reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
hej ;-)

u mnie bez zmian.... dzwonilam niedawno do gina (gp) i wlasnie Tomek pojechal do niego po recepte na antybiotyk..... ja sie nawet z domu nie wychylam, dawno taka chora nie bylam :(

Popracowałam trochę, trochę też pościemniałam i zmykam do domku ;)
Synuś wciska mi się do góry pod cycka, chyba mu tam wygodniej - mi mniej ;)

Buźka dla Wszystkich Pączków :*

Ja to już wszystko na allegro przebuszowałam z nudów i tyle rzeczy bym kupiła. Szkoda tylko, że z kasą krucho :) Chociaż nie mogę narzekać, bo w tym miesiącu i tak już sporo sobie kupiłam, a niedługo będzie trzeba zacząć dla maluszka wyprawkę kompletowac. Ostatnio mama kupiła mi kilka takich ślicznych ciuszków w lumpeksie mmm ... słodziaki :)
Mnie ginka też co wizytę pyta czy mam obrzęki i ostatnio sama nawet zauważyła, że nóżki mi puchną. Aż się boję co będzie dalej. Obrączkę i pierścionki jeszcze noszę. Chociaż czasem z rana mam problemy z założeniem, ale potem opuchlizna odchodzi i jest ok :)

Witam Marcóweczki!
melduję że żyję i nawet jest trochę lepiej z moim brzuszkiem - boli ale od czasu do czasu a to duża poprawa, bo wcześniej czułam go prawie non stop...
Hanusi nie potrafią wyjść przeklęte trójki no i jedna czwórka została do wyklucia, więc mamy w domku marudę, wieczorne usypianie to płacz i jęczenie:-( no i trochę jestem zmęczona, mam nadzieję że wkrótce to się skończy...
cięzko byc z Wami na bieżąco, więc wszystkie Was gorąco pozdrawiam i życzę pozytywnych fluidów na te szaro - bure dni:-)

Hars kuruj Olafa, niech szybciutko wraca do zdrowia!
86ruda Tobie też zdrówka życzę!
ola, ewi jak tam Wasz kurnik?:-D udało się zagrać?
Ewi powiem Ci że jestem bardzo zdziwiona postawą w Sądzie, jak mogą zakładać że w 8 miesiącu dasz radę przyjechać?:angry: podejrzewam że ta Pani - oskarżona o kradziez , nadal będzie kombinować i nie zdziwię się jak nastepna rozprawa znowu nie dojdzie do skutku:no:
a jak tam łowy w ciucholandzie?
ola powodzenia z naprawą autka i szybkiej korzystnej transakcji sprzedaży:-)
trzebiska poprawy samopoczucia:tak: przykro czytać, że można się tak męczyć:-(

kończę bo Hania - Maruda wzywa... miłego popołudnia:-)

Trzebiska moja mała tez dzis taka spokojniejsza jest:tak:
Pinka ja tez ciagle przegladam dział dzieciecy i ciazowy;-) dobrze ze ja nie umiem tam kupowac i konto ma tylko M to ja tylko wszystko wklejam do ulubionych i potem pokazuje jemu a on mi wybija połowe rzeczy z głowy;-)
Ruda zdrowka zycze:-)
Patik ach te zebole oby do jutra wszystkie wyszły:-D

Mama mi kupiła ptasie mleczko tralalala:-D
Własnie pokazywali ze w Niemczech jest paraliz spowodowany sniezyca:szok:

reklama
Ola u nas też ma być śnieg w tym tygodniu:)

Patik w końcu nie doszłam do ciucha bo koleżanki mała długo spała i już za późno na łowy. Bo do naszego ciuszka najlepiej rano bo później dzikie tłumy jak ludzie skończą pracę i raz że przepychanki a dwa że wszystko przegrzebane więc jutro rano pójdziemy;) Twoja Hania marudzi a moja się wierci i też spać w nocy nie mogłam dzisiaj bo mnie to rozpraszało.

Gotuję pomidorową:)

Do góry