reklama
dorotaaa26
Fanka BB :)
Joanna gratulacje dla was synus sliczny i jaki wielki
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Joanna - śliczny chłopak!!!
Monika_A - no to i my spokojniejsze
Ja jutro wieczorem mam ktg, ale Tymon ładnie się rusza więc jestem spokojna :-)
Monika_A - no to i my spokojniejsze
Ja jutro wieczorem mam ktg, ale Tymon ładnie się rusza więc jestem spokojna :-)
Befatka1982
Entuzjast(k)a
JoannaL-sredeczne gratulacje chlop jak dab;-)
Weronikaa 3mam kciuki zebys wrócila juz z Nelcia i to jeszcze przed swietami.
Mrówa wspólczuje 3mam kciuki za mamcie,chciala kobita dobrze lepiej sie poczula i myslala ze bedzie ok:-(
Monia - dobrze ze jest ok
Weronikaa 3mam kciuki zebys wrócila juz z Nelcia i to jeszcze przed swietami.
Mrówa wspólczuje 3mam kciuki za mamcie,chciala kobita dobrze lepiej sie poczula i myslala ze bedzie ok:-(
Monia - dobrze ze jest ok
kathi
Marcowe mamy'08
Joanna jaki on śliczny, słodziutki cukiereczek,
Serdeczne gratulacje.
Monika to dobrze że nie musisz się martwić.
Mrówa mam nadzieje że będzie wszystko ok z mamą.
Serdeczne gratulacje.
Monika to dobrze że nie musisz się martwić.
Mrówa mam nadzieje że będzie wszystko ok z mamą.
skaba1
sierpień'05 marzec'08
czas na wieczorny relaksik:-):-) ja też dzisiaj miałam powera jak nigdy;-) a dzieci spokojne były, więc sporo udało się zrobić... :-)
weronikaa oby poszło szybciutko i możliwie mało boleśnie:-) i wracaj czym prędzej, bo święta za pasem:-)
joannaL jeju kawał chłopa:-) i jaki przystojny brunet:-) już widze te tłumy dziewczyn GRATULACJE!!!!
mrowa kurcze to się narobiłowzdycham ku niebu o szybką poprawę.. obyście na święta byli razem..
weronikaa oby poszło szybciutko i możliwie mało boleśnie:-) i wracaj czym prędzej, bo święta za pasem:-)
joannaL jeju kawał chłopa:-) i jaki przystojny brunet:-) już widze te tłumy dziewczyn GRATULACJE!!!!
mrowa kurcze to się narobiłowzdycham ku niebu o szybką poprawę.. obyście na święta byli razem..
Natala1979
mamusia marcowa 08
Witajcie marcóweczki.Nie mam gdzie się podziać, a moja córeczka jest już na swiecie:-)Urodziła się 8 marca o godzinie 8.32 przez cc.Ważyła 1180 gram i mierzyła 37 cm.Miala się urodzić 26 maja, ale pospieszyła się na swiat ze względu na moje bardzo wysokie ciśnienie i odklejające się łożyskstatecznie urodziła się w 29 tygodniu ciąży.Przyjmiecie mnie do grona Waszych maluszków i mamuś po porodzie?
Natala witam Cie serdecznie wiem co przezywasz bo jestem marcowka ktora rodziła w styczniu ja urodziłam w 32 tyg z powodu infekcji macicy na szczescie synek jest juz ze mna urodzi.l sie 2030 i 45 cm ale teraz juz coraz lepiej tak ze goraco Cie witam i pytaj o wszystko;]
Natala1979
mamusia marcowa 08
Sabincia no to nie jestem sama:-)Cieszę się, że będę mogła z Tobą porozmawiać o naszych wczesniaczkach:-)Moja Sonia niestety jest za malutka by moc wyjść, ale lekarz mówi, że być może jeśli zacznie oddychać samodzielnie i osiągnie wagę 2000gram to wyjdzie do domku już za ok 3-4 tygodnie.Ale na to trzeba czasu i nie ma się co spieszyć.
reklama