reklama
mamma80
Entuzjast(k)a
Witam,żyjemy;-)
doris wszystkiego naj z okazji 5 !!
niekat sukienka super,a rzeczywiście najgorzej zawsze z butami
ninja no to poszaleliście
dusia dzidziolek superowy:-)
Moje dzieciorki ok.Gabi rozrabia-mama,tata,baba,jaja(Jasiu),mniam mniam-tyle chyba na razie w naszym słowniku no i poza tym rózne pieski kotki etc.SZaleje jak nie wiem-czasem nie nadązam.Też cała poobdzierana,poobijana.Niestety nocnika jeszcze nie uznaje-choć jak siada na niego to odpowiednie dzwięki wydaje ale i tak woli w pampersa gdzieś w zacisznym kątku
Ja wczoraj zaliczyłam z mężolem koncert U2 i powiem wam że było ZAJE...Super jak dla mnie..Pozdrowionka i miłego weekendu
doris wszystkiego naj z okazji 5 !!
niekat sukienka super,a rzeczywiście najgorzej zawsze z butami
ninja no to poszaleliście
dusia dzidziolek superowy:-)
Moje dzieciorki ok.Gabi rozrabia-mama,tata,baba,jaja(Jasiu),mniam mniam-tyle chyba na razie w naszym słowniku no i poza tym rózne pieski kotki etc.SZaleje jak nie wiem-czasem nie nadązam.Też cała poobdzierana,poobijana.Niestety nocnika jeszcze nie uznaje-choć jak siada na niego to odpowiednie dzwięki wydaje ale i tak woli w pampersa gdzieś w zacisznym kątku
Ja wczoraj zaliczyłam z mężolem koncert U2 i powiem wam że było ZAJE...Super jak dla mnie..Pozdrowionka i miłego weekendu
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zazdroszcze!a byliście biali czy czerwoni??Ja wczoraj zaliczyłam z mężolem koncert U2 i powiem wam że było ZAJE...Super jak dla mnie..Pozdrowionka i miłego weekendu
mamma80
Entuzjast(k)a
Biali:-)Ale efekt był powalający-nie myślałam że tak to wyjdzie
Hejka
Ninja witaj :-) mzoe byłysmy w tymzsamym czasie nad jeziorem ja byłam20 lipca. wybieramy sie jeszcze 24 sierpnia:-) ciesze sie ze juz wróciłas i czekam na wiesci budowlane;-)
Mamma U2 super rewelacyjny avatar
Niekat a ja myślałam ze to biel
Doris najlepszego na rocznice!!! Tak Mela zrobiła sie barzdo dorosła anwet dzis zrobiła soebie "dziare" z monte;-)
Ninja witaj :-) mzoe byłysmy w tymzsamym czasie nad jeziorem ja byłam20 lipca. wybieramy sie jeszcze 24 sierpnia:-) ciesze sie ze juz wróciłas i czekam na wiesci budowlane;-)
Mamma U2 super rewelacyjny avatar
Niekat a ja myślałam ze to biel
Doris najlepszego na rocznice!!! Tak Mela zrobiła sie barzdo dorosła anwet dzis zrobiła soebie "dziare" z monte;-)
Mamma, super sprawa taki koncert. A w ogóle to często jeździcie na koncerty? Czy to taki jednorazowy wypad?
Niekat, na zdjęciu nie widać, że to ecru. Ale i tak coś kontrastowego będzie pasowało. To Marcel nic nie mówi? Ale na polecenia reaguje? U mnie obie gaduły to ciężko mi jest wyobrazić sobie, że taki maluch nic jeszcze nie mówi. Ole też późno zaczęła mówić? A jak paluszki u stóp Marcela?
Doris, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Niekat, na zdjęciu nie widać, że to ecru. Ale i tak coś kontrastowego będzie pasowało. To Marcel nic nie mówi? Ale na polecenia reaguje? U mnie obie gaduły to ciężko mi jest wyobrazić sobie, że taki maluch nic jeszcze nie mówi. Ole też późno zaczęła mówić? A jak paluszki u stóp Marcela?
Doris, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
stefanna
Marcóweczka '08
Witajcie Mamuśki!
Wpadłam na chwilkę, żeby dać znać że żyjemy i mamy się dobrze!
Mieszka nam się BOSKO - minęły zaledwie dwa tygodnie, a ja mam wrażenie, że mieszkamy tu od zawsze...!;-)
Jeśli chodzi o sen w pierwszą noc to nie pytajcie, bo śnił mi się jakiś koszmarek - na moich oczach operowali Zuzę, brrrrr Mam nadzieje, że to się nigdy nie sprawdzi....
Dziewczynki mają już w ogródku piaskownicę, huśtawki ze zjeżdżalnią i basen dmuchany, w którym o dziwo mieścimy się całą rodzinką, hehe Praktycznie całe dni spędzają na dworze i to jest najpiękniejsze!!!:-)
Ja generalnie nie wiem w co ręce włożyć, bo tyle bym chciała na raz... Na szczęście każdego dnia coś przybywa i tak powolutku do przodu.
Mamma80 o rany - nie poznałam Cię Kobieto z tym nowym avatarem...!
My też szaleliśmy wczoraj na U2 (sektor nr 10) i uważam, że było CUUUDNIE!!!!!!!!!!! To chyba najlepszy koncert na jakim byłam w moim życiu! A za tydzień bawimy się na Madonnie, oczywiście jeśli dojdzie do skutku....
Na koncert przyjechali do nas znajomi i przyjaciele z całej Polski i od razu zrobiliśmy parapetówę. Poszłam spać o 6-ej rano.... Ale było superowo!
Teraz próbuję coś poprasować, ale oczka mi lecą i się poddaję....
Jutro w nocy jedziemy z przyjaciółmi nad morze na dwa tygodnie do Dźwirzyna - mam nadzieję, że odpoczniemy i naładujemy na nowo bateryjki..?!
Przepraszam, że nie odpiszę wszystkim, ale zasypiam na siedząco....
Odezwę się za jakieś dwa tygodnie. Mam tylko prośbę, żebyście trzymały kciuki za pogodę....!;-)
Trzymjacie się ciepło, buźka
P.S.
Doris wszystkiego naj, naj, najlepszego z okazji kolejnej rocznicy!!!:-)
My też dzisiaj świętowaliśmy... Dostałam od Mężusia piękne kwiaty, a wieczorkiem poszliśmy na kolację na shusi...
Wpadłam na chwilkę, żeby dać znać że żyjemy i mamy się dobrze!
Mieszka nam się BOSKO - minęły zaledwie dwa tygodnie, a ja mam wrażenie, że mieszkamy tu od zawsze...!;-)
Jeśli chodzi o sen w pierwszą noc to nie pytajcie, bo śnił mi się jakiś koszmarek - na moich oczach operowali Zuzę, brrrrr Mam nadzieje, że to się nigdy nie sprawdzi....
Dziewczynki mają już w ogródku piaskownicę, huśtawki ze zjeżdżalnią i basen dmuchany, w którym o dziwo mieścimy się całą rodzinką, hehe Praktycznie całe dni spędzają na dworze i to jest najpiękniejsze!!!:-)
Ja generalnie nie wiem w co ręce włożyć, bo tyle bym chciała na raz... Na szczęście każdego dnia coś przybywa i tak powolutku do przodu.
Mamma80 o rany - nie poznałam Cię Kobieto z tym nowym avatarem...!
My też szaleliśmy wczoraj na U2 (sektor nr 10) i uważam, że było CUUUDNIE!!!!!!!!!!! To chyba najlepszy koncert na jakim byłam w moim życiu! A za tydzień bawimy się na Madonnie, oczywiście jeśli dojdzie do skutku....
Na koncert przyjechali do nas znajomi i przyjaciele z całej Polski i od razu zrobiliśmy parapetówę. Poszłam spać o 6-ej rano.... Ale było superowo!
Teraz próbuję coś poprasować, ale oczka mi lecą i się poddaję....
Jutro w nocy jedziemy z przyjaciółmi nad morze na dwa tygodnie do Dźwirzyna - mam nadzieję, że odpoczniemy i naładujemy na nowo bateryjki..?!
Przepraszam, że nie odpiszę wszystkim, ale zasypiam na siedząco....
Odezwę się za jakieś dwa tygodnie. Mam tylko prośbę, żebyście trzymały kciuki za pogodę....!;-)
Trzymjacie się ciepło, buźka
P.S.
Doris wszystkiego naj, naj, najlepszego z okazji kolejnej rocznicy!!!:-)
My też dzisiaj świętowaliśmy... Dostałam od Mężusia piękne kwiaty, a wieczorkiem poszliśmy na kolację na shusi...
mamma80
Entuzjast(k)a
stefanna to byłyśmy w tym samym sektorzeFajnie wam z tym domkiem!
giza nie jezdzimy często na koncerty,ale U2 lubię i bardzo żałowałam że nie byłam w 2005(ale JAnek wtedy się urodził,więc...)
mrowa no no ,mój Johny też ma dziare z monte
Miłego wieczorku papatki
giza nie jezdzimy często na koncerty,ale U2 lubię i bardzo żałowałam że nie byłam w 2005(ale JAnek wtedy się urodził,więc...)
mrowa no no ,mój Johny też ma dziare z monte
Miłego wieczorku papatki
beti1982
III'2008 i IV'2010
Witam kobitki:-)
nadrobię troszkę zaległości...
Przede wszystkim Dusiu, śliczne maleństwo nosisz ja niestety nie doradzę nic w sprawie 3D
a dobrze, że z usypianiem u Michałka jest lepiej... u nas na początku muszę być blisko, żeby mnie widziała, a jak już zaczyna łapać komara to odchodzę powoli
Siwona, mam nadzieję, że z Filipkiem już lepiej... a z tak długo utrzymującą gorączką nie powinni was zbywać ze szpitala
Jolę jak ugryzie komar, to długo jej się utrzymuje krosta i obrzęk, a ostatnio robią się gulki/strupki
Szybkich starań teraz chyba o dziewczynkę...
Doris, fajnie, że Emilka się rozkręciła... i przy okazji zżyła z rodzicami
Weronikaa, no to biorąc przykład z Twoją wagą, też powinnam zajść w ciążę, żeby ważyć tyle co przed ciążą (Ps. coś ostatnio A wspominał o drugiej pociesze) fajnie, że szybciej wracasz do normy, a Filipek pewnie ma okres wzrostu, że tak często je
Kra, mam nadzieję, że jak wejdę na zamknięty to zobaczę wreszcie wasze fotki a co do dziewczyny, to prawdziwa z niej złodziejka i na pewno to nie pierwszy jej raz
Asze, z tym ISO to wpadłaś jak śliwka w kompot;-) wracaj do nas szybko
Kasiu, ja chyba nie w temacie bo nie wiem co za imprezkę miałas w sobotę napewno ze wszytskim dałaś radę
Mrowa, niedługo Mela będzie nocowała u koleżanek z przedszkola (nocne imprezy) fajnie, że jest taka samodzielnaczekamy na foty z weselicha, a kondzik już po gorączce
Niekat, no, no.... niezła kreacja... a Tuy wyglądasz tak, że jakbys jeszcze schudła to już przesada dawaj zdjęcia po imprezie
a co do tego, ze Marcel mało mówi, to może przyzwyczaił się, że go rozumiecie jak coś pomarudzi i nie chce mu się... już niedługo się rozkręci
Giza, można coś zacząć...
narazie...
Ninja, świetnie, że trochę odpoczęliście
nadrobię troszkę zaległości...
Przede wszystkim Dusiu, śliczne maleństwo nosisz ja niestety nie doradzę nic w sprawie 3D
a dobrze, że z usypianiem u Michałka jest lepiej... u nas na początku muszę być blisko, żeby mnie widziała, a jak już zaczyna łapać komara to odchodzę powoli
Siwona, mam nadzieję, że z Filipkiem już lepiej... a z tak długo utrzymującą gorączką nie powinni was zbywać ze szpitala
Jolę jak ugryzie komar, to długo jej się utrzymuje krosta i obrzęk, a ostatnio robią się gulki/strupki
Szybkich starań teraz chyba o dziewczynkę...
Doris, fajnie, że Emilka się rozkręciła... i przy okazji zżyła z rodzicami
Weronikaa, no to biorąc przykład z Twoją wagą, też powinnam zajść w ciążę, żeby ważyć tyle co przed ciążą (Ps. coś ostatnio A wspominał o drugiej pociesze) fajnie, że szybciej wracasz do normy, a Filipek pewnie ma okres wzrostu, że tak często je
Kra, mam nadzieję, że jak wejdę na zamknięty to zobaczę wreszcie wasze fotki a co do dziewczyny, to prawdziwa z niej złodziejka i na pewno to nie pierwszy jej raz
Asze, z tym ISO to wpadłaś jak śliwka w kompot;-) wracaj do nas szybko
Kasiu, ja chyba nie w temacie bo nie wiem co za imprezkę miałas w sobotę napewno ze wszytskim dałaś radę
Mrowa, niedługo Mela będzie nocowała u koleżanek z przedszkola (nocne imprezy) fajnie, że jest taka samodzielnaczekamy na foty z weselicha, a kondzik już po gorączce
Niekat, no, no.... niezła kreacja... a Tuy wyglądasz tak, że jakbys jeszcze schudła to już przesada dawaj zdjęcia po imprezie
a co do tego, ze Marcel mało mówi, to może przyzwyczaił się, że go rozumiecie jak coś pomarudzi i nie chce mu się... już niedługo się rozkręci
Giza, można coś zacząć...
narazie...
Ninja, świetnie, że trochę odpoczęliście
reklama
no nie mówi... od tego piatku na pytanie gdzie tata mówi tatatatata i coś tam mu sie mówi po swojemu ale żeby tak konkretnie to nico.No ale na polecanie reaguje bezblędnie (o ile ma ochote je wykonać oczywiście) więc jak sie powie: idzi do Oliwii, idziemy papa/aaa to idzie w dobrym kierunku no i przynosi co sie każe nawet jesli nie wiemy gdzie to coś jest a on wie.Np kazałam mu zanieśc babci jej alo alo i poszedł.Potem pytam mamy czy jej dał ale sie okazałao ze rozmawiała wtedy przez drugi aparat i nie zajarzyła o co wnusiowi chodzi jak ją targał za spódniecę wieć wysłąłą do dziadka.Pytam Marcelku, gdzie alo alo babci?? i Marcelek idzie do dziadziusia i targa go za kieszeń w spodenkachwięc rozumie bardzo dobrze i czasem mam wrażenie ze nie mówi na przekór bo zamiast powtarzać nasze słowa często sie smieje pod nosem jak jakiś mały chochlik i łobuzerską minąale jestem cierpliwa.Mój wujek, który jest obecnie rodzinnym klaunem i opowieda najlepsze dowcipy zaczął mówić w wieku 3 lat...choc wolałabym aż tyle nei czekacOliwia mówiła juz w jego wieku sporo, ale bez szaleństwa pod tym wzgledem (znaczy nei tyle co Wasze niektórych maluchy z tego co czytam) a słyszałam ostatnio ze bywa że dzieci które długo nie mówią nawet pojedyńczych słów nagle zaczynaja sładac pełne zdania.I to by mnie bardzo usatsfakcjonowałoo nocniku nie wspomnęNiekat, na zdjęciu nie widać, że to ecru. Ale i tak coś kontrastowego będzie pasowało. To Marcel nic nie mówi? Ale na polecenia reaguje? U mnie obie gaduły to ciężko mi jest wyobrazić sobie, że taki maluch nic jeszcze nie mówi. Ole też późno zaczęła mówić? A jak paluszki u stóp Marcela?