reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Sabincia ale sie rozchorowałas bidulko prócz leków mozesz sobie jeszcze robic chłodne okłady na czoło mi to zawsze pomaga i pij mleczko z modem.3maj sie kochana mam nadzieje ze szybko przejdzie a jak nie to do lekarza po antybiotyk czasem nie ma wyjscia.
Ze tez biednemu zawsze wiatr w oczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Buziaki

reklama
Stefanna ja podejrzewam uszy bo chwile ma katarek i pewnei psozedł na uszy:dry: ale nei mówi nic ze ja bola uszy:confused: jutro mamy wizyte dopiero u laryngologa nie ma wcześnie wolnych miejc:baffled: to zobaczymy co tam sie podziało:-p
ja nie narzekam na przedszkole bo moja anwet nie choruje tak często za to córka mojego kuzyna idzie np na tydzień do przedszkola a potem choruje 2 tyg:no::-p
ciesze sie ze z dzidzia wszystko ok:tak:
Dusia to może teraz ty bedziesz kolejna mamusia;-) ja dizś ide do szpitala więc mzoe też już coś bedzie:-)ale za bardzo nie łudze sie:sorry2:
Sabincia idz do lekarza z choroba nie ma żartów lepiej żebys nie zaraziła Nikosia .tylko powiedz lekarzowi ze karmisz piersia to ci da odpowiedni antybiotyk:tak:
a ja pół nocy znów nie spałam:no: a jak rano mi sie dobrze spało to Melci mnie obudziła:sorry2::-p

Gratulacje dla nowo rozdwojonych mamuś!!!!
Duzo zdrówka dla dzidziusiów i mamusiek!!!

Ale super że tyle mamy juz dzidziusiów "marcowych"na tym swiecie..
No to mamy juz następna w kolejce;-)-dusia:tak:
To widzę ze ta pogoda wcale nie jest taka "pozytywna"..bo tu same choróbska:no:...Dobrze że mój mały ok.,,ale siostry dzieci tez choruja..
Sabincia moze potrzebny ci jednak antybiotyk..,musisz wyzdrowiec !Przecież niedługo Nikos będzie z tobą!:tak:
ja znów niewyspana..ale pewnie juz się nie wyspię(w najblizszej perspektywie..:-D)..Wczoraj odwiedziła mnie kol.z liceum..niewidziałysmy sie dobrych parę lat...fajnie mi minął dzień..Noga tez juz mniej boli..
fajnie że wizyty u ginów wypadły wam ok.,,Ja mam 4tego..(i mój pierwszy termin z OM)
Pozdrawiam..i miłego dnia!

Witam,widzę,że wirusy znowu w natarciu:no::no::no:To nie za dobrze-zdrowiejcie bo czasu mało:cool2:
Stwierdzam,że jak coś to można dzisiaj jeszcze rodzić a potem znowu dopiero od weekendu-bo jakby którąś złapało jutro to może zahaczyć o 29.02-więc zaciskamy nóżki!!!!!

W piatek rano mam isc do szpitala i benda wywolywac.

Heh Dusia - to zafundujesz Michałkowi urodziny co 4 lata :-D:-D:-D

Oj, Sabincia - ale Cie załatwiło. Ale teraz panuje jakaś taka zaraza :wściekła/y: idź do lekarza i zdrowiej szybciutko!

U mnie ok, przywlekłam wczoraj w końcu łóżeczko od szwagierki i zaraz będę go składać :tak::-)
A poza tym, kurcze, stopy mam jak bułeczki od wczoraj - tak mi spuchły :nerd::angry: a najdziwniejsze że z ciśnieniem ok. Co tu zrobić?

weronikaa już chyba nic nie zrobisz na te bułeczki niestety-choć nie,jest jedno rozwiazanie-PORÓD;-);-);-)Ja mam w sumie 4 buleczki,a do tego ręce mi drętwieją są czerwone w ogóle cała jestem jak bania teraz i mam już dosyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam was rozniez opuchnieta. Wlasnie zciagnelam obraczke bo to juz nawet nieladnei wygladalo.

Tez mam dosc...ale wlasnie przed momentem odszedl mi czop sluzowy i jakos tak znowu wzbudzil we mnie nadzieje ze to juz niebawem ;-)
A jak jest u Was, macie go jeszcze ?

hejka:) GRSTULACJE DLA NOWYCH MAMUS!!!!
ja dziś wybieram sie do koleżanki z 7 miesiecznym synkiem razem z druga koleżnaką która ma teramin dwa dni po mnie z trzecim dzieckiem:)ale się nagadamy o Boshe!!!!!!juz nie moge się doczekać:sorry2:
szkoda tylko ze wciaż tak mi niedobrze - juz od kilku dni i jeść nie mogę za abrdzo a waga i tak rośnie - jutro wizyta to się wyżalę Ginowi:dry:

Hej dziewczyny!!!
Ja za bardzo nie puchnę;-), ale i tak czuję sie jakoś mało komfortowo i nie mobilnie.
Tak bym chciała śmigać jak przed ciąża:tak:. No ale mam nadzieje,ze jeszcze troche.
Iza-mi ten czop śluzowy chyba jeszcze nie odszedł, nawet dobrze bo wizyte mam w poniedziałek i chciałabym dotrzeć:tak:. Mam jeszcze pare pytań do gina:tak:
Sabincia- musisz wyzdrowieć, bo w takim stanie to opiekowanie sie Nikosiem nie wskazane, bo go zarazisz. Na Twoim miejscu chyba poszłabym do lekarza przy tej temperaturze.
Mrowa-dużo zdrówka dla Melci i owocnej wizyty w szpitalu. Zdaj nam potem relacje (jak wrócisz;-))

reklama
Ja jeszcze nie zauważyłam tego czopa,ale zwiększyła mi się ilość wydzieliny i dodatkowao od wczoraj mam akcje pt.KIBELEK:baffled::baffled:Nie wiem czy to o czymś świadczy czy się sama nakręcam:dry:

Do góry