reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Witam wszystkie mamuski! Juz mam internet wiec juz moge pisac z wami gratuluje wszystkim slicznych dzieciaczkow musze troszke poczytac co tam u was:-)
Dominis ma sie dobrze ale straszny glogomor robi sie z niego potem wkleje fotki buziaki dla wszystkich:-D:-D:-D

reklama
a moj maly uparciuch nie chce inaczej jak na brzuszku
slyszalam o tym okropnym zespole ktorego nazwy nawet nie napisze, ale Dawid zasypia i spi wlasnie na brzuszku
sprawia to ze ja spie z jednym okiem otwartym ale nie bardzo mam wybor
ooo spi czasem na plecach jak juz jest w takiej glebokiej fazie snu ze moge go przelozyc i nawet sie nie zorientuje.
pocieszam sie ze to dobre dla bioderek wlasnie i ze synek jest naprawde silny i nie ma mozliwosci zeby przycisnal sie buzka do materaca.

bylismy tez pare dni temu na usg bioderek i wszystko w jaknajlepszym porzadku.

u nas cieplutko dziś więc poszliśmy na dwie godzinni spacerku mała się wyspała teraz szaleje mam nadzieje że ładnie dziś sobie prześpi noc
Doris - Emilka śliczna

Doris- Śliczniusia Emilka!!!!

Kurcze a mnie od chyba 3 godzin straaaasznie boli pierś:-:)-:)-(. Nie wiem czy to zapalenie czy co? Rwie mnie aż pod ręką...i boli mimo, że Tosia ją opróżniła:no::no:. Mężowi może się uda o tą porę jeszcze gdzieś kapuche nabyć to sobie przyłożę. Myślicie, że to może być zapalenie piersi:baffled:? A są jakieś domowe sposoby jeszcze na ten problem?

PM kapusta jak najbardziej i masaż pod prysznicem(ciepła woda rozlużnia wszystkie kanaliki)-oby tylko na bólu ci się skończyło
My już wszyscy śpimy i o dziwo chyba powinnam zapisać to w -mój pierwszy raz-poszła spać super spokojnie,wypiła mleko bez szarpania,krzyków,preżeń itp.Jestem w szoku:szok:Poczytam i spadam-dobrej nocki

Poczytałam Was, ale nie dam już rady odpisać :zawstydzona/y:

U nas wczorajsza noc minęła koszmarnie, myślałam że się powieszę :zawstydzona/y::szok: to niewyspanie i jej marudzenie doprowadziło mnie wczoraj do łez. Aż mężul przyszedł z pomocą, i ją ululał a później mnie ;-) Nawiasem mówiąc, to lulanie skończyło się delikatnym seksikiem :-D:rofl2: w nosie mam czekać jeszcze 3 tyg :crazy:

A poza tym spacerujemy sobie i jest fajnie.

PM ja mysle ze moze masz zastój jakis kanalik sie zatkał i dla tegocie boli a wyczuasz jakeis zgrubienei bo jesli tak to musisz to rozmasowac :baffled: najlepiej ajk ktoś inny ci rozmasuje nie ty sama no i jak rozmasujed\sz to sciagnij i przykładaj kapuche chłodna rozgnieciona:sorry2:i jak pisała Mamma pod prysznicem :tak:
Weronika to szalejecie;-):-D
Kondzik tez dizs prawie pól dnia spedził na polku/dworze i ma apetyt:szok::-p

Wszystkiego najlepszego naszym dzisiejszym miesieczniakom!!
Doris - Emilka śliczna:-)
Zuzia juz śpi, ale na pewno jeszcze sie obudzi:tak:
szalejecie z tym seksikiem, a ja jeszcze troche krwawię - no musze czekać:baffled:
Kasik witaj!!
moja Zuzia nie bardzo lubi leżeć na brzuszku - chwilke poleży i płacz:no:, a troche przecież powinna...
Przespanej nocki kobietki!!:-)

reklama
to ja się pochwale że Zuzia zasnęła i słodko sobie śpi w porównaniu ż wczorajszą nocą to wielka ulga nawet teraz sie martwię że coś jest nie tak ale chyba to przez spacerek świeże powietrze działa na nią
idę już spać bo padam a na jutro mam w planach mycie okien
wyśpijcie się

Do góry