reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ja też się melduję i zaraz zmykam do pracy, na szczęście tylko na 2 godzinki.
U mnie pogoda paskudna: zimno, wieje i leje buuu:-(

doveinred, karo
witajcie:-)

reklama
Cześć dziewczyny.....ja się witam z rana załamana!!!!!!!!!!!!:-:)-:)-:)-(

U mnie wieje taki halny ze nie dość ze od 5 nie da się spać bo jak juz zasnęłam to sie mi śniło ze dom porywa- to wyobraźcie sobie ze kawałek dachówki rozbił szybę w aucie męża- przednia!!!!!!!!:szok: Będę jechać do ubezpieczalni i pytać czy ubezpieczenie naszego domu to pokryje- bo taka szyba kosztuje 300zł min z założeniem używana:szok:!!!! M porobił zdjęcia....to jest jakis koszmar bo bardzo krucho u nas w tym miesiącu z kasa i nas na to nie stać:(:(:( Takze ja prosze o reset tego dnia.......wogole to znowu nie mam satelity i jestem w wielkim szoku ze mam wogole internet!!!!!!

hej mamusie :-)
Spotkałam się wczoraj ze znajomymi i ich kruszynką 5 miesięczną Martynką :-D jest taka słodka i grzeczna. Pokazali mi wózek, mają Jedo i są zadowoleni. Ogólnie fajny, ale pierwszy raz prowadziłam wózek i jest dość ciężki, a znajomi mówią, że wybrali i tak najlżejszy:huh:
Powiedziałam M, żeby mi słodyczy do domu nie znosił i biedak się po kawiarniach sam szlaja :-p Wczoraj się wygadał koledze, że przeze mnie musi jadać poza domem. Jak dla mnie nie musi jadać, dobrze wygląda :sorry:

Witam nowe mamusie.:-D

Hars, mam nadzieję, że siostrzenica szybko wróci na nogi.:tak:

Bosa, odpoczywaj kochana, zazdroszczę, ja muszę czekać do wakacji, a i tak z dzieckiem nie będę jechać gdzieś daleko ;-)

Nie martw się Pinka, wszystkie tyjemy z tobą ;-) Na pewno wyglądasz super, skoro ja przy moich 11+kg aż tak źle nie wyglądam :-p Pamiętaj, zawsze może być gorzej:-D

Scarletka
, fajnie, że odwołali ci zajęcia :-D mi też odwołali, ale niestety muszę iść jeszcze na praktyki.

pestusia, może jakieś foteczki mieszkanka pokażesz? ;-)

Milutek, mam nadzieję, że ubezpieczenie to pokryje. Straszny pech :no:

dziendobry Panią:)

u mnie podobna pogada jak u większości -masakryczna poprostu :( na 12 biegnę do pracy,a potem mam nadzieje iść kupić dziś płaszczyk zimowy- jelsi będę w stanie się ruszyć, a jutro do ikei po komodę na ciuszki dla dzidziusia :)

buziaki dla wszystkich oby ten dzien był choć trochę bogaty w energię;)

Witam wszystkie, nowe i zadomowione Marcóweczki.
Wczoraj spędziliśmy dzień rodzinnie:tak::cool:, byliśmy na uroczystości w Kościele i w centrum, wojsko, wystrzały, grochówka wojskowa:-p:cool:, potem do lasu na spacer:tak::-).A i namówiłam M i zrobił mi focię domku Pawełka;-):tak:, wrzucę tam gdzie trzeba;-):tak:.
Dziś poleciałam na badania i okazało się że prywatnie w Luxmedzie wychodzą taniej niż w państwowej przychodni miałabym płacić :dry::confused2::confused2::sorry:.
Miluś, jeśli ubezpieczenie to nie z domu tylko z samochodu i to AC bo tak to na własny koszt będziecie musieli naprawę zrobić:sorry::tak:.

dzień dobry :-)

Doveinred , Karo witajcie ! :-)

Milutek przykro mi z powodu szyby, tak to jest zazwyczaj, że jak się zaczyna pech to się tak ciągnie :no: myślę, że jeżeli macie ubezpieczony dom to powinni Wam pokryć te szkody

A u mnie 7,5 kg na plusie :crazy:, czyli 59,5 kg, jeszcze trochę i będzie 60 :sorry2:

pozdrawiam :-):-):-)

Wpadam na chwilkę :)

Madzik piątka!! Czyżby nam się już wicie gniazda powoli załączało ;))))
A do Malborka można też z malutkim dzieckiem, lepiej latem, bo teraz to zimno w tych murach. Generalnie polecam jak jest jakaś impreza: oblężenie Malborka albo inne, tylko wtedy jest maaaaaaaaaasa ludzi.. Dla dzieciaków też są zabawy i gadżety: wybijanie monet, szabelki itd. W Gniewie też są fajne imprezki i coraz bardziej się to miejsce rozwija :D Nam się marzył ślub w zamku w Gniewie, msza w kaplicy z zakonnikami a potem impra na sali rycerskiej :D Mam nadzieję, że kiedyś nam się to jeszcze uda zrealizować ;))

Milusia co za felerny poranek.. Trzymam kciuki, żeby ubezpieczenie domu albo auta pokryło koszt nowej szyby! Główka do góry :*

Tymczasem znikam, pracowity dzionek się zapowiada......... Si ju lejter ;)

To Wam się jeszcze pożalę na tej popier**ny dzień!!!!!!:-:)-:)-(

Zaczęło mi kapać z sufitu w jednym pokoju- tam gdzie poleciał ten kawałek dachówki. Podłożyłam miskę i sprowadziłam M do domu. Zanim dojechał to panika:szok::szok::szok::szok::szok:- kap kap w salonie przez małe pękniecie w suficie!!!!!!!!!!!! O matko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok:
Teraz M z kolega kują całą wylewkę w pokoju na gorze bo woda dostała się pod panele i zatrzymała się na foli izolującej podłogę- znajdując ujście gdzie się dało- przez jak się okazało minimalnie możliwa szparkę w dece oddzielającej salon z pokojem. Co za dzień!!!!!!!!!!!! Do tego dzwonił wójt w sprawie tej mojej wody i dodatkowo mnie wkur*** bo miałam wrażenie ze mnie zlewa z góry na dół i pieprzył o tym żeby do niego dzwonić w pn.bo on będzie jeszcze z kimś gadać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Sraty pierdaty! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Niech się w tyłek ugryzie.

A na domiar tego wszystkiego listonosz przyniósł list ze firma złożyła wniosek do Allianz o wyrejestrowanie mnie z ubezpieczenia grupowego. Ręce mi opadły bo przeciez jestem ich pełno uprawnionym pracownikiem do czasu porodu!!!!! Dobrze ze dostałam propozycje indywidualnego kontynuowania tego ubezpieczenia. Napisałam do niej email ze chce go kontynuować!!!!! Jeszcze bym na lodzie została po ponad roku placenia składek..........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
czesc laseczki

ja tez juz w pracy zajadam jogurta bo piekarz jeszcze nie dotarł a ja bułki chceeeeeeeeeeeeeee u nas pogoda tez do bani;-( ja jak wstaje codzien rano to widze ze brzuch rosnie jak najety!!!!!!!

Milutek- ty to masz ostatnio jakiegos pecha normalnie zamiast sie relaksowac to co dzien jakas niespodzianka.... trzymam kciuki zeby ubezpieczenie pokryło koszty;-))
Scarlet - jem jem ahahh az mi bluzki powoli w szwach pekają.............

Do góry