reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Cześć dziewczyny

WSZYSTKIM DWUMIESIĘCZNIAKOM NAAAAJLEPSZE ŻYCZONKA :-)

a Julka cały czas nie spokojna, więc mysle że to nie do końca wina szczepień :-( poczatkowo działął DEBRIDAT ale zaczynam wątpić w jego skuteczność :baffled: a może trzebaby było wprowadzić rutynę tak jak MrsF to zrobiła, tylko czy mi się to uda?? :sorry2:
Siwona moja niunia też niechce leżeć na brzuszku no chyba że leży na którymś z nas :-D
co do ubioru to to ja cały czas zakładam Julce cienką czaepczkę, dwa długie rękawki chociaż nie grube no i pod spodenki ma rajstopki ale zaczynam się zastanawiac czy nie za dużo bo nie chce mi ostatnio spać na sapcerach choc karczek nie jest za gorący (chyba) ani mokry :baffled: no i nie wiem czy to przez to że ogólnie jest marudna i płącząca czy to powód właśnie za grubego ubranka :sorry2:

no cóż z drugim dzieciątkiem chyba będzie łatwiej :sorry2:

Beti a ubieram Kondzia w pajacyka bawełnianego i jego w spiworek i tyle.
ale jak masz 28 st too bym ubierała jak Ninja w body z dł rekawem i skarpetki:tak:
Mrsf super ze doszliscie z Jamesem do porozumienia u nas rutyna jest kapiel o 20:-p:-D pozatym róznie ;-)i jest ok :tak:

Julciu Zuziu wszystkiego najlepszego na miesiaczek kolejny:-)

Sabincia to Nikoś to wnuczek dziadziusia:-) dobrze ze chociaz masz w nim pomoc:-)
a jeśli moge zapytac jak tam z Miquelem? jesli nie chcesz to nie odpisuj

mozna pytac pewnie ze tak nie wiem w sumie prawie go nie widuje zasania sie praca uczenia nauka zadna miosna reweacja...

Cześć dziewczyny!!!
Nie wiem co się dzieje, ale moje dziecko śpi już 3 godziny, a jak poszła spać o 22:00 tak obudziła się o 5:30. Zazwyczaj śpi po 15 minut w ciagu dnia, a nocy się budzi 1-2 razy.
Jak fajnie, że mogę was poczytać huraaaaaa:tak:

hej!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ZUZI I JULKI!!!
Wstałysmy dzisiaj... UWAGA... o 10.15!!!! za to boli mnie teraz głowa:baffled:
w dzien pewnie dzisiaj mało co pospi, no ale nocki wazniejsze:tak:

Asze pewnie cie boli bo za długo spałas ja tak mam czesto jak wstane np o 9 a codziennie wstaje o 6-7:-p:baffled:

Wszystkiego naj..naj..dla Zuzi i Julci na kolejne miesiące zycia:happy::happy:
To super się wysypiacie co niektóre!..ja juz jak wstanę o 6stej..to więcej się nie kładę..bo Alex już mnie zgania z łóżka..i chce odrazu bawić się albo "jest głodny.."
Teraz śpi (już od godzinki prawie..)..a mała gada cos tam do siebie w łóżeczku..
.....no a teraz już przy cycu...:laugh2:
Mam pytanko,niewiecie czy karmiące mogą brać Alertec?..bo jak co roku..mam okropną alergie,kicham i kicham..nos mi już chyba "odpadnie"..i sama niewiem:baffled:..
Chciałam powiedzieć że grzybka mamy już wyleczonego..i to wcale nie nystatyną tylko aphtinem:-)..Jeszcze "drugi otworek"..w trakcie "leczenia"..
A to uczulenie na buźce znikło właśnie dzięki kąpielom (i myciu..) w krochmalu..
Zaraz wystawim Tośkę na dwór..bo zasnęła..
Może i ja się zdrzemnę:rofl2::happy:

reklama
MonikaA - widać, że odżyłaś ;-);-);-)
Ewa - wszystkie leki typu Allertec są niestety niewskazane :-( Niestety mnie tez to czeka...

Co do rutyny jeszcze to u nas oprócz kąpieli o 19.30 jest jeszcze wstawanie Tymona z szeroko otwartymi oczami chętnymi do zabawiania, codziennie między 02.55 a 03.05 :-p
Ale co tam - w ciąży nie podnosiłam się przed 11.00 to niech sobie chłopak poużywa :-p:-p:-p

Byliśmy dziś u naszego lekarza w szpitalu (chodzimy prywatnie do niego ale w środy przed 2 godz. przyjmuje w szpitalu to wpadliśmy na przegląda, a co! :-p)
Tymon przybrał równiutko 2 kg. :-p:-p:-p
Pan doktor powiedział, że pięknie się rozwija, ciemiączko się zmniejszyło i mamy zredukawać wit. D do 1 kropli. Jedyna rzecz to niestety stulejka (a myślałam, że może tylko sklejony jest napletek - dobrze, że nic nie kombinowałam :baffled:)Rodzinne - małżon też miał i w wieku 1,5 roku mu zabieg zrobili - zaświadczam, że ładnie zresztą, hahaahahahaahahahahaah:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry