reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

futrzak dzieki za opinie :tak: jeszcze musze troche poczytac i pomyslec,ale narazie wygrywa ta 50tka. a ze zmienna mam narazie standardowy obiektyw ,ktory kupilam z lustrem (18-55 mm).

pzeczytalam co napisalyscie od wczoraj ale brak mi sil na pisanie... coraz bardziej chora jestem i chyba 'naturalnymi' sposobami sie nie wyratuje ;( choc jeszcze probuje....

reklama
Sobota i przymusowe lenistwo, bo mi eM zabronił sprzątać :/ ale sam też nic nie robi hahahaha

Olka ja się nie śmieję nawet z urządzenia, ale z nazwy bardziej ;)))) a ciekawe jak się nazywa maszynka do hotdogów.. czego to ludzie nie wymyślą hahahaha A Tobie turlanie się nie grozi chudzielcu :pppp

Fifrak u nas na rodzinnych imprezkach też cytrynówka króluje hahahaha

Ewi bidulko to jeszcze trochę Cię pociągają po tych sądach, co za beznadziejna baba ech :/

Hej laseczki-marcóweczki
Ja za wami nie nadążam mimo, że w pracy mówia zcesem na mnie "struś-pędziwiatr". Produkujecie i produkujecie te posty ale musze sie pochwalić, że nadrobiłam wszystko!
Pozdrawiam wszystkie marcóweczki.

dobry albo i nie dobry:baffled:

dzis znów od 3-ciej spac nie mogłam brrrrrrr bezsenność to moje drugie imię:-p teraz ledwo siedze ale coz po sniadaniu ide po swieżą rybke bo dzis na obiadek:tak::tak:

a potem do pracy dzis szybko mi zleci bo psiapsiólka przychodzi na ploty wiec nie bede sie nudzic:-D:tak:

malina-tak patrze na tówj suwaczek i u ciebie jest az taka róznica??? w terminie???
Poziomki- ciesze sie ze trafiłas na dobrego lekarza przy ciazy to bardzo ważne:tak::tak: i moze na kolejne wizycie poznasz lokatorów ehheeh
Ruda- bidulko- mnie tez cos łapie ale pije herbate z cytryna i miodem sokiem malinowym i czym kolwiek sie da zeby mnie bardziej nie powaliło,ale jak u ciebie az tak zle to moze skontaktuj sie w poniedziałek z GP???
Ewi dobrze ci kobieto haah przynajmniej sie zrelaksujesz:-p:-p

lece sie ubrać i miłego weekendu kochane w razie gdybym już nie zajrzała....

Pinka u mnie to są jaja, bo po poronieniu w kwietniu ubiegłego roku z powodu wahań hormonalnych miałam torbiel na lewym jajniku, zaleczyłam, a w lutym na prawym wyszła :/ więc przerwy w miesiączce i owulacji były nawet ponad 60dniowe.. Wg OM (22 IV) termin mam na 27 I, ale po prostu jeden okres z jednego jajnika mi "się zgubił" i test pokazał dwie kreski dopiero 22 czerwca, a potem na usg gin mi wyznaczył datę 2 III, choć jak widać każde kolejne pokazuje już dzidzię o około 2 tygodnie większą ech.. Ten obecny gin stwierdził, że dopiero na ostatnich usg wg wielkości dziecka się zobaczy jaki termin bardziej prawdopodobny, ale mamy się szykować raczej na połowę lutego ;) Komplikejted jak cholera, prawda??

Witam sobotnio i deszczowo:nerd:, ciągle mży i nie mogę dokończyć myć okna u młodych - nie krzyczeć bo nie przemęczam się tylko po 1/dzień;-):tak:.
Poza tym lenia mam niesamowitego i spałam do 9-ej:-p:-p:-p:cool2:.
Ewi, nie rozumiem tego babsztyla:no:, za kolejne niestawienie się na sprawie dostanie karę pieniężną to całkiem zbiednieje:-p:angry::angry::angry:.
Fifcia, my koniecznie musimy założyć wątek sennikowy;-):tak::-D:-D, ja tej nocy jechałam nad morze pociągiem, tylko było ono na Śląsku :baffled::nerd:, jak poszłam na plażę to ktoś kran z wodą zakręcił i same kamienie i błoto było:baffled::-D:-D:-D.

Marta z niej taka biedna jak ze mnie bogaczka! Znajomy policjant po przeszukaniu chaty mówił że wszystko w wysokim standardzie, chata wielka! I wszędzie pudła w których rzeczy z metkami z Anglii! Jak sie okazało była tam wczesniej z córką i pewnie ładnie tam rządziły w sklepach! Córka po studiach (psychologia). Wydaje mi sie że to kleptomanki.

Pinka niom troche się rozerwę i zapomnę o tym wszystkim co sie dzieje! A to takie kumpele "warjaki";) my jak się we trzy spotkamy to lepiej z domu sie wynieść bo smiechy i wrzaski do rana haha;) a pomysły to mamy takie że aż włos sie jeży. Ja bym sie nie zdziwiła jakby mnie np. na meski striptis dzisiaj wyciągneły! Na tym zdjęciu pod suwaczkami to Twój brzuszek???

Malinka to Ty widzę też miałaś przeboje... To Ty jesteś trzy w jednym jak jajko z niespodzianką;) trochę styczniówka, trochę lutówka i trochę marcóweczka hihi;)

Poziomki wstawajcie bo to już południe;) mąż kawkę też zaparzył i mi tu pachnie pięknie a ja raczej jej unikam jeśli daję radę bez.

Mi to sie takie głupoty śnią co noc że co wstanę to gorszy. Dzisiaj cała noc męża zdradzałam, jakiś ksiądz mi się śnił! Takie głupoty że szok... A to wszystko chyba przez to że do kolezanki na sympatii odezwałsie ksiądz i chciał się z nią umówić i ona mi to kilka dni temu opowiadała...

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Wam kobitki:-)
Co Wy macie za sny:-D ja ostatnio niepamietam snow i juz nie mam koszmarow ,tylko dzis cos mi sie sniło ze M mnie powaznie wkurzył i nawet jak sie obudziłam to byłam na niego wsciekła;-),jego szczescie ze on wstał wczesniej i nie napatoczył sie na moj humor;-)
Auto nadal niedziała,M sprawdził sposob polecany zeby wysuszyc jakies kable no i suszyły sie cała noc na kaloryferze a rano poszedł je podłaczyc i duuupa auto nadal ma nas w nosie,teraz trzeba znalezc elektryka i kase na naprawe:angry::no:
Po południu mamy najazd gosci ,oczywiscie mam im zrobic włosy:cool2: wiec pojawie pewnie dopiero jutro;-)
Ewi ta baba to głupia przeciez i tak jej kara nie ominie skoro kamera ja zarejstrowała,tylko Ty przez nia niepotrzebnie sie denerwujesz.Zycze miłego wieczora z kumpelami;-)
Malina mi to sie wydaje ze na bank urodzisz jeszcze na poczatku lutego:-) PS:ja Ci dam chudzielca:cool2:;-)
Martus olej te okna w taka pogode,ja a raczej M bedzie mył przed swietami dopiero;-)
Pinka oj wiem co czujesz z ta bezsennoscia,jeszcze niedawno tez tak miałam a najgorsze było ze mimo wszystko w dzien wcale mi sie spac nie chciało wiec nienadrabiałam braku snu.Bedzie lepiej juz niedługo;-)

Wszystkim miłego dzionka zycze:-)

Do góry