reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

hm w tej nowej czesci czy starej?? pewnie bylam jesli to stara ale nie pamietam juz ani ktora to sfera bo szczerze mowiac to ja w sferze nie kupowalam przed wyjazdem do uk bo tam zawsze zajebiscie drogo bylo wiec do kina tam chodzialm lub na kebeb:p do tally wpadalam i orsay i jeszcze tam do paru ale ta nowa to masakra jak bylam w wakacje to ceny jak w uk a zarobki polskie...wiec tutaj mam h&m prawie za free:p na lody lubialam tam na dol chodzic gdzie sa te kremowe fotele o ile dobrze pmietam?

reklama
buziaczek1 a no widzisz i już jest wszystko jasne. Jesteś super i twoja położna na medal :) Bo ostatnio na usg pani dr powiedziała mi że mała leży sobie po prawej stronie brzucha a nie po lewej jak to chyba zwykle bywa... czyli mi tam faktycznie dłubie łobuziara! Ja jej podłubię :angry: :-D

ciesze sie ze cie uspokoilam :) ja tez mojemu mowie zeby mi tam nie wlazil ale nie slucha i na prawy jajnik mi nawala:):wściekła/y::szok::-)

Malinka- ja tez ostatnio kupiłam sobie kozaczki- takie zapinane raz dwa i na płaskiej podeszwie:) patrzyłam tak jak ty na wygodę:):-) i uciekaj spać:)

Buziaczek- hm jest w nowej Sferze- tam gdzie amsz Orsay to jest stara czesc- nowa masz po drugiej stronie drogi:)

tego nie zapomnialam gdzie jest stara a gdzie nowa tylko juz rozmieszczenia sklepow nie pamietam:) 4 lata w uk robi swoje...to w tym hm nie bylam to pewnie temu cie tam nie widzialam:) etam nadrobiem:) ja to jeszce stara sfere pamietam a do nowej to juz mi daleko...tylko 2 razy tam bylam...ale lody to tam byly boskie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak lody tam już maja swoja historie:):):-p..no i co zrobiłaś?????? Smaki mi na lody:(:( A eMek siedzi obok i jak wyciągnę lody to karze mi się popukać po głowie o tej porze:) ha ha ha

Dziewczyny, to jest niemoralne pisać o tej porze :-) dlatego ja oficjalnie mowię "dobranoc" - doczytam jeszcze to co mi zostało na innych wątkach i się kładę, bo jutro eMek mnie z łóżka nie da rady wyciągnąć :-D

Pabella- e tam nie am tak źle:) fajna godzinka:)

Buziaczek- Ty czekasz na eMka a mój siedzi obok na kanapie i ogląda teraz Wrestling bo ja nie patrze wiec korzysta:) hi hi bo normalnie nie lubię tego sportu jak się tak ludzie leja bez powodu!!

Właśnie sobie zrobiłam kisiel- fisiel- a eMek sie tylko do mnie uśmiechnął:):)

Ostatnia edycja:
moj tez lubi to ogladac ostatnio tez na to patrzal to ja na kompa:) nio moj to pracuje w takich smiesznych godzinach ale jemu sie podoba wiec nic mu nie mowie poki ma 3 dni wolne jest ok ja chica tez mam kisiel ide zerknac bo tez bym zjadla:) albo lody jakis pucharek ymmm

reklama
Do góry