio wiekowa i by musiala przejsc na emeryture do konca po zatwierdzeniu prac. Ludzie rok przez nia stracili....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hahaha Ewi to chyba jakiś stary dziadulek co? Że się jeszcze do internetu nie przekonał :p Głupie podejście, bo czasem w internecie dane są nowsze, cenniejsze i dokładniejsze niż w książkach np. z lat 70ych hahaha

Pastela - no jak kaszlesz to podwyższa ci się ciśnienie w brzusiu ... i to może wywołać wcześniejsze skurcze... Ja co prawda jak gruźlik nie kaszlałam i miałam czyste oskrzela i płuca... ale już wszystkie mięśnie brzucha mnie bolały od tego że dosyć miałam.

Ewi, ciekawy koleś. Wg badan Wikipedia ma mniej błędów niż encyklopedie książkowe, ale taki szczegół. Poza tym w internecie jest wiele książek i definicji książkowych właśnie, także nie ma się co dziwić, że znalazł tą definicje w internecie ;D to teraz niech zajrzy do książki... Współczuję w takim razie, może recenzent będzie bardziej wyrozumiały.
Mało tego, w tej definicji z Wiki masz podane źródło na dole z hiperłączem i jest to jakieś czasopismo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Malinka gość taki koło 40 lat;)

Poprawił mi plan który wcześniej sam zaakceptował. Czepia się wszystkiego łacznie z numeracją i cały rozdział mi każe zmieniać bo mu się nie podoba. Chyba ma zły dzień!

Koncia wiec widać jaki z niego znawca internetu!

Do góry