reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Mamma - mi lekarz zabronił brać cokolwiek na alergię :-(. Leżałam tylko z mokrym kompresem na całej twarzy i faktycznie przynosiło to ulgę, ale jak tylko go zdejmowałam to wszystko wracało. Tyle, że ja nie mam starszego dziecka i mogłam sobie pozwolić na leżenie z kompresem i przeczekanie ataku w ten sposób :-(...

reklama
GIZA - Gratulacje!!!! Jak dobrze że już po wszytskim i że sn:tak::tak::tak:to teraz nie pozostaje nic innego jak wybrać imie;-):-)

Witam! GRATULUJE GIZA !!! WRACAJ SZYBCIUTKO
a194.gif

WOW GIZA - WIELKIE GRATULACJE jak super że Zolinka jest już z drugiej strony brzuszka :-D:-D:-D:-D:-D

Mrowa - to jak jej będziesz pisać to złóż życzenia zbiorczo od wszystki cioteczek boomowych :-)

No ładnie już czwarty lutowo-marcowy dzieciaczek :-) to teraz Mrowa? Asze?? Skaba??? Dusia???? :cool2:

Dziewczyny napewno sobie swietnie poradzicie z dwojka dzieci :tak: Moze nie bendzie tak najgorzej.

Skaba- No coraz wiecej nas na tej porodowce laduje. Mam nadzieje ze to juz nie dlugo. Bo najgorsze jest chyba to czekanie, jak cos sie ruszy a okazuje sie ze to jeszcze nie czas

Weronika- tymi frytkami to mi smaka narobilas. No i trzeba bendzie robic dzisiaj frytki :-)

Ninja- Witaj!!!

GIZA GRATULACJE!!!!! Wracajcie szybko do nas, bo tutaj troche weselej jak w szpitalu. Ciekawe czy juz imie wybrane, czy zostanie Zolinka :-D

Hmmm jak teraz patrze na nasza liste to idzie po kolei....to nastepna Mrowa ;-)

Ja wlasnie nie dawno wstalam i sloneczko swieci myslalam ze cieplo ale okazuje sie ze -7. No ale dopiero przed 8 jest to moze jeszcze sie zrobi cieplo do poludnia. Wstalam z bolem gardla :-( Wczoraj wieczorem zachcialo mi sie isc na spacer i wyciagnelam meza do parku. I chyba mnie troche przewialo :zawstydzona/y: A myslalam ze jak pochodze troche to moze cos sie ruszy. Ale ten moj maly jest troszke uparty.

reklama
Do góry