Witam,
Jacek już nie ma gorączki, teraz śpi
niekat, to udane imieniny były
a kolczykami się pochwal, uwielbiam bursztyny!
Jackowe AZS potwierdziło dwóch dermatologów, więc chyba niestety przy tym zostaniemy na razie. Dotychczas chodzilismy do przychodni,ale zmieniliśmy lekarza. Ten nowy kazał wyrzucić sterydy bo młody za młody, zalecil Physiogel i maść z wit. A, zamiast Zyrtca - Fenistil w kropelkach. A jak Wam się sprawdza ta Aderma?
kasik, to się wyczekałaś... nie ma to jak służba zdrowia (sama tam pracuję, ale ja się staram
)
weronikaa i ninja, jesteście moimi idolkami. Ja też chcę sama ułożyć panele
Kominka nie zamontuję bo nie mamy, ale może podłączę kuchenkę?
Ostatnio wywaliło nam korki, a że akurat zabrakło w domu - a zawsze mamy zapas! to poszłam po pożyczkę do sąsiada. A ten do mnie: nieeee, ja takimi zabawkami to się nie bawię, nie mam w domu TAKICH rzeczy... To co, elektryka wzywa do zmiany korka???
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jak widac ?Jacek sie obudzil wiec koniec pisania...
Jacek już nie ma gorączki, teraz śpi
niekat, to udane imieniny były
Jackowe AZS potwierdziło dwóch dermatologów, więc chyba niestety przy tym zostaniemy na razie. Dotychczas chodzilismy do przychodni,ale zmieniliśmy lekarza. Ten nowy kazał wyrzucić sterydy bo młody za młody, zalecil Physiogel i maść z wit. A, zamiast Zyrtca - Fenistil w kropelkach. A jak Wam się sprawdza ta Aderma?
kasik, to się wyczekałaś... nie ma to jak służba zdrowia (sama tam pracuję, ale ja się staram
weronikaa i ninja, jesteście moimi idolkami. Ja też chcę sama ułożyć panele
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jak widac ?Jacek sie obudzil wiec koniec pisania...