reklama
*Doris*
Zadomowiona(y)
Witam w słoneczne południe!
Dzisiaj nabrałam jakoś energii, zrobiłam pranie i zaraz wezmę się za sprzątanie mieszkania. Już dawno tego nie robiłam, bo mąż mi nie pozwalał - sam wszystko chciał robić, bo bał się, że to może wywołać poród. Teraz też kręci nosem, jak mówię o sprzątaniu, ale w końcu zaczęłam 39 tydzień, więc poród przedwczesny mi nie grozi.
Stefanna - to wcale nie musi być główka pod żebrami, tylko pupka - moja Emilka leży już głową w dół od jakiegoś czasu i też się kręci, zmienia pozycje - jednego dnia czuję kopniaczki po prawej stronie, a drugiego po lewej, ale już ryzyko obrócenia główką do góry jest niewielkie. Też nieraz czuję jak wciska mi się w żebra i jest to okrągłe jak główka i też myślałam, ze się obróciła, ale miałam ostatnio usg i okazało się, że to tyłeczek.
Dzisiaj nabrałam jakoś energii, zrobiłam pranie i zaraz wezmę się za sprzątanie mieszkania. Już dawno tego nie robiłam, bo mąż mi nie pozwalał - sam wszystko chciał robić, bo bał się, że to może wywołać poród. Teraz też kręci nosem, jak mówię o sprzątaniu, ale w końcu zaczęłam 39 tydzień, więc poród przedwczesny mi nie grozi.
Stefanna - to wcale nie musi być główka pod żebrami, tylko pupka - moja Emilka leży już głową w dół od jakiegoś czasu i też się kręci, zmienia pozycje - jednego dnia czuję kopniaczki po prawej stronie, a drugiego po lewej, ale już ryzyko obrócenia główką do góry jest niewielkie. Też nieraz czuję jak wciska mi się w żebra i jest to okrągłe jak główka i też myślałam, ze się obróciła, ale miałam ostatnio usg i okazało się, że to tyłeczek.
Darina ja daje mojemu smoczek bo tez by nonstop wisiał na cycku a ja w końcu tez chce odetchnac;-) wiec wybieram mniejsze zło![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Stefanna pokaż sie w nowej fryzurce
:-)
widze ze wszystkie ciężarówki ostro sprzataja czyżby instynkt wicia gniazda;-)
my po spacerku Kondzik spi w pokoju przy otwartym oknie bo stwierdziłam ze neich sie jeszcze dotleni ;-)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Stefanna pokaż sie w nowej fryzurce
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
widze ze wszystkie ciężarówki ostro sprzataja czyżby instynkt wicia gniazda;-)
my po spacerku Kondzik spi w pokoju przy otwartym oknie bo stwierdziłam ze neich sie jeszcze dotleni ;-)
dorotaaa26
Fanka BB :)
Dziewczyny a jak jest z tym brzuchem bo mi opadl ze 3dni temu juz tak niziutko a do tego bardzo czesto robie siusiu to kiedy moge sie spodziewac i jak to jest z bulami bo pamietam ze przy pierwszej ciazy to mi najpierw wody odeszly a teraz sie boje ze sie nie kapne przy bolach.
dorotaaa26
Fanka BB :)
MAMMA GRATULUJE
dziewczyny sypiemy sie
dziewczyny sypiemy sie
beti1982
III'2008 i IV'2010
Mamma, serdeczne gratulacje dla Ciebie i Gabrysi!!!
Dorota, nie odpiszę Ci nic, bo nie za bardzo orientuję się w objawach ciąży... poza tym każda jest inna, więc dzwoń do gina i się dowiaduj...
Dorota, nie odpiszę Ci nic, bo nie za bardzo orientuję się w objawach ciąży... poza tym każda jest inna, więc dzwoń do gina i się dowiaduj...
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Mamma - gratulacje olbrzymie!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
reklama