reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

malina mowie ci masakra ja to wydrukowalam i 3 i pol strony takie troche okrojone bo niektore rzeczy siobie odpuszcze..ale znalazlam taka strone w necie tu jest link TuTuTu - ubranka dla dzieci i niemowląt, artykuły dziecięce, sklep internetowy z rzeczami dla maluszka piekne rzeczy tam sa ale z naszej listy marcowej to narazie mam tam w koszyku ciuszki tylko nic wiecej tylko dzial z ciuszkami i mi rachunek doszedla do 540zl:) o maj got!:szok: tam jest tak drogo czy to mi sie wydaje tylko??ale co prawada toprawda ciuszki piekne ahhh i teraz ta moja wybrana ciuszkowa lista czaka na akceptacje malza
marita humorek to moze i mam ale nie chce mi sie nic trofke posprzatalam ale moj caly weekend pracuje i trofke mi sie nudzi ale i tak urlop lepsiejszy niz praca;-)

reklama
Poleniuchowałam cały dzień w wyrku i się trochę uspokoiłam. M w tym czasie wziął się za remont kuchni i ładnie zagipsował ściany. Wyprał też firankę, więc jajka zostały na miejscu :-p

Lokator coraz bardziej mnie wkur* już nawet nie chce mi się wszystkiego pisać, ale mnóstwo drobiazgów składa się na to, że mam go na prawdę dość. Dziś m.in. popsuł podajnik do kawy do ekspresu, rozpuścił plastikową rączkę, bo leżała za blisko gazu... Stwierdził, że to nie jego wina. Nie wiem co się z nim ostatnio dzieje, zrobiła się flejowaty i roztrzepany, a do tego chamski.
No i czuję się trochę nie fair, bo obiecał, że pomoże M kłaść kafelki w kuchni, bo potrafi i nie trzeba zamawiać fachowca. Tylko dlatego jeszcze go nie wywaliłam i zastanawiam się kiedy będzie dobry moment...:dry: Ale sama czuję się źle z tą myślą ehh, jednak obiecałam, że może tu zostać do września...

Pinka, może dobry pomysł z tą meliską, rzadko mam problemy z emocjami i snem, ale czasem przed snem się przyda.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Piękne ubranka Buziak, ale ceny to faktycznie z kosmosu, trzeba by się naszukać, żeby znależć jakieś okazje..
Na szczęście mam dostać od siostry eM ubranka po ich synku, więc chyba nie będę nic więcej kupować.. Zakochałam się w ciuchach ze Smyka i nie wiem, czy nie dam się skusić hehehehe
Ale i tak cała reszta zostaje (wyjątek wózek od babci)..

Wkleiłam swoje brzuszysko na wątek brzuchaczy i do profilu (fajnie się tam porównuje) i powiem Wam, że po 20 dniach jest taka różnica -SZOK!!!!
Na wadze nie tak źle, ale gabarytowo spokojnie mogłabym konkurować z Milusią ;)))))))

Dostałam od dziadka 1000zł i ćwiartkę świni:szok: jak jeszcze okaże się że ten mail to zwrot podatku to chyba padnę ze śmiechu:)

Buziaczku-sklep internetowy który znalazłas nie należy do najtańszych, poszperaj na allegro u producentów - jesli zależy ci na nowych ciuszkach. Ja kupuję jak mi cos wpadnie w oko i ma dobra cene w outletach np. kaftaniki z tup tup kupiłam po 5 zł/szt

Ja body i takie ubranka 'przy cialku' bede robila w mothercare. Kolezanki mowily, ze najlepsze jakosciowo. A tak Tesco, Next, Gap i w ogole nie wiem jak sie za to zabrac... Dzis chcielismy cos kupic, ale nam nie wyszlo. Poogladalismy tylko.

Dzis widok za oknem nas totalnie zaskoczyl, bo bylo bialutko wszedzie :) oczywscie samoloty opoznione, stluczki na drogach i ogolny paraliz. Troche stresowalam sie jadac do miasta, ale niezle mi poszlo :) wkurzalam sie tylko, bo nie dzialal mi spryskiwacz i szyby tak nam sie zamazaly, ze nic nie bylo widac. Bylismy w chinskiej restauracji uczcic nasze urodzinki. Kupujemy sobie lustrzanke :D

Dzis sie wyspalam nawet, ale plecy to mnie tak bolaly, ze zle mi bylo lezec. Ciezko mi juz. Brzuch mi ciazy a tu jeszcze 3 miesiace.

Nie dam rady Was poczytac za bardzo. Ogladamy 'Mam talent' i spiochac idziemy. Milego wieczorka Paczuchy :)

vetka nio wlasnie zauwazylam ze drogo tam trofke drogo bo za same ciuchy bez calej reszty tej listy 55o zl? chiba ich czysci nie wiem chiba wlasnie na aukcjach bede kupowac bo to jeszcze chiba najtansze rozwiazanie i chiba najbardziej popularne...choc ekspertem nie jestem

reklama
Pinka wysłałam i mail wrócił, chyba przez rozmiar:( nie umiem przerobić zeskanowanego żeby było małe a mąż porcjuje świnię więc pewnie pomoże mi jak skończy. A mnie tu ciekawość zżera...

A dziadka nie oddam! hehehe

Ostatnia edycja:
Do góry