reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

jejciu ja to chyba pomału stracę wiarę w ludzi:no::no::no: własnie dostalam smsa, że potrzebna grupa krwi A Rh- dla umierającego dziecka i od razu pomyślałam o BB.. wchodzę do działu Możesz pomóc.. a tam już jest ta informacja.. no i niestety dziewczyny dzwoniły na podany numer telefonu i jest info, że nie ma takiego numeru... i chciałabym wierzyć, że ktoś się po prostu pomylił... ale coś mi to trudno przychodzi...:baffled::baffled::baffled:

nie pamietam czy pisałam wam jaka wyszła historia z tymi labradorami..
niestety prawdziwe wołania o pomoc giną potem w takich śmieciach, bo ludzie przestaja wierzyć..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja tez dostałam takiego smsa ale odrazu wydało mi sie to zbyt podejrzane i nikomu nie wysyłałam no iw idac dobrze zrobiłam

reklama
Ninja ja tez go mam:tak:
Niekat i jak?
Skaba obżydliwe jest to do czego ludzie sa zdolni:no::wściekła/y:
Giza zdrówka:-)
a ja po KTG czekałam tylko 0,5h bo przedemna była jedna babeczka
no i wszystko ok:tak::-)

no jestem wreszcie - dopiero wróciłam niedawno;-)
obrona oczywisćei na piąteczke:-):tak::-):tak::-) a po obronie poszlismy na obadek do knajpy jednej z nas;-)no i pojedlismy, niektórzy popili winko ja wodę i kawusię, pogadaliśmy sobie i było fajnie:sorry2:
jest tam dziewczyna która ma termin tygdzien po mnie a brzuszek jak mój w 4 miesiacu!!!!Jak ją zobaczyłam to mi sie zrobiło słabo... gdzie ona to dziecko ma:szok:
no ale najwazneijsze ze dyplom mam w kieszeni i teraz tylko czeka mnie jeden wazny exam - poród:-D

Mrówa super, ze KTG ok:tak:
Giza kuruj się, nie daj sie chorobie, nie masz chłopaków to wyleż się porządnie:tak:
Niekat nie daje znaku życia??
Uciekam bo meczyk zaraz:tak::-) Papatki marcóweczki:-D

a co do tego ogłoszenia - to mnie ono przyszło na tlena i zdziwiło mnie bardzo czemu nie ma tam informacji gdzie ta krew skierowac a i żadnych danych do kogo siez głosić z pytaniami... tylko ze potrzeba krwi i zeby to dalej rozesłać:dry:no i nie rozesłałam - od razu przypomniały mis ie te labradorki (moja kuzynka wydzwaniała pod podany tam nr i tez był niewaktywny)

reklama
Niekat! super! gratuluje. To teraz mozesz myslec o jednym... malym rozowym bobasku (dodam ze slicznym i zdorwym)

Do góry