reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

doris Wszytskiego naj naj w rocznicę:tak:
dziewczyny moja sukienka nie jest biała...to ciemne ecri (prawie krem) wiec już nie tak do konca wszytsko pasuje ale macie rację że kontrastu tu trzeba jak nic;-):-)dzięki za rady:tak::-)

reklama
Witam,żyjemy;-)
doris wszystkiego naj z okazji 5 !!
niekat sukienka super,a rzeczywiście najgorzej zawsze z butami
ninja no to poszaleliście:tak:
dusia dzidziolek superowy:-)
Moje dzieciorki ok.Gabi rozrabia-mama,tata,baba,jaja(Jasiu),mniam mniam-tyle chyba na razie w naszym słowniku no i poza tym rózne pieski kotki etc.SZaleje jak nie wiem-czasem nie nadązam.Też cała poobdzierana,poobijana.Niestety nocnika jeszcze nie uznaje-choć jak siada na niego to odpowiednie dzwięki wydaje ale i tak woli w pampersa gdzieś w zacisznym kątku:baffled:
Ja wczoraj zaliczyłam z mężolem koncert U2 i powiem wam że było ZAJE...Super jak dla mnie..Pozdrowionka i miłego weekendu

Hejka
Ninja witaj :-) mzoe byłysmy w tymzsamym czasie nad jeziorem ja byłam20 lipca. wybieramy sie jeszcze 24 sierpnia:-) ciesze sie ze juz wróciłas i czekam na wiesci budowlane;-)
Mamma U2 super:tak: rewelacyjny avatar:-D:-D:-D:-D
Niekat a ja myślałam ze to biel:-p
Doris najlepszego na rocznice!!! Tak Mela zrobiła sie barzdo dorosła anwet dzis zrobiła soebie "dziare" z monte;-):-D

Mamma, super sprawa taki koncert. A w ogóle to często jeździcie na koncerty? Czy to taki jednorazowy wypad?
Niekat, na zdjęciu nie widać, że to ecru. Ale i tak coś kontrastowego będzie pasowało. To Marcel nic nie mówi? Ale na polecenia reaguje? U mnie obie gaduły to ciężko mi jest wyobrazić sobie, że taki maluch nic jeszcze nie mówi. Ole też późno zaczęła mówić? A jak paluszki u stóp Marcela?
Doris, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :tak:

Witajcie Mamuśki!
Wpadłam na chwilkę, żeby dać znać że żyjemy i mamy się dobrze!:cool2:
Mieszka nam się BOSKO - minęły zaledwie dwa tygodnie, a ja mam wrażenie, że mieszkamy tu od zawsze...!;-):tak:
Jeśli chodzi o sen w pierwszą noc to nie pytajcie, bo śnił mi się jakiś koszmarek - na moich oczach operowali Zuzę, brrrrr:dry: Mam nadzieje, że to się nigdy nie sprawdzi....
Dziewczynki mają już w ogródku piaskownicę, huśtawki ze zjeżdżalnią i basen dmuchany, w którym o dziwo mieścimy się całą rodzinką, hehe:-D:-D Praktycznie całe dni spędzają na dworze i to jest najpiękniejsze!!!:-)
Ja generalnie nie wiem w co ręce włożyć, bo tyle bym chciała na raz...:zawstydzona/y: Na szczęście każdego dnia coś przybywa i tak powolutku do przodu.

Mamma80 o rany - nie poznałam Cię Kobieto z tym nowym avatarem...!:szok::laugh2:
My też szaleliśmy wczoraj na U2 (sektor nr 10) i uważam, że było CUUUDNIE!!!!!!!!!!!:yes::yes::yes: To chyba najlepszy koncert na jakim byłam w moim życiu! A za tydzień bawimy się na Madonnie, oczywiście jeśli dojdzie do skutku....:confused2:

Na koncert przyjechali do nas znajomi i przyjaciele z całej Polski i od razu zrobiliśmy parapetówę. Poszłam spać o 6-ej rano....:-p Ale było superowo!

Teraz próbuję coś poprasować, ale oczka mi lecą i się poddaję....
Jutro w nocy jedziemy z przyjaciółmi nad morze na dwa tygodnie do Dźwirzyna - mam nadzieję, że odpoczniemy i naładujemy na nowo bateryjki..?!
Przepraszam, że nie odpiszę wszystkim, ale zasypiam na siedząco....:sorry2:
Odezwę się za jakieś dwa tygodnie. Mam tylko prośbę, żebyście trzymały kciuki za pogodę....!;-):tak:

Trzymjacie się ciepło, buźka

P.S.
Doris wszystkiego naj, naj, najlepszego z okazji kolejnej rocznicy!!!:-)
My też dzisiaj świętowaliśmy... Dostałam od Mężusia piękne kwiaty, a wieczorkiem poszliśmy na kolację na shusi...:cool2:

stefanna to byłyśmy w tym samym sektorze:-DFajnie wam z tym domkiem!
giza nie jezdzimy często na koncerty,ale U2 lubię i bardzo żałowałam że nie byłam w 2005(ale JAnek wtedy się urodził,więc...)
mrowa no no ,mój Johny też ma dziare z monte:cool2:
Miłego wieczorku papatki

Witam kobitki:-)

nadrobię troszkę zaległości...

Przede wszystkim Dusiu, śliczne maleństwo nosisz:tak: ja niestety nie doradzę nic w sprawie 3D
a dobrze, że z usypianiem u Michałka jest lepiej... u nas na początku muszę być blisko, żeby mnie widziała, a jak już zaczyna łapać komara to odchodzę powoli:tak:
Siwona, mam nadzieję, że z Filipkiem już lepiej... a z tak długo utrzymującą gorączką nie powinni was zbywać ze szpitala:no:
Jolę jak ugryzie komar, to długo jej się utrzymuje krosta i obrzęk, a ostatnio robią się gulki/strupki:no:
Szybkich starań teraz chyba o dziewczynkę...
Doris, fajnie, że Emilka się rozkręciła... i przy okazji zżyła z rodzicami:-D
Weronikaa, no to biorąc przykład z Twoją wagą, też powinnam zajść w ciążę, żeby ważyć tyle co przed ciążą (Ps. coś ostatnio A wspominał o drugiej pociesze:-p) fajnie, że szybciej wracasz do normy, a Filipek pewnie ma okres wzrostu, że tak często je:tak:
Kra, mam nadzieję, że jak wejdę na zamknięty to zobaczę wreszcie wasze fotki:tak: a co do dziewczyny, to prawdziwa z niej złodziejka i na pewno to nie pierwszy jej raz:angry:
Asze, z tym ISO to wpadłaś jak śliwka w kompot;-) wracaj do nas szybko:tak:
Kasiu, ja chyba nie w temacie bo nie wiem co za imprezkę miałas w sobotę:confused: napewno ze wszytskim dałaś radę:tak:
Mrowa, niedługo Mela będzie nocowała u koleżanek z przedszkola (nocne imprezy):-D fajnie, że jest taka samodzielna:tak:czekamy na foty z weselicha, a kondzik już po gorączce:confused:
Niekat, no, no.... niezła kreacja... a Tuy wyglądasz tak, że jakbys jeszcze schudła to już przesada:tak: dawaj zdjęcia po imprezie:tak:
a co do tego, ze Marcel mało mówi, to może przyzwyczaił się, że go rozumiecie jak coś pomarudzi i nie chce mu się... już niedługo się rozkręci:tak:
Giza, można coś zacząć...

narazie...
Ninja, świetnie, że trochę odpoczęliście:tak:

reklama
Niekat, na zdjęciu nie widać, że to ecru. Ale i tak coś kontrastowego będzie pasowało. To Marcel nic nie mówi? Ale na polecenia reaguje? U mnie obie gaduły to ciężko mi jest wyobrazić sobie, że taki maluch nic jeszcze nie mówi. Ole też późno zaczęła mówić? A jak paluszki u stóp Marcela?
no nie mówi... od tego piatku na pytanie gdzie tata mówi tatatatata i coś tam mu sie mówi po swojemu ale żeby tak konkretnie to nico.No ale na polecanie reaguje bezblędnie (o ile ma ochote je wykonać oczywiście) więc jak sie powie: idzi do Oliwii, idziemy papa/aaa to idzie w dobrym kierunku no i przynosi co sie każe nawet jesli nie wiemy gdzie to coś jest a on wie.Np kazałam mu zanieśc babci jej alo alo i poszedł.Potem pytam mamy czy jej dał ale sie okazałao ze rozmawiała wtedy przez drugi aparat i nie zajarzyła o co wnusiowi chodzi jak ją targał za spódniecę wieć wysłąłą do dziadka.Pytam Marcelku, gdzie alo alo babci?? i Marcelek idzie do dziadziusia i targa go za kieszeń w spodenkach:tak:więc rozumie bardzo dobrze i czasem mam wrażenie ze nie mówi na przekór bo zamiast powtarzać nasze słowa często sie smieje pod nosem jak jakiś mały chochlik i łobuzerską miną:dry:ale jestem cierpliwa.Mój wujek, który jest obecnie rodzinnym klaunem i opowieda najlepsze dowcipy zaczął mówić w wieku 3 lat...:-pchoc wolałabym aż tyle nei czekac:baffled:Oliwia mówiła juz w jego wieku sporo, ale bez szaleństwa pod tym wzgledem (znaczy nei tyle co Wasze niektórych maluchy z tego co czytam) a słyszałam ostatnio ze bywa że dzieci które długo nie mówią nawet pojedyńczych słów nagle zaczynaja sładac pełne zdania.I to by mnie bardzo usatsfakcjonowało:-Do nocniku nie wspomnę:dry:

Do góry