Wooo matko! 5,250 kg!
No tak, myslalam ze mam jakies dziwne sny ale teraz to juz mi sie napewno zaczna koszmary snic ze dziecko-slonia rodze
Rod mysli ze to musi byc chlopak bo taki duzy i ze grubej corki to on nie chce
Ja tez jakas dzis markotna bo znowu mi sie kiepsko spalo i jeszcze gin zadzwonil ze wynik badan wyszedl pozytywny na Group Beta Strep (ta bakterie co PM i Dusia mialy i ktos jeszcze ale nie pamietam). Wiec beda antyibotyki przy porodzie a tak bardzo chcialam tego uniknac :-
-
-(
Befatka, a Ty w koncu dowiedzialas sie czy Ci zrobia test na GBS? Pamietaj ze tu automatem nie robia i trzeba prosic. Mi jeszcze raz test powtorza za tydzien zeby bylo 100% pewnosci.
Sabincia, dzielna dziewczyna jestes, nie poddawaj sie! A laktator nic Ci nie pomaga na zwiekszenie 'produkcji'?
Marteczka, ale ubaw mialas z Zuzia, hi hi. Niezla rozrabiaka!
Giza, i tak Przemko sie swietnie sprawuje. Ja widzialam i slyszalam od znajomych jak ich starsze dzieci potrafia okropne fochy z zazdrosci robic i w tych najgorszych przypadkach maluszka nawet potrafia uderzyc/popchnac!
Ninja, dzielna jestes z tym prowadzeniem bo ja w tamtym tyg musialam podjechac do polskiego sklepu i bylo mi ciezko z brzuchalcem i szczegolnie przy parkowaniu do tylu.
Amie, bardzo smieszne, tak jak z tego starego filmu 'i kto to mowi'!
No lece sie uczlowieczyc bo maz mnie do kina chce zabrac na pocieszenie.
Milego wieczorku zycze wszystkim :-)