Papcia- gdybyś mieszkała bliżej to bym je wcisla do mamy...z tym ze ona ostatnio zabrała kota od siostry...u mnie natomiast takie kruszyny by życia nie miały. Mój Husky nie umie się z nimi obchodzić- próbując sie z nimi bawić zawsze je przydusza (niestety tak sie parę razy zdarzyło)
reklama
Ja je moge wziac! Za naszego musielismy jeszcze niezle zaplacic. Tutaj kupienie kota to wielki wyczyn, a ze schroniska, to juz w ogole. Gorzej niz z adopcja dziecka.
Przez 3 dni, to bym sie chyba zaryczala. Spi teraz gadzina. jeszcze mnie ugryzl jak go glaskalam. Za kare nie dostal przysmakow, a jutro caly dzien w domu bedzie siedzial. przed sniadaniem tylko na siku go puszcze. Lajdaczyc sie bedzie mi tu do nocy. Gowniarz jeden.
Idziemy z bobasem spac. Jutro mamy wolne. Troche w domu ogarniemy i moze na maly shopping skoczymy.
Dobranoc ciezarowki
Przez 3 dni, to bym sie chyba zaryczala. Spi teraz gadzina. jeszcze mnie ugryzl jak go glaskalam. Za kare nie dostal przysmakow, a jutro caly dzien w domu bedzie siedzial. przed sniadaniem tylko na siku go puszcze. Lajdaczyc sie bedzie mi tu do nocy. Gowniarz jeden.
Idziemy z bobasem spac. Jutro mamy wolne. Troche w domu ogarniemy i moze na maly shopping skoczymy.
Dobranoc ciezarowki
papcia
Mamunia Lenuśki
no z moim bernardynem w domu tez nie ma szans ale ja jakoś nie specjalnie jestem za kotem w domu wole psiaka więc one mieszkaja w mega kartonie w garażu z wielką kołdra ocieplana nawet pies w domu nie ma takich luksusów a jak miczulina przychodzi na okno żeby jej garaż otworzyć to pies szału dostaje bo kieyś nam cichaczem wlazła przez okno do domu i mu miske opróżniła a on nie zauważył dopiero jak już wychodziła od tego czasu jest kaplica tak okna pilnuje no i królik terorysta tez próbował jej z bańki pociągnąć jak mu sie do klatki dobierała jak na dworze stał także u mnie nie ma siły przebicia
Hhe ja se pierdu pierdu pod nosem do ema bo sie umówiliśmy na nocne igraszki jak ojciec zaśnie a on śpi jak kaplica
Hhe ja se pierdu pierdu pod nosem do ema bo sie umówiliśmy na nocne igraszki jak ojciec zaśnie a on śpi jak kaplica
A ja Wam powiem ze dostałam przed chwila takiego skurczu nogi ze się poryczałam jak małe dziecko z bólu!!!!!
SZOK- teraz jest już luz ale jest mi dziwnie niedobrze, zimno i mam mały katar- oby to nie był objaw jakiegoś wirusa bo będzie ciężko go leczyć. Uciekam do łóżeczka w którym eM już smacznie chrapie.....i grzeje pościel
TY Papciu wez sie porzadnie za chłopa- nie ma spania i koniec....pokiziaj się do niego...mój eM zawsze się wtedy budzi i mruczy jak kot pod nosem- powodzenia
Pa Pa
SZOK- teraz jest już luz ale jest mi dziwnie niedobrze, zimno i mam mały katar- oby to nie był objaw jakiegoś wirusa bo będzie ciężko go leczyć. Uciekam do łóżeczka w którym eM już smacznie chrapie.....i grzeje pościel
TY Papciu wez sie porzadnie za chłopa- nie ma spania i koniec....pokiziaj się do niego...mój eM zawsze się wtedy budzi i mruczy jak kot pod nosem- powodzenia
Pa Pa
Bosa no widzisz to jest standard u mojego M w pracy
Malinka Ty sie nie smiej z jajowarow bo to i maszynka do hot dogow to marzenie mojego M
Milutek wspołczuje skurczu,pewnie bedzie Cie jutro noga bolec,pomasuj troche i bedzie lepiej
Papciarku jak Ty zdazyłas tyle sama posprzatac w jeden dzien? Ten biały kicius sliczny,a dzie Ty mieszkasz bo moze znajde chetnych na kitki
Agacina ja to popieram własnie takie ostre zasady ''adopcji czy kupna '' zwierzecia bo wtedy jest szansa ze ludzie to bardziej przemysla i nie ma potem ze np jeden pies trafia juz czwarty raz do schronu
Mimo bolu brzucha wciagnełam jeszcze poł bagietki z masełkiem i pomidorkiem,booosze ja do konca ciazy to chyba bede sie toczyc
Malinka Ty sie nie smiej z jajowarow bo to i maszynka do hot dogow to marzenie mojego M
Milutek wspołczuje skurczu,pewnie bedzie Cie jutro noga bolec,pomasuj troche i bedzie lepiej
Papciarku jak Ty zdazyłas tyle sama posprzatac w jeden dzien? Ten biały kicius sliczny,a dzie Ty mieszkasz bo moze znajde chetnych na kitki
Agacina ja to popieram własnie takie ostre zasady ''adopcji czy kupna '' zwierzecia bo wtedy jest szansa ze ludzie to bardziej przemysla i nie ma potem ze np jeden pies trafia juz czwarty raz do schronu
Mimo bolu brzucha wciagnełam jeszcze poł bagietki z masełkiem i pomidorkiem,booosze ja do konca ciazy to chyba bede sie toczyc
To ja sie przyznam bez bicia ze ostatnio mało wody mineralnej pije- czy to muzę być tego przyczyna? bo ogólnie na skurcze i drętwienia to się magnez łyka- ja biore 2x dziennie. a jak juz mnie dopadnie to "klękajcie narody".na skurcze to nie ma co łykać tabletek tylko pić wode muszynianke magnezowo potasową
Olus- noga nie będzie bolec jutro bo to był skurcz całej nogi a nie tak jak ostatnio- docelowo samego ścięgna w łydce....oj wtedy to pamiętam noga bolała tydzień jakby mnie koń w nią ugryzł. Teraz czuje dyskomfort nogi w postaci jakby jej przemęczenia
Ostatnia edycja:
papcia
Mamunia Lenuśki
Milutek ja generalnie wody nie lubie pić ale teraz sie jej więcej ukłaniam ale na Twoim miejscu wolałabym tą wode niż tabsy
Ola bo ja mam mieszkanie35m2 więc za wiele tego nie ma fakt faktem przy ostatniej szafce siedziałam okrakiem ale sie nie dałam a mieszkam w gnieźnie czyli daleko daleko od Ciebie
Ola bo ja mam mieszkanie35m2 więc za wiele tego nie ma fakt faktem przy ostatniej szafce siedziałam okrakiem ale sie nie dałam a mieszkam w gnieźnie czyli daleko daleko od Ciebie
Musze sie wziasc za ta wodechoć w moim stanie to i to będzie dobre
Kochane teraz już naprawdę uciekam bo już niedowidzę na monitor. Jedna dzidzia się mi dziwnie ułożyła (jedna jest po lewej na gorze a druga po prawej dużo głębiej) i się mi brzuszek pokrzywił. Dalej jest mi trochę mdło...mam nadzieje ze to mi nie przeszkodzi w szybkim zaśnięciu
Kochane teraz już naprawdę uciekam bo już niedowidzę na monitor. Jedna dzidzia się mi dziwnie ułożyła (jedna jest po lewej na gorze a druga po prawej dużo głębiej) i się mi brzuszek pokrzywił. Dalej jest mi trochę mdło...mam nadzieje ze to mi nie przeszkodzi w szybkim zaśnięciu
reklama
Papciarku Gniezno to nie tak daleko,jak by to była Warszawa to co innego bo tam mam taka jedna znajoma co miała cztery koty i teraz przygarneła jeszcze trzy i jej mama terz ma chyba ze trzy to wiesz ten jeden by jej nie zrobił roznicy a to masz mieszkanko niewiele mniejsze od mojego ale ja to zawsze mam jakies powolne ruchy przy sprzataniu
Milutek to dobrze ze to nie ''ten'' skurcz,ja zawsze rano jak sie rozciagam to musze uwazac bo ''chca'' mnie złapac kurcze łydek a co do wody mineralnej to ja wcale jej nie pije,staram sie pic duzo roznych rzeczy ale woda jesli juz to poprostu przegotowana.
Milutek to dobrze ze to nie ''ten'' skurcz,ja zawsze rano jak sie rozciagam to musze uwazac bo ''chca'' mnie złapac kurcze łydek a co do wody mineralnej to ja wcale jej nie pije,staram sie pic duzo roznych rzeczy ale woda jesli juz to poprostu przegotowana.