reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Mazdaga - witamy na naszym forum i prosimy się rozgościć :-D

No i nareszcie w domku!! Witamy Mrówcię i Skabę z dzieciaczkami!!!
No i czekamy na fotki bobasków :-)

Co do porodu to u mnie cisza, mamuśka stwierdziła że mi brzuch nie opadł :baffled: więc chyba nie prędko wybije ta godzina "0" :angry: Ale w tym momencie najbardziej się skupiam żeby czuć małą, reszta jest nie ważna, jak się zacznie to się zacznie. Nie ma co panikować! Będzie dobrze :-);-)

Mrówa Witaj!!!Super,że już jesteście w domciu i,że Melci zachwycona bobaskiem:-):-):-)
Ciekawa jestem czy Telma też już rozdwojona???

Powiem ci szczerze, że mnie uspokoiłaś. Tak najważniejsze, żeby wyczuwać dzidzie i cieszyć się każdym dniem, w którym jesteśmy razem. To ostatnie dni w moim życiu - tak domniewam, bo większej gromadki nie planuję. Tak więc odpoczywajmy sobie i rozkoszujmy się naszym stanem

Gratuluje "Rozdwojonym" i zazdroszcze... :zawstydzona/y:;-) Nie wspominam dobrze pierwszego porodu, wiec denerwuje sie bardziej niz za pierwszym razem. Moj lekarz "pozwolil" mi rodzic od 7 marca i tego sie trzymam! :-D

WITAJCIE W DOMKACH DZIEWCZYNY!!!!!!
No i oczywiście czekamy na relacje i zdjecia maluszków...
Mrowa to super,że Amelka tak fajnie zareagowała na braciszka,ciekawe jak Bartuś u Skaby na widok siostrzyczki:confused:Witaj Mazdaga w naszych progach:-):-)

reklama
Mrowa witaj spowrotem! Milo przeczytac, ze z Melci taka dobra siostra:-)

A ja juz nie wiem czy chcialabym sporo przed terminem urodzic czy nie. w kazdym badz razie byle nie po terminie:-) Moja sasiadka kilka dni temu poszla na akupunkyore w celu wywolania i miala dac znac czy dziala a,ze ostatnio jej nie widzialam to pryjmuje do wiadomosci ze chyba dziala. W sumie ciekawe jak sie taka nietradycyjna metoda sprawdza jako metoda przeciwbolowa bo wiem, ze tu mozna z niej skorzystac jak ktos ma takie zyczenie i wczesniej sie umowic.

MrsF ja mam tez taki sterylizator Aventu ale on jest do microfali a tej na obecnym mieszkaniu nie posiadamy wiec albo musze przejsc na tradycyjne metody albo zakupic mikrofalke:-)

No i witam nowe marcowki:-)

Do góry