reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Witam w słoneczne południe!
Dzisiaj nabrałam jakoś energii, zrobiłam pranie i zaraz wezmę się za sprzątanie mieszkania. Już dawno tego nie robiłam, bo mąż mi nie pozwalał - sam wszystko chciał robić, bo bał się, że to może wywołać poród. Teraz też kręci nosem, jak mówię o sprzątaniu, ale w końcu zaczęłam 39 tydzień, więc poród przedwczesny mi nie grozi.
Stefanna - to wcale nie musi być główka pod żebrami, tylko pupka - moja Emilka leży już głową w dół od jakiegoś czasu i też się kręci, zmienia pozycje - jednego dnia czuję kopniaczki po prawej stronie, a drugiego po lewej, ale już ryzyko obrócenia główką do góry jest niewielkie. Też nieraz czuję jak wciska mi się w żebra i jest to okrągłe jak główka i też myślałam, ze się obróciła, ale miałam ostatnio usg i okazało się, że to tyłeczek.

Darina ja daje mojemu smoczek bo tez by nonstop wisiał na cycku a ja w końcu tez chce odetchnac;-) wiec wybieram mniejsze zło:-D
Stefanna pokaż sie w nowej fryzurce:tak::-)
widze ze wszystkie ciężarówki ostro sprzataja czyżby instynkt wicia gniazda;-)
my po spacerku Kondzik spi w pokoju przy otwartym oknie bo stwierdziłam ze neich sie jeszcze dotleni ;-)

Dziewczyny a jak jest z tym brzuchem bo mi opadl ze 3dni temu juz tak niziutko a do tego bardzo czesto robie siusiu to kiedy moge sie spodziewac i jak to jest z bulami bo pamietam ze przy pierwszej ciazy to mi najpierw wody odeszly a teraz sie boje ze sie nie kapne przy bolach.

Mamma, serdeczne gratulacje dla Ciebie i Gabrysi!!!

Dorota,
nie odpiszę Ci nic, bo nie za bardzo orientuję się w objawach ciąży... poza tym każda jest inna, więc dzwoń do gina i się dowiaduj...

reklama
Do góry