reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

A mnie Zuzka dzisiaj ładnie załatwiła:-D.Akcja toczyła się na naszym łóżku.Nakarmiłam ją i mówię zajrzę co w pieluszce,no było"si"to mówię zmienię jej i kremuję jej pupę a tu nagle pierdnięcie a za nim lawina rzadkiej kupci:szok::szok::szok:.Mnie na spodenki od pidżamki,na prześcieradło,aż na tapicerkę przesiąkło.No i jeszcze"rzyglo"jej się na poduszkę więc miałam przymusowe pranie natychmiastowe i zmianę pościeli;-)

:-D:-D:-D Dobre!!! Pewnie każdą z nas to spotka:-D:-D:-D

reklama
Kathi :szok::szok::szok::szok:, poród naturalny?? ludu jak tego dokonała???:szok: ja na szczęście wiem że mój dzidziol duży nie będzie:-)
Marteczka na takie niespodzianki musisz być przygotowana....:-D:-D:-D
Sabincia nie martw się, najważniejsze żeby Nikoś był zdrowy i ładnie przybierał. Wiesz już coś co z tymi testami które powtarzaliście??
Giza zdrówka dla Przemka!! Ja myślę, że on i tak jest super starszym bratem!!!:tak::tak::-)
Darinia witaj!! buziaki!!
Niekat jak tam postępy w kuchni?? Ja sie tez szykuje do kupna zmywarki ale za diabła nie mam na nią miejsca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, chociaż kuchnie mam dużą, musi mój mężulo coś pokombinować:-)
KALIA76 GRATULACJE!!!!!!!!

KALIA76 GRATULUJĘ SYNKA:-):-):-)​

a my dziś dostalismy pismo z administracji że będą wymieniać rury ciepłej i zimnej wody w kuchni i to w dniach 31.03-05.04 czyli wtedy kiedy Julka juz będzie w domku:szok: i wszytsko byłoby ok gdyby nie ten kurz który juz widze w całej chacie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ashe- powtórzyli mu je w szpitalu i czekamy na wynik ale podobno zawsze wychodzi błedny wynik do poki dziecko nie dojdzie do okreslonej wagi nie pamietam jakiej... tak ze mówia , ze to co mam pewnie tez wykporzystam :)

trochę mam wolne to coś naskrobie
moja córcia jest bardzo grzeczna płacze tylko na karmienie i przewijanie do tego myli jej sie dzień z nocą :-)
po porodzie moje ciśnienie się unormowało ale teraz widze że od niedzieli standard 150/100 i muszę znów brać tabletki :wściekła/y:

najbardziej nie lubię tej całej dezynfekcji pępka to straszne wy też musicie patyczkami tam grzebać?

Mam info od Weroniki, że juro może ją wypiszą bo ciśnienie ideał 130/80 KTG też w porządku. Przesyła pozdrowienia dla wszystkich:-)
I od Mrówy, że chyba jutro wyjdą bo Kondzik osiągnął już masę urodzeniową, je jak szalony, Melcia zakochana w bracie:-)
Sabincia daj znać jak będziesz wiedzieć coś więcej!!

Witam ponownie:-D
Siostra dziekuje za gratulacje:tak::tak:.Od szwagra sie dowiedzialam ze porod trwal 20 minut:szok::szok:.Pawelek wazy 3,700 a mierzy 51cm.
A tutaj zamieszczam jego pierwsze zdjecie:tak:

Witam,ja juz po wizycie,różnych pertraktacjach i w weekend mam cesarkę.Pan dr spytał czy bardzo upieram się przy tym naturalnym-a ja na to,że ma być dobrze i chcę przeżyć;-)Więc stwierdził,że bedziemy cięli bo mała ma 4200 i różnie się to może skończyć(zwłaszcza po pierwszym cc):baffled:I co wam powiem,że BOJĘ SIĘ jak CHOLERA bo wiem co mnie czeka:sorry2:

reklama
Mamma w tej sytuacji chyba rzeczywiście lepiej ze cc:tak:, to czyli w weekend bedziesz mamusią!!!!!! ja tez już chcę!!!!!!!!! ale Ci zazdroszczę!! a w jaki dzień dokładnie??

Do góry