reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

WITAJCIE DWUPACZKI i pozdrawiam sabincie ktora nam zrobila psikusa i sie rozpakowala przed czasem:-) Wielkie dzieki dziewczyny za porade tak sie wystraszylam wczoraj bo z Arkiem nic z tych rzeczy nie mialam:no: jedynie w ciagu 10min potrafilam isc kilka razy do wc:baffled: dzisiaj juz jest a przynajmniej narazie jest oki a jak mezus bedzie wracal z mieszkanka to ma mi kupic w razie w te paski:tak:

reklama
Ninja moze nie masz przycisku tak jak ja z prostego powodu, ze juz wykorzystalas limit w zalacznikach. Jak wykasujesz troche zdjec to powinno byc ok albo musisz po prostu teraz wklejac przez zabe albo przez fotosik albo co tam jeszcze sie do tego nadaje.

Kasik25, fajnie, że się odezwałaś. Nie znikaj na tak długo bo się martwimy.
Przeczytać to wszystko przeczytałam, ale nic nie pamiętam :-( Wczoraj mnie znowu rozłożyło. Już nie mam sił chorować. A kaszel miałam taki, że się bałam, że urodzę. Straciłam głos - dobrze, że nie ma nikogo w domu to mogę spokojnie pomilczeć.

oki giza :tak: w razie gdybym nie miala kiedy znowu wejsc na bb bo i internetu moge za jakis czas nie miec to napisze esa do kogos ze wszystko oki :-) dzieki wielkie za wszystko teraz uciekam bo Arus sie budzi Buziaki dla wszystkich marcowych brzuchaczkow:laugh2:

Ninja moze nie masz przycisku tak jak ja z prostego powodu, ze juz wykorzystalas limit w zalacznikach. Jak wykasujesz troche zdjec to powinno byc ok albo musisz po prostu teraz wklejac przez zabe albo przez fotosik albo co tam jeszcze sie do tego nadaje.

Nie wiedziałam, że tu coś takiego jest :-p. Wywalę parę zdjęć moich z wątku maluszkowe zakupy i zobaczymy. Dzięki cicha!

ja dziś zaczęłam dzień od zakupów materacyki pościele... ale tego jest że ciężko coś wybrać otem szybko obiad sprzątanie ( mąż dzielnie pomagała) a teraz czekał na rodzinkę przyjdą zobaczyć efekty remontu ciastka kupione bo na pieczenie nie mam ochoty w ciąży jestem to mi wszyscy wybaczą :-)
Giza - nie daj się chorobie
niekat - śliczna pszczółka

pozdrawiam

Ninja, ja tez mam ten przycisk (chociaz zupelnie nie wiem co sie z nim robi :sorry2:)

Befatka, ja ostatnio kupilam swietne polskie kabanosy, kielbase krakowska (maz uwielbia) chleb i szynke 'piwna' w waitrose - polecam :tak: https://www.waitrosedeliver.com/wdeliver/app/shop

Zeczywiscie niesamowita ta pogoda musialam wyjsc w okularach slonecznych bo tak slonce wali! :happy: Wiosna coraz blizej !:-)

Moj zuczek juz glowka w dole lezy co jest zupelna niespodzianka bo po przezyciach porodowych mamy i babci myslalam ze bedzie cesarka, bo niby sie rodzi jak matka i matka matki, a teraz widze ze niekoniecznie. Super! :-)

TAk mi dobrze szlo z tym zdrowym odrzywianiem a tu cos mnie naszlo i wsunelam caly maly sloiczek nutelli :zawstydzona/y::sorry2: i teraz serce mi tak wali jakbym miala zawalu dostac. Przynajmniej mam nauczke! :baffled::baffled:

reklama
Melduję się na chwilkę i zaraz znikam. Byliśmy z małżonem w naszym domku, zaczął ocieplać poddasze wełną a ja z Córcią dopingowałyśmy :-D Przed chwilą wróciliśmy, trzeba zjeść obiadek i rypnąć się w wanne bo trochę tam zmarzłam. A jeszcze o sprzątaniu zapomniałam :baffled:

Tak więc, na razie kobitki, trzymać się z bąblami w brzuszkach i nie wysilić się przy porządkach żeby nie było jak z Sabinką w zeszłym tyg. :rofl2:

No i co z tą Niekat?!?!? Chyba opija tą obronę i nie spieszy się do nas :sorry2:

Do góry