reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Aga Inaczej bedziesz ''spiewac'' ja przyjdzie Ci siedziec na kibelku i z miska w reku pare razy dziennie ;) czego Ci oczywiscie nie zycze:)\
Poziomki tez tak mysle ze maluch juz tak urosł ze mu u mnie ciasno ;) aaaa bo ja zapomniałam ze Ty czekasz na blizniaki,to do tej Kornelci moze Cezary? (to nasz drugi meski typ ale u nas to ponoc dziewczynka)

Ostatnia edycja:
ale naprodukowałyście kobiety moje
Daria trzymam kciuki wiem że bedzie dobrze moja kumpela urodziła w 26 tyg mała miała 650gram i już skończyła roczek i jest super zdrowa bedzie dobrze musi być :tak::tak:

czytam i czytam i normalnie historie z mojego życia wziete bo nie tylko ja sie poparzyłam woda od ziemniaków u mnie zaliczone udo i brzuch

a co do imion u nas bedzie IGOR lub NATASZA a jak tesciowa mnie spytała w niedziele jak bedzie miało na imie to powiedziałam że dowiedza sie jak urodze bo nie mam zamiaru słuchac głupich komentarzy odnośnie wyboru o rety oczojebny wytrzeszcz momentalnie:szok::szok::szok: tak ja zatkało że nie wiedziała co powiedziec a tesc na to mam nadzieje że przynajmniej nie wymyśle zagraniczne te imiona a ja ze spokojnym luzem mówie że tak i to Ruskie obydwa aż mu kieliszek z reki wypadł :eek::eek::eek::eek:z wielka satysfakcja wstałam i poszłam do domciu kuzynka ema sie śmiała że szkoda że im zdjec nie porobiła bo w życiu ich takich nie widziała heh za to ja mam taka satysfache jak nigdy w życiu jeszcze chociaż raz ja byłam wredna do nich a nie całe zycie na odwrót:-):-):-)

papciarku, świetnie im powiedziałaś :-D chociaż jedna ma jaja! :rofl2:

A ja się chciałam zapytać, czy któraś z was ma nawilżacz powietrza w domu, taki elektryczny i czy to się sprawdza?
Dla dzidzi chyba warto kupić i ja się zastanawiam czy mi to nie pomoże na te gluty w nosie, bo się normalnie dusze już w nocy i 2 razy dziś dmuchałam nos :no:

scarletko konciu nawet nie wiecie jak mnie duma rozpiera ach ach nawet em stwierdził że tego sie nie spodziewał po mnie a ja ogólnie strasznie wredna sie teraz zrobiłam tzn zawsze byłam ale teraz to mam wszystko w moim wielkim zgrabnym dupsku i mówie to co myśle

konciu nawilżacze ja mam zwykłe na kaloryferach ale jak mi sie nos zatyka to kłade zawsze namoczony recznik działa super i nie kosztuje tyle co elektryczny nawilżacz:)

Hej wszystkie marcjanki!

Dario
, życzę jak najlepiej, by nasze marcowe trojaczki jak najdłużej w brzuszku u mamy się zdrowo rozwijały. Będzie dobrze, wszystkie trzymamy kciuki za Was

Nikusia piękne zdjęcia, gratuluję i życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia:-)

Papciarkowa
czasami to trzeba przywołać teściów do porządku, mnie też by się przydało ale mam za mało odwagi - jeszcze;-)
Aga_cina - mam nadzieję, że maślanka nie zaszkodziła:happy: choć niemiłe efekty specjalne mogą nastąpić z opóźnieniem czego oczywiście nie życzę;-)

konciu mojemu katarkowi nie pomogły ręczniki i zwykłe nawilżacze na kaloryfer:-( synkowi na napady kaszlu w nocy również.
wykopałam w rodzinnym domku nieużywany nawilżacz elektryczny, kupiłam olejek eukaliptusowy i jest znaczna poprawa. Piotruś nie kaszle, a ja oddycham:-)
dodam, że do tegorocznego sezonu grzewczego nie mieliśmy problemu ze smarkaniem i kaszlem

Papciarkowa, ale się uśmiałam, normalnie jeszcze mi się śmiać chce. Fajnie ich załatwiłaś, hahah, gratuluję.

reklama
Dzięki Scarletka, mi właśnie też nawilżacz na kaloryfer i ręczniki nie pomagają :( a zdaje się, że od tego też M bardziej chrapie i od jakiegoś czasu myślimy, żeby kupić to cudo, ale ja jak zawsze jestem sceptycznie nastawiona do opinii w internecie, a nikt znajomy nie ma nawilżacza, a to prawie 200zł za taki jak byśmy chcieli, więc ostrożnie podchodzę teraz do takich wydatków :)

Do góry