reklama
siwona
Zadomowiona(y)
Asze gratuluję córci i megasuperszybkiego porodu!!! wracaj do nas szybciutko i chwal się swoją Kruszynką!!!
nulcia
marzec 2008
ASZE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co za czas tego nawet nie mogę sobie wyobraźić.
Co za czas tego nawet nie mogę sobie wyobraźić.
stefanna
Marcóweczka '08
Witam Mamuśki!
Skaba, Mrowa1 super, że już wróciłyście z dzieciaczkami do domku!!!:-):-):-)
ASZE OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE I ZUZIACZKA!!!!
Podziwiam Cię, za stalowe nerwy... Nie wiem czy dałabym radę czekać tyle w domku....??? Mam nadzieję, że udzieli nam się Twoja 'szybkość', hehe
Zmykam poczytam co u Was; odezwę się później, papa
Skaba, Mrowa1 super, że już wróciłyście z dzieciaczkami do domku!!!:-):-):-)
ASZE OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE I ZUZIACZKA!!!!
Podziwiam Cię, za stalowe nerwy... Nie wiem czy dałabym radę czekać tyle w domku....??? Mam nadzieję, że udzieli nam się Twoja 'szybkość', hehe
Zmykam poczytam co u Was; odezwę się później, papa
dostałam sms-a od Niekat
Leze jednak na patologii przez to sączenie wód ... niewiem kiedy wyjde i czy sama czy z nim :-(
Przyszła mamusiu ja odstawiłam hemofer bo tez mam zaparcia no i ktoś pytał czy można przy karmieniu nie ma przeciwskazań na zażywanie go;-)
Leze jednak na patologii przez to sączenie wód ... niewiem kiedy wyjde i czy sama czy z nim :-(
Przyszła mamusiu ja odstawiłam hemofer bo tez mam zaparcia no i ktoś pytał czy można przy karmieniu nie ma przeciwskazań na zażywanie go;-)
mazdaga
entuzjastka
Dobrze ze niekat zdecydowała sie jednak pojechać do szpitala. Przeciez odchodzenie wód to znak, zeby gnać na izbę przyjęć.
Dusia08
Marzec '08
Asze Gratulacje:-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Monika A
Zadomowiona(y)
Mazdaga mi się wydawało, że odchodzą mi wody jakieś 2 tygodnie temu. Pojechałam na izbę przyjęć i okazało się że to nie były wody, zostałam odesłana do domu. Zawsze lepiej dmuchać na zimne. Poprostu jak się trochę przejdę z psem, albo po sklepach to mam więcej wodnistej wydzieliny. Bałam się, że to jakaś infekcja, ale w poniedziałek byłam u gina i wszystko ok.
Mi dzisiaj strasznie brzuch twardnieje też tak macie? Czy to są te skurcze przepowiadające, czy to coś innego?
Mi dzisiaj strasznie brzuch twardnieje też tak macie? Czy to są te skurcze przepowiadające, czy to coś innego?
reklama
Witam wieczorkowo!
PM ja zamiast hemoferu proponuję Ci pić Ferrum lek bo on jest łatwiej przyswajalny, no oczywiście czerwone mięso i wątróbka, no i kwas foliowy i wit C bierz bo to ułatwia przyswajanie żelaza i produkcję krwi :-) Wielu lekarzy zapisuje samo zelazo bez witamin :-(
Mam wiadomość od ELIP rozwarcie na 2 palce, skurcze regularne, ale przy pośladkach to dłużej trwa, pozdrawia wszystkich :-)
A mi dziś odeszła kulka śluzowa wielkości orzecha laskowego, taka bardzo gęsta ale przeźroczysta, ale to daje jakiąś nadzieję.
Miłego wieczoru, jak będę miałą jakieś wieści od Eli to dam znać
PM ja zamiast hemoferu proponuję Ci pić Ferrum lek bo on jest łatwiej przyswajalny, no oczywiście czerwone mięso i wątróbka, no i kwas foliowy i wit C bierz bo to ułatwia przyswajanie żelaza i produkcję krwi :-) Wielu lekarzy zapisuje samo zelazo bez witamin :-(
Mam wiadomość od ELIP rozwarcie na 2 palce, skurcze regularne, ale przy pośladkach to dłużej trwa, pozdrawia wszystkich :-)
A mi dziś odeszła kulka śluzowa wielkości orzecha laskowego, taka bardzo gęsta ale przeźroczysta, ale to daje jakiąś nadzieję.
Miłego wieczoru, jak będę miałą jakieś wieści od Eli to dam znać