Czesc Wam kobitki:-)
Co Wy macie za sny
ja ostatnio niepamietam snow i juz nie mam koszmarow ,tylko dzis cos mi sie sniło ze M mnie powaznie wkurzył i nawet jak sie obudziłam to byłam na niego wsciekła;-),jego szczescie ze on wstał wczesniej i nie napatoczył sie na moj humor;-)
Auto nadal niedziała,M sprawdził sposob polecany zeby wysuszyc jakies kable no i suszyły sie cała noc na kaloryferze a rano poszedł je podłaczyc i duuupa auto nadal ma nas w nosie,teraz trzeba znalezc elektryka i kase na naprawe
Po południu mamy najazd gosci ,oczywiscie mam im zrobic włosy
wiec pojawie pewnie dopiero jutro;-)
Ewi ta baba to głupia przeciez i tak jej kara nie ominie skoro kamera ja zarejstrowała,tylko Ty przez nia niepotrzebnie sie denerwujesz.Zycze miłego wieczora z kumpelami;-)
Malina mi to sie wydaje ze na bank urodzisz jeszcze na poczatku lutego:-) PS:ja Ci dam chudzielca
;-)
Martus olej te okna w taka pogode,ja a raczej M bedzie mył przed swietami dopiero;-)
Pinka oj wiem co czujesz z ta bezsennoscia,jeszcze niedawno tez tak miałam a najgorsze było ze mimo wszystko w dzien wcale mi sie spac nie chciało wiec nienadrabiałam braku snu.Bedzie lepiej juz niedługo;-)
Wszystkim miłego dzionka zycze:-)