reklama
beti1982
III'2008 i IV'2010
Witam wszystkie mamusie,
Doris i Kasik, witam po długiej nieobecności...
Emilka jest bardzo ładna
Weronika, dobrze że mężuś pomógł i pocieszył... zazdroszczę sexiku
Darina, widzę że nie możesz żyć bezczynnie... pracowita kobietko
Dorotaaa, śliczne zdjęcia dzieciaczków, a na tym ostatnim to dwóch facetów podobnych do siebie, tylko jeden mały a drugi duży...
PM, jazda do lekarza...
Doris i Kasik, witam po długiej nieobecności...
Emilka jest bardzo ładna
Weronika, dobrze że mężuś pomógł i pocieszył... zazdroszczę sexiku
Darina, widzę że nie możesz żyć bezczynnie... pracowita kobietko
Dorotaaa, śliczne zdjęcia dzieciaczków, a na tym ostatnim to dwóch facetów podobnych do siebie, tylko jeden mały a drugi duży...
PM, jazda do lekarza...
kasik25
Zadomowiona(y)
PM ja rozmasowywuje te grudki/zgrubienia do końca tzn łukasz najczesciej to robi nie jest to nic przyjemnego ale niestety trzeba pocierpiec jak rozmasujesz wszystko to odciagnij laktatorem lub niech Tosia wyje i jak bedzie wszystko rozmasowane i odciagniete to poczujesz ulge i ból minie przynajmniej tak to u mnie wygladawspólczuje ci bo nie raz to przechodze radze ci zeby ci to maz rozmasowywał bo ty czujesz ból i jak najdelikatniej bedziesz chiec masowac a tak sie nie da
Kasia ja miałam krwawienie a raczej takie brudzenie prawie do 6 tyg i po kazdej ciazy tak miałam
Dorota ale kupki nie polecaja dawac termometrem bo mozesz cos uszkodzic w srodku:-(lepiej juz czopki dawac raz na jakis czas to wtedy go nie przyzwyczaisz;-)
Kasik slicznego masz synusia:-)
Kasia ja miałam krwawienie a raczej takie brudzenie prawie do 6 tyg i po kazdej ciazy tak miałam
Dorota ale kupki nie polecaja dawac termometrem bo mozesz cos uszkodzic w srodku:-(lepiej juz czopki dawac raz na jakis czas to wtedy go nie przyzwyczaisz;-)
Kasik slicznego masz synusia:-)
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Czesc mamuski
ja tylko na chwilke bo terrorystka zaraz znowu sie obudzi.Matko ile to moje dziecko je W ciagu godziny wciagnela 120ml(a jutro konczy 2 tyg) i zeby zjadla i spokoj a to nie za kilka minut znowu wyje mlaska i wystawia jezorek.Strasznie jej sie ulewa co mnie wkurza na maxa po jedzeniu usiluje jej wcisnac smoka ale kiepsko nam to idzie.Pozniej mala nie moze zasnac bo niby glodna ufff.Ale sie pocieszam jak to mowia najgorszy 1szy ROK
Najlepsze zyczenia dla solenizantów dzisiejszych i wczorajszych:-):-):-):-)
Doris,Dorota ,Kasik dzieciaczki slodkieJa nie mam nawet czasu zeby foty wkleic musze pokombinowac ze zmniejszeniem ich
Weronikaa o Ty skubancu zazdroszcze bzykankaJa jeszcze sobie poczekam bo ciagle jeszcze cos rwie i szczypie>szwy sie jeszcze nie rozpuscily no i wczesniej musze dokonac przehladu podwozia.
PM- wspolczuje tak jak pisza dziewczyny lepiej niech maz masuje mi tez J masowal bo sama piszczalam i omijalam bolace miejsca
Kasia moja Kaya wczoraj przeszla sama siebie chcialam ja na brzuszku polozyc po kapieli to mi sie zaparla raczkami i nozkami ze nie dalam rady heheh balam sie ze jej cos polamie jak na sile zaczne ja ukladac.To mi sie charakterrrek trafil
Milego dnia buziaczki mamuski papa
ja tylko na chwilke bo terrorystka zaraz znowu sie obudzi.Matko ile to moje dziecko je W ciagu godziny wciagnela 120ml(a jutro konczy 2 tyg) i zeby zjadla i spokoj a to nie za kilka minut znowu wyje mlaska i wystawia jezorek.Strasznie jej sie ulewa co mnie wkurza na maxa po jedzeniu usiluje jej wcisnac smoka ale kiepsko nam to idzie.Pozniej mala nie moze zasnac bo niby glodna ufff.Ale sie pocieszam jak to mowia najgorszy 1szy ROK
Najlepsze zyczenia dla solenizantów dzisiejszych i wczorajszych:-):-):-):-)
Doris,Dorota ,Kasik dzieciaczki slodkieJa nie mam nawet czasu zeby foty wkleic musze pokombinowac ze zmniejszeniem ich
Weronikaa o Ty skubancu zazdroszcze bzykankaJa jeszcze sobie poczekam bo ciagle jeszcze cos rwie i szczypie>szwy sie jeszcze nie rozpuscily no i wczesniej musze dokonac przehladu podwozia.
PM- wspolczuje tak jak pisza dziewczyny lepiej niech maz masuje mi tez J masowal bo sama piszczalam i omijalam bolace miejsca
Kasia moja Kaya wczoraj przeszla sama siebie chcialam ja na brzuszku polozyc po kapieli to mi sie zaparla raczkami i nozkami ze nie dalam rady heheh balam sie ze jej cos polamie jak na sile zaczne ja ukladac.To mi sie charakterrrek trafil
Milego dnia buziaczki mamuski papa
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Dziekuje
Mrówa za kazdym razem nigdy jej nie kladziemy dopoki nie beknie jak stary pijak.Czasem odbija jej sie po kilka razy ale i tak ulewa czesto wiecej niz 1raz w ciagu godziny:--(Mam schize na tym punkcie.Podlozylismy jej juz nawet podusie zeby miala wyzej i dalej doopa moze taki jej urok;-)
Mrówa za kazdym razem nigdy jej nie kladziemy dopoki nie beknie jak stary pijak.Czasem odbija jej sie po kilka razy ale i tak ulewa czesto wiecej niz 1raz w ciagu godziny:--(Mam schize na tym punkcie.Podlozylismy jej juz nawet podusie zeby miala wyzej i dalej doopa moze taki jej urok;-)
dorotaaa26
Fanka BB :)
BEFATKA ja mam ten sam problem z Kubusiem po kazdym jedzeniu puszcza pawia jak stary az mu nosem leci i polozna powiedziala zebym dokarmiala mlekiem z literkami AR to jest przeciw wymiatne i troche skutkuje jak pije to mleko bo jaj z cyca to jest to samo to moze jak bedziesz u lekarza to sie zapytaj o to mleko
reklama
darinia
Entuzjast(k)a
kasik Dominiś słodki
a takie plany były niestety nie dało się dużo zrobić mała od 12 tylko sobie drzemie myślałam że głodna jak płacze co 30min ale zasypiała na rękach
katarek już schodzi ale jeszcze czasami musimy czyścić nosek
Najlepsze życzenia dla solenizantów!!
a takie plany były niestety nie dało się dużo zrobić mała od 12 tylko sobie drzemie myślałam że głodna jak płacze co 30min ale zasypiała na rękach
katarek już schodzi ale jeszcze czasami musimy czyścić nosek
Najlepsze życzenia dla solenizantów!!