reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Dzień dobry Wszystkim:-)
ja znowu miałam wczesna pobudkę i chyba muszę sie zacząć przyzwyczajać że to juz będzie norma... na szczęście noc przespana więc jakoś daję radę:tak: bułeczka z serkiem pochłonięta, a teraz delektuję sie owocowa herbatką:-)

rachunek zapłaciłam:-( bo z tym rachunkiem większe zamieszanie:wściekła/y: on byl wysłany na adres gdzie wcześniej wynajmowaliśmy taki mały domek a korespondencję odebraliśmy kilka dni temu, tyle że ja w ogóle nie zauważyłam że wśród kopert jest też rachunek za prąd i zupełnie przypadkiem go wczoraj znalazłam, a tam termin płatności do 19 października, więc trochę chyba późno na załatwianie rat:-( ja to cykor jestem jak się spóźniam z platnościami:-( do tego mielismy jechać i wyjaśniać do energetyki ale mamy małą awarię auta, ledwo jedzie i czekamy na wymianę części -może dzisiaj uda się coś załatwić - ach zawsze coś!
prądu też nam nikt nie podbiera więc tak czy siak trzeba by było to zapłacic, dobrze że mieliśmy za co

Ewi82 gratuluję córeczki:-) no ale przede wszystkim że dzidzius jest zdrów jak ryba:tak:
hars z Twojego opisu wynika że zajęcia były całkiem fajne, tylko dlaczego stwierdzasz , że byly pod tytułem " co ja robię tu?"
Milutek daj znać co tam gin Ci powie, no i gratuluję doskonałego stanu uzębienia:-D
Vetka uważaj na siebie, nie przeciążaj i dużo wypoczywaj, powodzenia u okulisty:-)
agacina gratuluje synka - super wieści:-)
poziomki powodzenia na usg:-) czekamy na relację:-)

reklama
Dzień dobry Marcóweczki!
Widzę, że wczorajszy wieczór nie tylko ja miałam słodki ;-) Ja wszamałam kawał metrowca i mały kawałek ciasta ze śliwkami i oczywiście miałam potem wyrzuty sumienia :-(

Wiecie, że coraz trudniej mi się wstaje z łóżka? Nie, żeby mi się nie chciało jakoś bardzo, ale po prostu spionizowanie się razem z brzuszkiem robi się niezłym wyzwaniem :-) No ale na szczęście dałam radę doturlać się do pracy, co biorąc pod uwagę brzuszek, który rośnie z dnia na dzień jak szalony (małż robił mi dzisiaj zdjęcia - szok!!!) jest niezłym osiągnięciem.

Ewi, gratulacje Haneczki! Teraz to dopiero możesz ze spokojnym sumieniem rozszaleć się na zakupach.

Vetka, ciekawy ten Twój pas. Muszę chyba zakupić coś w tym stylu, bo mój zwichrowany kręgosłup (ponoć lekko rozszczepiony) i biodra zaczynają dokuczać. Daj koniecznie znać, czy pomaga!

Harsharani, mam nadzieję, że spotkania z logopedą, mimo że dziwne, okażą się jednak skuteczne.

Zmykam po kawę!

Witam i ja w deszczowy poranek.
Ewi, super, już wpisuję Haneczkę do naszej listy:tak::-).
Bosa, mi ciężko przekręcić się z jednego boku na drugi:tak:.
Patik, współczuję zmartwień z rachunkiem, u nas też czasem przerzuci się jakiś a jak przyjdzie upomnienie to M zaraz się wkurza :-p- a co wszystko na mojej biednej ciężarnej głowie ma być:sorry2::sorry2::baffled::nerd:.
Komu kawusi ze swojskim mleczkiem?
Cud, po prawie 5 m-cach jak teściu co rano przyjeżdża, po podgadaniu przeze mnie i Olka (babce młody podjechał z tekstem) przywiózł 3 litry mleka:tak::szok::szok:.

Komu kawusi ze swojskim mleczkiem?
.
Nawet nie pytaj o jakim mleczku pomyslalam ;)

Ewi gratuluje dziouchy :) teraz mozesz szalec z ciuszkami!

Dzis rano jak sie obudzilam, to pomyslalam sobie, ze moze warto skompletowac juz torbe do szpitala. Niby wczorajsza krew to nic strasznego, ale wrazie W. I dla dzidziola ubranka do wypisu tez kupie.

Ale spalam dzis w nocy, siku tylko raz mnie obudzilo po 5 a potem obudzilam sie jak M. wrocil z pracy. Jeszcze bym pospala. U nas to strasznie ciemno rano jest, dopiero sie rozjasnia, a w zimie to dopiero kolo 9.
Musze do pracy zadzwonic kiedy wracam do pracy, zwolnienie mam do dzis. Uniform pewnie za maly na mnie bedzie...

Milego dnia brzuchatki

Witajcie Kochane:)!

Ja dzisiaj miałam całą noc przespaną:):-):-) aż lepiej się czlowiek czuje- tylko muszę się troszkę ochadac:):)

Bosa- wcale Ci się nie dziwie ze masz już sztukę wyginania się żeby wstać z łóżka a tu jeszcze tyle przed nami:)- mi wczoraj sprzedawczyni w sklepie stwierdziła że mamy mało czasu na zbieranie wyprawki- pytaliśmy o pościele-bo wyglądam jakbym była prawie na mecie:-D

Agacinka- biedaczku.....wcale Ci sie nie dziwie ze myślisz już o torbie. Jak sobie taka przygotujesz to bedziesz miec w razie "W" jak znalazł;-).

Dzień dobry Brzuchatki, czy Wam również chce się spać? Można powiedzieć, że zasypiam na stojąco :-) Wczoraj po placuszkach ziemniaczanych mężuś wpadł na wspaniały pomysł wszamania chipsów bekonowych i niestety się skusiłam, choć co do zasady takich śmieci nie jadam. No i mam za swoje:baffled: brzusio bolał mnie przez prawie całą noc, do tego kilkakrotnie wstawałam na sik i jestem niewyspana. Ja chcę podusię przytulusię!

Latife- oj TY biedaczku nasz:)Bardzo dobrze Cie rozumiem- wczoraj ja miałam za sobą noc nieprzespana...i albo się drzemiesz w ciągu dnia i będzie ok albo będziesz odliczać czas do wieczorka.
Trzymaj się dzielnie:)

reklama
Do góry