reklama
sim77
Zadomowiona(y)
sprawdzalyscie juz kiedy przypadna imieniny Waszych dzieci? ja sie tak zastanawiam, bo pierwszy raz Maksymiliana jest 12 marca a kolejny 14 sierpinia. Brat odradza mi zeby synke mial imieniny od razu po urodzinach - bo on tak ma i prezenty dostaje tylko raz.
niekat, gratuluję.
Trochę pospałam i czuję się ciut lepiej. No i kaszel już tak nie męczy. Martwiłam się, jak Przemko, czy też go nie rozłożyło, ale u niego już prawie śladu po infekcji nie zostało i cały szczęśliwy wariuje z kuzynostwem.
Trochę pospałam i czuję się ciut lepiej. No i kaszel już tak nie męczy. Martwiłam się, jak Przemko, czy też go nie rozłożyło, ale u niego już prawie śladu po infekcji nie zostało i cały szczęśliwy wariuje z kuzynostwem.
U nas nie obchodzi się imienin dzieci, tylko urodziny. Imieniny to już u takich prawie dorosłych. Więc nie zastanawiałam się, czy imieniny będą blisko czy daleko od urodzin.sprawdzalyscie juz kiedy przypadna imieniny Waszych dzieci? ja sie tak zastanawiam, bo pierwszy raz Maksymiliana jest 12 marca a kolejny 14 sierpinia. Brat odradza mi zeby synke mial imieniny od razu po urodzinach - bo on tak ma i prezenty dostaje tylko raz.
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Tymona imieniny są 28.09 więc od terminu idealnie pół roku
To się nazywa wbicie!
To się nazywa wbicie!
reklama