reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Gratulacje dla nowych Mamusiek!

Skaba - trzymam kciuki moooocno za Was dwie!

A ja mam wizytę u gina w poniedziałek, to dowiem się jak duży jest Tymon - pdejrzewam, że niewielki jest bo olbrzymem to nie ma po kim być ;-) - zresztą jeszcze 100 cm nie osiągnęłam w pępku :-p

Skaba- trzymamy za Ciebie kciuki jutro, zeby poszło bardzo sprawnie;-). No i dla Marysi dużo zdrówka.
Widze, ze jeszcze przez te dwa dni lutego może nam sporo dzieciaczków przyjść na ten świat:-). No ale skoro los tak chce, to nie ma co się spierać z naturą;-)

skaba szybkiego i bezbolesnego, lepiej żeby Mała szybciej wyszła niż mieliby Was szprycować lekami na wątrobę.
No nie widzi mi się ta data tak samo jakbym niechciała mieć dziecka z 31 grudnia i Bożonarodzeniowego, ale jakoś to moje dziecko jest strasznie wredne i robi sobie co chce, próśb rodziców nie słucha;-)
Ja zmykam i zyczę wszytkim spokojnej nocy:-)

W odpowiedzi na sms od Kasik 25 pozwoliłam sobie pozdrowic ja od Nas Wszystkich i napisałam ze bedziemy 3mac kciuki za Nią i jej Maleństwo:-)

Kasia bardzo dziekuje i tez bedzie 3mała kciuki za was i wasze maluszki.Zyczy powodzenia i szbkiego bezbolesnego rozwiazania wszystkim mamusiom

reklama
Skaba trzymamy jutro mocno kciuki, żeby wszystko poszło szybko i sprawnie;-);-);-)!
No i najważniejsze żeby Marysia była zdrowa:tak:!
Powodzenia i czekamy jutro z niecierpliwością na wiadomość od Was!

Do góry