nulcia, z tymi skurczami to jest tak, że mogą być bardzo bolesne i prawie niewidoczne na KTG, a mogą być prawie niewyczuwalne i dochodzić do 100. Przynajmniej u mnie tak było i teraz i poprzednim razem. Więc wygląda na to, że bolesność nie ma tu nic wspólnego z tym jak to wygląda na wykresie.Mam pytanie jak na tym KTG pokazuja sie skurcze , to na jakim poziomie są bolesne. Tam jest przedział od 0-100. Mi się w szpitalu pokazały tak na 50-60 ale ich nie czułam wcale. Może to normalne , albo coś ze mna nie tak
reklama
Stefanna - tak lukam właśnie na Twoją galerię w NK i powiem Ci że ŚLICZNĄ MASZ CÓRECZKĘ!!!
Heh a mi tak właśnie do główki wpadło, że może dziś rodzić pojadę bo już od dwóch czy trzech tyg. zawsze w sobotę wieczór łapią mnie przygody z tym ciśnieniem to może tym razem będzie przygoda ale na porodówce?!?!?! :-)
No i już miałam pisać że moja kuzka coś nie fika od rana i już miałam panikę zasiać i do męża dzwonić a tu szpic jak marzenie :-) Ale ona mi na złość lubi robić
Heh a mi tak właśnie do główki wpadło, że może dziś rodzić pojadę bo już od dwóch czy trzech tyg. zawsze w sobotę wieczór łapią mnie przygody z tym ciśnieniem to może tym razem będzie przygoda ale na porodówce?!?!?! :-)
No i już miałam pisać że moja kuzka coś nie fika od rana i już miałam panikę zasiać i do męża dzwonić a tu szpic jak marzenie :-) Ale ona mi na złość lubi robić
skaba1
sierpień'05 marzec'08
nulcia ja tych skurczów nie rozgryzłam, ale na pewno ich wielkość nie ma związku z bolesnością.. jak w I ciązy trafiłam na patologie ciązy w 31tc do miałam skurcze do 80, a dopiero jak mi powiedzieli to zwróciłam na nie uwagę... a teraz te trzy co się na ktg zapisały były malutkie (nie wiem dokładnie, ale na oko 40-50) a bolał, że hoho.. no i swoje zrobiły..
nulcia
marzec 2008
Giza- wielkie dzięki za informacje o tych skurczach na KTG, bo już myślałam,że ze mną coś nie tak i wszystko w moim organizmie działa inaczej. W takim razie czekam na te bardziej bolesne...
Weronika- kolejny wspólny element w naszym wyczekiwaniu jest taki,ze moja myszka mała jest taka leniwa jak Twoja. Musiałabym całe dnie być podpięta do Ktg, zeby być spokojna.
Weronika- kolejny wspólny element w naszym wyczekiwaniu jest taki,ze moja myszka mała jest taka leniwa jak Twoja. Musiałabym całe dnie być podpięta do Ktg, zeby być spokojna.
Witam Was wszystkie!!!!
Po pierwsze primo Gratulacje dla wszystkich rozdwojonych dziewczyn
Gratuluję i zycze zdrówka i pociechy z malców.
Po drugie primo ;-) Asze !!!! ja pierdziu też bym tak chciała:-)
Dziewczynki dawno mnie tu nie było ale staram sie czytać Was na bieżąco.U mnie no cóż....bez zmian.Idzie 41-szy tc i....@@@#$% NIC. Moja szyjka jest cieńsza niż 1 cm ale jak dotąd żadnego , choćby najmniejszego qźwa rozwarcia (przepraszam za "przecinek").Już od trzech tyg robie KTG a moja Pani Dr stwierdziła że piękniejszego i bardziej książkowego to w życiu n ie widziiała.Dziewczyny czy to jest normalne????ZERO skurczy w w 41 tc???jak do 16 marca nic sie nie bedzie działo mam się zgłosic na patologię. ....Nie mam żadnych sygnałów...Mój mały siedzi w brzuchu, objada się pysznościami serwowanymi przez mame i ani mysli wychodzić.Spory klocek sie szykuje, ok 4 kg
Ninja - widziałaś sale porodowe w bielańskim????ja zwiedziłam...robia wrażenie
Zazdroszcze Wszystkim , które się sypnęły
Po pierwsze primo Gratulacje dla wszystkich rozdwojonych dziewczyn
Gratuluję i zycze zdrówka i pociechy z malców.
Po drugie primo ;-) Asze !!!! ja pierdziu też bym tak chciała:-)
Dziewczynki dawno mnie tu nie było ale staram sie czytać Was na bieżąco.U mnie no cóż....bez zmian.Idzie 41-szy tc i....@@@#$% NIC. Moja szyjka jest cieńsza niż 1 cm ale jak dotąd żadnego , choćby najmniejszego qźwa rozwarcia (przepraszam za "przecinek").Już od trzech tyg robie KTG a moja Pani Dr stwierdziła że piękniejszego i bardziej książkowego to w życiu n ie widziiała.Dziewczyny czy to jest normalne????ZERO skurczy w w 41 tc???jak do 16 marca nic sie nie bedzie działo mam się zgłosic na patologię. ....Nie mam żadnych sygnałów...Mój mały siedzi w brzuchu, objada się pysznościami serwowanymi przez mame i ani mysli wychodzić.Spory klocek sie szykuje, ok 4 kg
Ninja - widziałaś sale porodowe w bielańskim????ja zwiedziłam...robia wrażenie
Zazdroszcze Wszystkim , które się sypnęły
nulcia
marzec 2008
Skaba- widze ze tymi słupkami na wykresie róznie to bywa i nie wiadomo o co w tym KTG chodzi. No ja teraz na tej końcówce to we wszystkim upatruje jakiś oznak.Myślę,że nie przegapie tych właściwych skurczy i bólu, bo pewnie inaczej się nie da.
nulcia
marzec 2008
ASZE WITAMY W DOMKU I JESZCZE RAZ GRATULACJE!!!
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Weronika teraz to juz chyba sie przyzwyczaiłas do małego leniuszka co??Alle mozna sie porządnie wystraszyc.Moja Niunia jakos współpracuje jak jej nie czuje kilka godzin to pobujam lekko brzuszek i juz daje znac ,,mamo jestem!!"
Stefanna ja tez własnie weszłam na NK i laska jestes mamuska niezła córcia tez sliczna
Stefanna ja tez własnie weszłam na NK i laska jestes mamuska niezła córcia tez sliczna
reklama
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Ninja[/SIZE] - [/B]widziałaś sale porodowe w bielańskim????ja zwiedziłam...robia wrażenie
No w końcu się pojawiłaś!
Widziałam - ale to może wymieńmy się wrażeniami na wątku o szpitalach
Asze!!!!!! - witaj szybciutko z powrotem! :-):-):-)