kathi
Marcowe mamy'08
Ale nadrukowałyście po swiętach widzę że wczoraj bb było oblegane.
Najpierw gratulacje dla Niekat i Ewy. Super że już dzieciaczki są na świecie.
Giza Darinia dla waszych córeczek też najlepsze życzonka z okazji 1 miesiąca.
Ninja współczuje tych problemów z bankiem, tym bardziej że Tymon już prawie na wylocie. Oby wszystko poszło po twojej myśli.
A co do paniki to tylko dlatego że okropnie boję się szpitali i lekarzy.
Pługiem mnie do lekarza trzeba zaciągać. Wyjątek teraz to moja ginka , ale ona daje mi znać co u niuni a to dla mnie najważniejsze.
Wszystkim choróbkom życzę szybkiego powrotu do zdrówka, a tym najmniejszym tymbardziej.
Sabincia ślicznie Nikoś rośnie. I daje popalić rodzicom, urwisek mały.:-):-)
Beti dobrze że z mężem się wyjaśniło i że z dzidzią ok po wizycie. Zawsze to uspokaja.
Ja też dzisiaj mam wizyte u gina ciekawe jakie mam rokowania. M już chodzi jak na szpilkach, jak do niego dzwonię to w nerwach odbiera i pyta '"Jedziemy"
Biedak widzę że to bardzo przeżywa. A mnie sie udziela. i mamy błędne koło.
Pozdrawiam gorąco bo zimno na dworze jak cholera.
Najpierw gratulacje dla Niekat i Ewy. Super że już dzieciaczki są na świecie.
Giza Darinia dla waszych córeczek też najlepsze życzonka z okazji 1 miesiąca.
Ninja współczuje tych problemów z bankiem, tym bardziej że Tymon już prawie na wylocie. Oby wszystko poszło po twojej myśli.
A co do paniki to tylko dlatego że okropnie boję się szpitali i lekarzy.
Pługiem mnie do lekarza trzeba zaciągać. Wyjątek teraz to moja ginka , ale ona daje mi znać co u niuni a to dla mnie najważniejsze.
Wszystkim choróbkom życzę szybkiego powrotu do zdrówka, a tym najmniejszym tymbardziej.
Sabincia ślicznie Nikoś rośnie. I daje popalić rodzicom, urwisek mały.:-):-)
Beti dobrze że z mężem się wyjaśniło i że z dzidzią ok po wizycie. Zawsze to uspokaja.
Ja też dzisiaj mam wizyte u gina ciekawe jakie mam rokowania. M już chodzi jak na szpilkach, jak do niego dzwonię to w nerwach odbiera i pyta '"Jedziemy"
Biedak widzę że to bardzo przeżywa. A mnie sie udziela. i mamy błędne koło.
Pozdrawiam gorąco bo zimno na dworze jak cholera.