Cześć dziewczyny,
Wróciłam z wakacji już 2 tyg temu, ale wciąż coś mi przeszkadza w naskrobaniu do Was
Przede wszystkim Weronika ogromne gratulacje! Filip jest cudny, Nelka urocza jako starsza siostra, a Ty matka kwitniesz - to nie lizusostwo
Ja ciągle w biegu - nadrabiam jazdy (ciągle się bujam po Wrocku "elką"
) i powiem Wam, że już wiem, że muszę zdać, bo to uwielbiam
Wciąż też produkuję Listy motywacyjne, nadrabiam zaległości rodzinno-towarzyskie, no i jak taki upał, to żal mi nie zabrać chłopców nad wodę, więc same rozumiecie
Wakacje nam się udały jednak przed wakacjami ukradli mi aparat - wczoraj się potwierdziło, że zrobiła to dziewczyna, którą odwoziłam po jeździe
Dziewczyny jak można być takim człowiekiem, który w lusteru patrzy ci w oczy a łapami grzebie w torebce pozostawionej na tylnym siedzeniu:-(Najbardziej oburza mnie chyba fakt naruszenia mojej prywatności
Zdjęcia z wakacji mamy tylko dzięki kuzynowi, a i na te muszę jeszcze poczekać
Powrót był koszmarem, bo zamiast 5 godzin jechaliśmy aż 9,5 takie były korki
Emi rozumie już coraz więcej, ale też zrobił się bardzo nieznośny jak coś idzie nie po jego myśli - bije, gryzie, szczypie, a jak nadal nic nie wskóra, to zaczyna uderzać głową w podłogę lub bije się rączką
Błażuś dla odmiany zapadł na dziwną chorobę objawiającą się częstym używaniem zwrotów "tak mamusiu" , "rozumiem mamusiu", ""dziękuję mamusiu"
;-)
Normalnie jednak to przedszkole nie do końca ma pozytwyny wpływ
Niestety nie odpiszę Wam wszystkim i znów na trochę zniknę, bo w tą sobotę idziemy na wesele i chłopcy pierwszy raz zanocuję u moich teściów, a to także wymaga sporo przygotowań
Niekat powodzenia w szukaniu kreacji - bossszzzz, co ja przeszłam;-)- no i w zrzucaniu- ja już się pozbyłam 21 kg, ale chcę jeszcze 3, niestety przed weselem się nie uwinę
Ninja wróć do nas i podziel się problemami - będzie Ci może trochę lżej?