reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

M. wyszedł do pracy, Hanula śpi więc mam czas dla siebie:-) brzusio przestał boleć, plecy jeszcze troche dokuczaja ale da się przeżyć, a Zosia kopie jak może najmocniej:tak: leze na sofię i skręca mnie na myśl o tych slodkościach o których piszecie:tak:
oj Milutku kusisz kusisz, niestety musze troszkę poczekać, zjadlam po 20 kolację i teraz dwie godziny muszę czekać żeby sprawdzić ten nieszczęsny mój cukier, jak będzie oki to pewnie rusze na poszukiwania czegoś dobrego na podsumowanie dnia:-)

reklama
Buziaczku- taka politykę ma firma- jak Ci się umowa kończy w trakcie ciazy to przedłużają tylko do porodu...może i mogłabym tam potem wrócić..ale już mnie jedna moja główna kiero wkurzyła stwierdzając ze przy bliźniakach to będę mieć masę roboty i nie w głowie mi praca...wtedy zaczaiłam ze chyba ktoś poluje już na moje miejsce!

Milutek a jak długo zamierzasz być z dziewczynkami w domu? masz już coś innego na oku?mam na mysli pracę oczywiście;-)

Koncia- może ktoś tu będzie mieć pod ręka mądrego informatyka który coś mi poradzi:) hi hi

Patik- chciałabym wrócić do pracy jeśli będzie taka możliwość ale to po ok.roku no chyba ze po macierzyńskim mnie życie finansowe do tego zmusi...z dziewczynkami zostanie mi wtedy mama:( ale to sie wszystko okażę...

wy tu o pysznościach, a ja dzisiaj już chyba swój limit przekroczyłam. Nie dość, że te podwójne kluchy, to jeszcze mega tłusty pączek:rofl2: niby najedzona jestem, ale to słodkie tak za mną chodzi:-p nie kuście, bo zrobiłam zapasy, a wolę już dzisiaj w nich nie grzebać:laugh2:

tak ostatnio zauważyła, że w ciąży zrobiły mi się piękne paznokcie. Mocne, gładziutkie i błyszczące, wręcz lśniące. W życiu takich nie miałam, nic z nimi nie robię, a wyglądają jak pomalowaniu bezbarwnym lakierem. Któraś też coś takiego u siebie zauważyła?

reklama
No to jak masz IrDA w telefonie,to też nie będzie problemu

A nie możesz po prostu korzystać z telefonu i z Javy?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry