reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Sabincia ale sie rozchorowałas bidulko prócz leków mozesz sobie jeszcze robic chłodne okłady na czoło mi to zawsze pomaga i pij mleczko z modem.3maj sie kochana mam nadzieje ze szybko przejdzie a jak nie to do lekarza po antybiotyk czasem nie ma wyjscia.
Ze tez biednemu zawsze wiatr w oczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Buziaki

reklama
Stefanna ja podejrzewam uszy bo chwile ma katarek i pewnei psozedł na uszy:dry: ale nei mówi nic ze ja bola uszy:confused: jutro mamy wizyte dopiero u laryngologa nie ma wcześnie wolnych miejc:baffled: to zobaczymy co tam sie podziało:-p
ja nie narzekam na przedszkole bo moja anwet nie choruje tak często za to córka mojego kuzyna idzie np na tydzień do przedszkola a potem choruje 2 tyg:no::-p
ciesze sie ze z dzidzia wszystko ok:tak:
Dusia to może teraz ty bedziesz kolejna mamusia;-) ja dizś ide do szpitala więc mzoe też już coś bedzie:-)ale za bardzo nie łudze sie:sorry2:
Sabincia idz do lekarza z choroba nie ma żartów lepiej żebys nie zaraziła Nikosia .tylko powiedz lekarzowi ze karmisz piersia to ci da odpowiedni antybiotyk:tak:
a ja pół nocy znów nie spałam:no: a jak rano mi sie dobrze spało to Melci mnie obudziła:sorry2::-p

Gratulacje dla nowo rozdwojonych mamuś!!!!
Duzo zdrówka dla dzidziusiów i mamusiek!!!

Ale super że tyle mamy juz dzidziusiów "marcowych"na tym swiecie..
No to mamy juz następna w kolejce;-)-dusia:tak:
To widzę ze ta pogoda wcale nie jest taka "pozytywna"..bo tu same choróbska:no:...Dobrze że mój mały ok.,,ale siostry dzieci tez choruja..
Sabincia moze potrzebny ci jednak antybiotyk..,musisz wyzdrowiec !Przecież niedługo Nikos będzie z tobą!:tak:
ja znów niewyspana..ale pewnie juz się nie wyspię(w najblizszej perspektywie..:-D)..Wczoraj odwiedziła mnie kol.z liceum..niewidziałysmy sie dobrych parę lat...fajnie mi minął dzień..Noga tez juz mniej boli..
fajnie że wizyty u ginów wypadły wam ok.,,Ja mam 4tego..(i mój pierwszy termin z OM)
Pozdrawiam..i miłego dnia!

Witam,widzę,że wirusy znowu w natarciu:no::no::no:To nie za dobrze-zdrowiejcie bo czasu mało:cool2:
Stwierdzam,że jak coś to można dzisiaj jeszcze rodzić a potem znowu dopiero od weekendu-bo jakby którąś złapało jutro to może zahaczyć o 29.02-więc zaciskamy nóżki!!!!!

W piatek rano mam isc do szpitala i benda wywolywac.

Heh Dusia - to zafundujesz Michałkowi urodziny co 4 lata :-D:-D:-D

Oj, Sabincia - ale Cie załatwiło. Ale teraz panuje jakaś taka zaraza :wściekła/y: idź do lekarza i zdrowiej szybciutko!

U mnie ok, przywlekłam wczoraj w końcu łóżeczko od szwagierki i zaraz będę go składać :tak::-)
A poza tym, kurcze, stopy mam jak bułeczki od wczoraj - tak mi spuchły :nerd::angry: a najdziwniejsze że z ciśnieniem ok. Co tu zrobić?

weronikaa już chyba nic nie zrobisz na te bułeczki niestety-choć nie,jest jedno rozwiazanie-PORÓD;-);-);-)Ja mam w sumie 4 buleczki,a do tego ręce mi drętwieją są czerwone w ogóle cała jestem jak bania teraz i mam już dosyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam was rozniez opuchnieta. Wlasnie zciagnelam obraczke bo to juz nawet nieladnei wygladalo.

Tez mam dosc...ale wlasnie przed momentem odszedl mi czop sluzowy i jakos tak znowu wzbudzil we mnie nadzieje ze to juz niebawem ;-)
A jak jest u Was, macie go jeszcze ?

hejka:) GRSTULACJE DLA NOWYCH MAMUS!!!!
ja dziś wybieram sie do koleżanki z 7 miesiecznym synkiem razem z druga koleżnaką która ma teramin dwa dni po mnie z trzecim dzieckiem:)ale się nagadamy o Boshe!!!!!!juz nie moge się doczekać:sorry2:
szkoda tylko ze wciaż tak mi niedobrze - juz od kilku dni i jeść nie mogę za abrdzo a waga i tak rośnie - jutro wizyta to się wyżalę Ginowi:dry:

Hej dziewczyny!!!
Ja za bardzo nie puchnę;-), ale i tak czuję sie jakoś mało komfortowo i nie mobilnie.
Tak bym chciała śmigać jak przed ciąża:tak:. No ale mam nadzieje,ze jeszcze troche.
Iza-mi ten czop śluzowy chyba jeszcze nie odszedł, nawet dobrze bo wizyte mam w poniedziałek i chciałabym dotrzeć:tak:. Mam jeszcze pare pytań do gina:tak:
Sabincia- musisz wyzdrowieć, bo w takim stanie to opiekowanie sie Nikosiem nie wskazane, bo go zarazisz. Na Twoim miejscu chyba poszłabym do lekarza przy tej temperaturze.
Mrowa-dużo zdrówka dla Melci i owocnej wizyty w szpitalu. Zdaj nam potem relacje (jak wrócisz;-))

reklama
Ja jeszcze nie zauważyłam tego czopa,ale zwiększyła mi się ilość wydzieliny i dodatkowao od wczoraj mam akcje pt.KIBELEK:baffled::baffled:Nie wiem czy to o czymś świadczy czy się sama nakręcam:dry:

Do góry