reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
A u nas bez zmian poki co jutro jedziemy do bardzo poecnego lekarza tata moj go wynalazł leczy dzieci z zapalenia opon mozgowych bez wysyania do szpitala potrafi podobno patrzac na dziecko zdjagnozowac co mu jest wiec jedziemy jutro do niego moze nam cos poradzi :) mam nadzieje bo u nas dalej nic z kupami :( pruka duzo nawet bardzo duzo ale kupy ani widu podaje mu esputikon viburkol duzo tego i nie pomaga ;] ale staram sie nie martwic bo tego by mi jeszcze brakowało jakbym sie załamala to by bylo tragicznie;] Jedyne co jest naprawde super to to ze sie wysypiam bo mały chodzi spac po 20 i spi do 7 wiec mozna pospac ;] ale mimo wszystko czasem czasu brak zeby wszystko poczytac :) szczeoienie mamy dopiero 9 maja straszne kolejki sa ;/ zobaczymy ile to wszystko nas wyniesie...to uciekam teraz na kube wojewodzkiego i do spanka ;]

Z tym Gripe water to poczekamy... na razie nic nie stosuję, bo siostrzyczka zapomniała kupić:wściekła/y:
Dziś o 3 znowu było prężonko i dopiero po dwóch godzinkach kupka:-(

Niekat, a powiedz mi czy ten Apthin, to stosujesz taki zwykły, bo na opakowaniu jest napisane, że niepożądane jest stosowanie u dzieci poniżej 11 rż...

Sabinko, to daj znać co i jak po wizycie u lekarza... 3mam kciuki... buziaczki :*

Sabincia bedzie dobrze:-) mam nadzieje ze ten lekarz wam pomoze ja niewierze w takich co widza i od razu wiedza co jest grane:nerd: ale mam nadzieje ze wam pomoze:tak:
Beti biedna Jolcia :-(

Z tym Gripe water to poczekamy... na razie nic nie stosuję, bo siostrzyczka zapomniała kupić:wściekła/y:
Dziś o 3 znowu było prężonko i dopiero po dwóch godzinkach kupka:-(

Niekat, a powiedz mi czy ten Apthin, to stosujesz taki zwykły, bo na opakowaniu jest napisane, że niepożądane jest stosowanie u dzieci poniżej 11 rż...

Sabinko, to daj znać co i jak po wizycie u lekarza... 3mam kciuki... buziaczki :*
tak, ja daje ten zwykły - położna mi to mimo wszytsko zaleciła.Strzykawką z igłą wstrzyknęłam troche VIT C do środka (też zalecenie położnej).Nakładam troszkę na gazik i wycieram usteczka i języczek (więcej nie da rady:sorry2:) zauwazyam znaczna poprawę i pewnie ejszcze jedno wyciersnko i będzie po kłopocie:tak:

u nas dziś mega kupa kolor jakby marchewkowo-pomarńczowy to źle??

a dziś czekają nas usg bioderek
to sobie popisałam mała już płacze lecę do niej

reklama
Giza, Ninja- to zapraszam do apteki k/mnie:tak:.
A tak serio Giza jakby to nie była szczepionka tylko jakiś inny lek to mogłabym Ci kupić i przesłać, ale istotny jest sposób jej przechowywania. My nawet jak jechaliśmy do kliniki to mąż wrzucił do schowka w aucie(bo jest klimatyzowany). My nawet z uwagi na to, że mieliśmy własną szczepionkę musieliśmy podpisać taki dok. w klinice, że bierzemy odpowiedzialność na siebie z uwagi na sposób przechowywania szczepionki:baffled:.
A jeśli chodzi o aptekę to my kupowaliśmy w aptece HIBISKUS, wiem, że ta apteka też jest w Rzeszowie ale czy we Wrocławiu? Ja do nich zadzwoniłam i nie mieli jeszcze szczepionki i zamówili mi ją, na wieczór miałam już odbiór (ale zamówienie nie było na nazwisko czy coś w tym stylu).

Do góry