reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Kasik ja bym jej jeszcze gorzej zrobiła niz te Twoje emotki sobie robia . Probuje sie bardzo nie denerwowac i jestem dobrej mysli szczerze to o kościól tez zachaczyłam wole tam isc jak jest pusto ;] Moze faktycznie mnie jakis zaraz dopadł moze sie połoze juz a jeszcze jutro tyle do załatwiania i sprzatanie na przyjscie Nikosia..Mam wrazenie jakbym miała naprawde nieziemskiego pecha

reklama
kasik oj wierzę ci, że niełatwo pakować się z potomstwem u boku:no: zresztą podziwiam wszystkie dziewczyny, które mają jeszcze siły na przeprowadzaki.. ja mam problem z posprzątaniem domku.. o pakowaniu, wynoszeniu, rozkładaniu. jjej brrr.. nawet nie myślę:no: no i trzymam kciuki za te płytki!! daj znać jak będziesz coś wiedzieć..

sabincia mój ulubiony pan bibliotekarz zwykła mawiać: Najdłuższa żmija przemija! pierwszy raz powiedział mi to przed najgorszym egzaminem na naszych studiach. ale teraz to moje motto na ciężki dni.. trzeba wierzyć, że niedługo wam zaswieci słoneczko:tak:

Witam ponownie sabincia wiem ze fajnie sie komus gada ale nie przejmuj sie tesciowa! Ja pierdziele ze tacy ludzie musza komentowac
a043.gif
grrryyy

Kasik poieram ale ze schodów bym jeszce babola pusciła.Babsko durne zeby sie poczuc lepsza biednej dziewczynie dopierdziela zamiast pomoc zaptac czy czegos nie potrzebuje.Kamien do nogi i do rzeki ehhh ale mam nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sabincia powrórze jeszcze raz jak dziewczyny pisały bądz dobrej mysli nis stresuj sie na zapas kochana bo nam sie naprawde rozchorujesz a musisz byc silna i zdrowa dla Twojego Maluszka
Kasik 3mam kciuki za jutrzejszy dzien i za płytki.Powodzenia kochana
Aaa i 3mam kciuki za Darinie za jej cc i za wszystkie mamuski jtóre juz dochadza do siebie

skaba-jesli chodzi o mieszkanko to lepiej teraz niz potem z dzidzia oj to bym juz nie wydolila! Mam juz dosyc to fakt bo pewnw osoby tylko sie oferowaly z pomoca i na tym sie skonczylo ale ten tydz jeszcze wydole jak juz 2 miesiace prawie wydolilam!
I mam nadzieje ze dowiem sie konkretow jutro!
SABINCIAwiesz nie chcialam byc az tak drastyczna ale wiem ze czasem pewne osoby ptrzebuja czegos na zaskok
a035.gif
g025.gif
s025.gif
teraz moze byc? hi hi

Sabincia nie martw, ja wierzę że będzie dobrze a teściową przy okazji kopnij mocno w .... byle bolało, coby nie miała chęci więcej na dobre rady i komentarze:angry:
Kasik powodzenia :-)
Darinia trzymam kciuki :-) czyli jesteś następna:-)

ale dzieciaczków w tym lutym nam się namnożyło:-):-):-)

reklama
Do góry