ja tez dostałam takiego smsa ale odrazu wydało mi sie to zbyt podejrzane i nikomu nie wysyłałam no iw idac dobrze zrobiłamjejciu ja to chyba pomału stracę wiarę w ludzi własnie dostalam smsa, że potrzebna grupa krwi A Rh- dla umierającego dziecka i od razu pomyślałam o BB.. wchodzę do działu Możesz pomóc.. a tam już jest ta informacja.. no i niestety dziewczyny dzwoniły na podany numer telefonu i jest info, że nie ma takiego numeru... i chciałabym wierzyć, że ktoś się po prostu pomylił... ale coś mi to trudno przychodzi...
nie pamietam czy pisałam wam jaka wyszła historia z tymi labradorami..
niestety prawdziwe wołania o pomoc giną potem w takich śmieciach, bo ludzie przestaja wierzyć..
reklama
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Mrowa - no to dobre wieści nam z ktg przyniosłaś
no jestem wreszcie - dopiero wróciłam niedawno;-)
obrona oczywisćei na piąteczke:-):-):-) a po obronie poszlismy na obadek do knajpy jednej z nas;-)no i pojedlismy, niektórzy popili winko ja wodę i kawusię, pogadaliśmy sobie i było fajnie
jest tam dziewczyna która ma termin tygdzien po mnie a brzuszek jak mój w 4 miesiacu!!!!Jak ją zobaczyłam to mi sie zrobiło słabo... gdzie ona to dziecko ma
no ale najwazneijsze ze dyplom mam w kieszeni i teraz tylko czeka mnie jeden wazny exam - poród
obrona oczywisćei na piąteczke:-):-):-) a po obronie poszlismy na obadek do knajpy jednej z nas;-)no i pojedlismy, niektórzy popili winko ja wodę i kawusię, pogadaliśmy sobie i było fajnie
jest tam dziewczyna która ma termin tygdzien po mnie a brzuszek jak mój w 4 miesiacu!!!!Jak ją zobaczyłam to mi sie zrobiło słabo... gdzie ona to dziecko ma
no ale najwazneijsze ze dyplom mam w kieszeni i teraz tylko czeka mnie jeden wazny exam - poród
a co do tego ogłoszenia - to mnie ono przyszło na tlena i zdziwiło mnie bardzo czemu nie ma tam informacji gdzie ta krew skierowac a i żadnych danych do kogo siez głosić z pytaniami... tylko ze potrzeba krwi i zeby to dalej rozesłaćno i nie rozesłałam - od razu przypomniały mis ie te labradorki (moja kuzynka wydzwaniała pod podany tam nr i tez był niewaktywny)
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Niekat -spójrzmy prawdzie w oczy - no innej oceny być nie mogło.. Kto miałby serce nie postawić Ci tej piątki z Twoimi okularami i brzuszkiem??
reklama